by Davdub December 27th 2014, 8:07 am
Tub NTses,
koj piav yog nkau Vajhuamsibluag ntag laiv yom. Nov ma tsi yog kuv tiam si, kuv muab Vajhuam nkawv ib niam txiv tshiab2 nyuamqhuav sib yuav tag mus hai tshoob lotxog tsev tsi ntev loyog tsi tau hai tshoob, kuv nco tsi zoo lawm. muaj ib hnub ces nkawv txawm mus txiav tws lo rauv ntag sub, ua li ca tos peb pom ces nkawv 2 leeg ma zoo saib tshaj plaws lawm ntag.. yeej tawm tsi tau rau neeg pom li lawm, qhov tseeb ces mus txiav tau tsob ntoos koj hai ntag nawb, koj zaj dab neeg ces yeej tsi txawv VajhuamSibluag zaj lawm, cias nws tuaj es nws mam li piav rau peb mloog vim lub caij ntawd kuv lo tseem tsi tau tiav txiv neej pe tsawg ces kuv yuav piav tsi meej npaum li nws tus kheej, mam li cia nws tuaj tham txog nws ntsib ib zaug li koj thiab. Xyoo ntawd yog xyoo 75 zej zog khiav tag lawm es tshuav peb nyob lawm xwb....
Tub Ntses
Hai txog li ntawm koj hai nov ma, thaum kuv tseem yau li 3/4 xyoo ntawd kuv yeej ntsib ntau zau lawm, txawm tsi tau kov lo mus ze xwb kuv yeej mag ua u ntsej muag thiab tej xub ntiag musrau nruab qaum ces yeej cuag tso noob zaub rau xwb.
Kuv niam hai tias, " me ntub, koj mus khi ib txojhlua rau tsob txhai es koj muab nws rub qaub lo khi rau hauv av kom caws nkoo li yua ua tus qhaub cuab noog ntag, koj hai tias, "Ntxhai" koj yau kuv, kuv hlob koj ma kuv muab koj caws tseg 3 hnub kom kuv cov pob zoo tag ces kuv li tuaj daws koj, kuv hlob koj, koj yau kuv ma txij hnub nov kuv txawm kov koj lo tsi ua rau kuv ua pob lawm?". Niam hai li rau kuv ces kuv ua raws nraim li niam hai, tos kuv nco xwb kuv ib ces twb zoo dus lug lawm.
Kuv niam zaj khawv koob nov ma leej tiag tiag lo hov.