by Guest August 25th 2014, 12:51 am
kuv saib ma sawv daws puav leej tsi txom nyem hai txog kam noj kev hau lo sawv daws puav leej ok tsi tag li los nyiaj xwb sawv daws kuj muaj nyiaj kawg nkau thiab. Brother, kuv lo saib nej tim koj ib zaug lawm kuv pom tau hai tias sawv daws puav leej muaj noj muaj hau thiab nyia yeej muaj muaj nyia.
Kuv muaj ib tug muam Kwv tij yog xeem Hmoob Lis kuv tsi paub nws yuav txiv dab tsi, thaum kuv lo txog tim koj, kuv pub tau 80 phav kips, kuv tsi tau txog tsev xwb nws twb hus tuaj thov nyiaj lawm, kuv lo txog tsev nws hus rau kuv hai tias, nws mob mob li thov me ntsi nyiaj mus hoos mom, kuv muab tau 2 phua dollars lo rau nws, twb tsi tau txog hli, rov loos hus tuaj hai tias, nws tus tub yuav nyab es tsi tau nyiaj them niam tai yawm txiv no thiab, kuv xav tau 160 dollars lo rau nws, ib lub hli twg ma hus ib zaug, lub txij lub 1 hli txog rau lub 8 hli nov kuv xav 3 zaug lawm, hna hmo tseem rov hus tuaj hai tias, nws tus tub tsi tau nyiaj mus rau niam tai yawm txiv es lawv tsib nqi heev heev li es thov kuv ua dab laug pab muab li 2 pua dollars lo rau nws no thiab, kuv thiaj li hai tias tus muam, kuv yog niag dab laug cuav wb twb tsi tau sib pom sib paub es tsua yog lam sib hus xwb ces kuv lo tsi muaj thiab kom txhob tus siab, cia kuv mam li save saib pua tau no mam li xa lo rau nws,
Lwv hus lawv tus Phoos ma tawm tus area code yog Los angeles tus phone ces thaum twg hus tuaj kuv saib yog nws kuv tsi teb lawm vim kuv saib ma nws dag lawm xwb. Tej hauj lwm nov yog nws teeb meem yog vim li ca tsi mus khwv es pheej yuav dag tim nov xwb. Nws muaj ib tug Nus hus ua yaj Lis nov twb muab phone hloov tag lawm vim nws tus muam nov hus heev dhau lawm es lawv thiaj li muab Phone lhoov tag, ho kuv tij laug lo tsi kam teb lawm thiab, nws txheeb rau kuv tij laug, vim nws txiv yog kuv tij laug Hmoob lis tus txiv ntxawm. Kuv yog Hmoob yaj tab si kuv niam ua neej rau cov Hmoob lis ua ntej ce mam li los ua neej rau Hmoob yaj tom qab es kuv twb tsi paub tus muam ntawd tiam si, lawv paub kuv niam xwb.