Last edited by Nraug Cuam on September 13th 2015, 10:26 pm; edited 1 time in total
+4
Jesqav
Tubzoonraug
koobpovtxuj
Nraug Cuam
8 posters
Hunting Experience(Yos Hav Zoov)
Nraug Cuam- member
- Registration date : 2011-09-25
Character Sheet
:
- Post n°1
Hunting Experience(Yos Hav Zoov)
First topic message reminder :
Nyob zoo cov brothers txhua tus, kuv lam qhib lub topic no los rau peb tau tham pem ua si txog kev mus yos hav zoo hunting ua si, yog nej leej twg muaj experience li cas no caw tuaj share tau.
Ua Tsaug.
Last edited by Nraug Cuam on September 13th 2015, 10:26 pm; edited 1 time in total
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°51
Re: Hunting Experience(Yos Hav Zoov)
Davdub wrote:Kwv nraug Cuam, koj ua tib zoo saib cov mos txwv nov ces koj thiaj li paub thau hai tias lub twg loj zog lub twg me zog. Tib hom plav loj sib luag tab si lub mos txwv me zog me zog lawm nawb. Koj ua tib zoo saib ma koj thiaj li paub ov.
Aws kuv pom qhov sib txawv ntawv kawg lawm mas bro, zoo heev li ntxim tua ncaj heev li lauj.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°52
Bro Davdub, Thov Khawv & Vajhuamsibluag, kuv mus ncig toj ncig pes no kuj mus pom nej tham pem nyob ntawm no thiab hahahaha pab hmoob no kuv paub lawv txhua tus hahahaha
koobpovtxuj- Moderators
- Registration date : 2008-09-12
Character Sheet
:
- Post n°53
Davdub.Davdub wrote:Toj Xeem, yog li ntawd ma keej dhau lawm pob, tsi hai tias yus mus khaw mab lo rab phom nrog dram yus hov. Thaum tus mob tsi tuag tus mab khiav lo tom yus lo yus thiaj li tau phom tua niag mab pob, yog tseem muab phom tso ib qhov lawm e muaj dab tsi tuaj ce yus kawg sab, tsi tag li tseem xyua mom riam ua txhab khaum phom dam tag thiab ma yeej yog tsi taa koos loos li lawm os. Muab hai lo ces koj thiab koj tus Uncle ntawd tsi puv 100 lawm ntag nawb.
Lub caij ntawd mas kuv tseem yau tsuas yog nrog txiv ntxawm mus ua nws luag nkaus xwb ces yus yeej tsis paub txog dab tsi li ne.Nws yog tus tua mab thiab caum mab ntaus xwb yus twb tsis nco pom tias mab khiav rau twg li ne..
Muaj 1 zaug twb tau 1 xyoos tom qab no lawm kuv rov nrog kuv tus txiv ntxawm no thiab kuv 1 tug tij laug kwv tij 3 mus yos hav zoov ces kuv tij laug tua tau 1 tug mos lwj loj heev.Thiab ho tua tau tus puav nyuag nyaj liab cuam ntxiv.Peb muab faib ua 3 phuv ces nyias ua nyias tsuav ntxaij nyias qha nyias cov.Nkawd ces yog neeg laus nkawd ev taus ntau ces nkawd ev tag nrho nkawd li lawm tshuav los tsuas tshuav tej nyuag pob txha me ntswb me ntsis xwb.hos kuv ces kuv yog me nyuam yaus xwb kuv ev tsis tag kuv cov ces peb txawm muab khawb 1 lub qhov muab kuv cov nqaij faus rau hauv qhov av tseg.thaum peb muab faus rau hauv ces peb txawm muab tej nyuag tw taws los ntsaub rau lub chaw uas faus cov nqaij kom luag tias ntawd yog chaw rauv taws xwb.Peb los txog tsev ces nkawd tsis nrog kuv rov mus ev nqaij lawm.kuv txiv wb ho mus no ces wb kuj xav tias ncaj qha mus ev nqaij ces rov los tsev xwb ces wb tsis ntim txhuv li tsuas ntim 4-5 lub ncuav txaum puab xwb.Kuv coj kuv txiv mus nrhiav tsis tau peb lub chaw pw chaw qha mos lwj li lawm.Wb mus poob zoo tau 1 hnub pw 1 hmos kaj ntug hnub 2 wb mus tua tau 3 tug npua teb.Kuv txiv tias tsis ntim txhuv tuaj li ces wb mus lov ntsuag xyoob los hau noj tso wb muab cov npua teb no tseev muab qha kom qhuav wb ev tau li cas los ev li ntawd mus tsev tso mam li rov tuaj ev dua.Ces wb muab cov nqaij npua teb los qha tag rau saum tsuav ntxaij.Kuv txiv mus lov ntsuag los hau wb noj tso wb yuav los tsev no ces kuv txiv mus pom qhov chaw peb tua mos lwj.Kuv txiv thiaj li hu kuv kom kuv mus pem roob seb puas yog peb lub chaw pw.Kuv mus saib cas zoo li nim txawv kawg tab sis ho cim tau lub chaw pw ces thiaj li mus khawb tau cov nqaij mos lwj wb ev los tsev.Tseg cov nqaij npua teb cia saum tsuav ntxaij muab nplooj los vov rau xwb lub qhov cub tseem mus lob taws los rauv ntxiv rau kom nws haj yam ciaj thiaj li qhuav zoo.ces kuj txiav tau 2 ya cav taws loj tsawv los rauv rau thiab 2 ceg npua teb nqaij nai npab mas wb tsis muab hlais li cia li muab qha 2 ceg kheej.Wb los txog tsev wb cav coj nai npab nrog wb mus ev nqaij ces 3 thiaj li mus 5 leeg npaj txhuv npaj ub no mus ces ho mus yos ntxiv.3 mus txog ces ua cas tib pawg hluav dub nciab xwb.Vim thaum wb los tsev lawm ces cav taws kub nyhiab tu ces ntog mus rau ntawm tus ncej tsuav ntxaij ces kub tus ncej tu ces lub tsuav ntxaij vau cov nqaij ncuav los rau hauv qhov cub ces kub nyhiab tag.2 ceg npua teb ho ntog dhau plaws lub qhov cub ces 2 ceg npua nqaij nai npab ho tsis kub nyhiab.Hos cov uas wb muab hlais tej tug me zog ces tab tom poob los ncuav lug rau hauv plawv qhov cub xwb ces muaj roj thiab mas ntxim li yuav kub nyhiab muaj ceem tsawv ntag nawb.Ces zaum ntawd nai npab tau 2 ceg nqaij npua teb uas wb tseg rau nai npab xwb.peb mus yos tau 3 hmos tsis ntsib dab tsi li tua tau tus puav nyuag nas noog ua dog ua dig xwb.Dab laug zam thaiv mus tua tau 1 tug me nyuam tsov liab nws muab ev los txog ntawm chaw pw.Tab tom muab laws tawv tag ces kuv txiv mus yos los txog.ces kuv txiv hais tias yog me nyuam tsov me mas tsam maum tsov lam nrhiav lam taug lw los ces peb txhob nyob lawm no ces peb cia li maub los tsev lawm xwb.
Davdub- member
- Registration date : 2009-12-19
- Post n°54
TojXeem,
Koj tham txog mus yos hav zoov ma tau ntxim muaj nqaij kawg nkau, kuv yuav piav txog kuv tus kheej mus yos hav zoov thaum kuv tseem nyob rau lub zos Roob Kub Twm, xyoo ntawd yog xyoo 78 ntag nawb, kuv lo kuj yog tub hlua, tab si ma kuj tsi tau tiav hlua pe tsawg, kuj paub tham hlua nkauj lawm ces tseem tsi tsua tau nrog hlua nkauj pws thiab.
Muaj ib hnub, kuv ib tug tij laug kwv tij kom kuv nrog nws mus yos hav zoov, nws nqa rab 30 carbine qub2 xwb nws rab phom ma tso mos tswv poob rhov pauj rau hauv xwb vim lawv tua heev dhau lawm e lub qhov phom khoob loj heev lawm.
Wb txawm mus txog puag tom hav zoov loj lawm ntag, wb mus so rau ntawm ntug kev txoj kev ntxhws xwb, ces nws ho muaj ib tug kwj deg ntws ua kwj ha loj tob2 ces wb pws tsi deb ntawm ntug dej, thaum tsi tau tsau ntuj ces nws txawm kom wb mus dhiav saib pua pom nraj chaws pws thiab pua muaj kab bloos no, wb mus txog ntawm ib cov qhov zeb nws ua ntej ces ua li ca muaj ib yas cav qhuav hla kiag ntawm ntug hla plaws rau ib ki pob ze ce tus tij laug txawm ua ntej mus li 3 dag ua kuv ntej to nco xwb nws twb tua 3 phom sib lawv liag, ces kuv saib no nws twb tua hauv qab zeb tag ces hov lub suab dai qws lub suab xyu loj loj ce yau zu yau zu lawm ces kuv paub hai tias yog dai tuag lawm lau.
Thaum nov kuv hnug nws hai tias koj tua dab tsi? nws hai tias dai os, lub qab zeb tob kawg tab si tus tij laug ntaws tua phom keej heev thiab drawm heev ces twb tua tau ib tug dai dev lawm wb mus muab cab lo rau sab nraum ces nws muab hlai kiag ntawm puab tai ce nws ris kiag lub hauv siab nrog yav taub hau mus ua ntej rau nram qhov cub lawm.
Nws twb mus muab dai hai tag, ua txee qha nws cov nqi tag kuv tseem ris lub pob tws dai lo yog yav nram lo tsi paub txog chaws kiag, nqi nqi hav xwb tab si ma kuv ri ces sawv tsi tau kiag li zoo li muaj neeg zaum ntxiv kuv qhov nqaim lawm ces kuv kam kam tsau ntuj kiag kuv mam li lo txog ces nws yws yaw kuv xwb, nws hai tias ua li ca es kuv ris qhov niag twb tsi nyhav ua li ca kuv lo tsi tau li?
Nws twb ua hmo tos kuv tib sis. Kuv hai tias tsi paub li os qhov nqai ntawd ma nyhav tiag tiag kuv yeej sawv tsi tau lo li kuv maj mam muab luag nqi hav xwb. Ce nws yws2 kuv tag nws muab qhov nqai hlai qha tib si, tsau ntuj lawm ce wb ho mus zov bloo thiab mus tua nraj ua wb pom chaws pws thiab hmo ntawd wb tua tau 2 tub bloog thiab 4 tug nraj ho Hmo ntawd sau ntuj mab pheej tuaj phoov ntawm wb pws ces kuv tsom teeb kuv tua tau ob tus mab thiab.
Kaj ntug ces wb hos mus yos thaum sawv ntxov ces wb tseem tua tau 3 cuam 4 tug liab thiab wb muab ris lo txog ntawm chaws ces muab hlai tag rauv taws loj loj qha li yuav hluag ib hnub ces thaum 4 moos yuav tsau ntuj ce wb thiaj lo tsev, nws kuj fiab pob twb qhov muag rau kuv ib lub nws ib lub ces wb ntim nqaij puv nkau rau hauv.
Nws cov ma nws ris sawv tsee lo lawm ho kuv li ma kuv sawv yuav luag tsi tau ces ris lo li 10 tawm dag xwb kuv yeej lo tsi tau li lawm, mob kuv lub duv heev thiab zoo li neeg pheej muab kuv rub rov qab lawm, thiab muaj neeg pheej zaum zaum kuv cov nqaij ma nyhav tiag tiag kuv yeej lo tsi tau kiag.
8 Moos tsau ntuj xwb nws twb lo txog tsev lawm, ho kuv ma tseem nyob pob tom hav zoov lo tsi tau li vim nyhav dhau lawm kuv maj mam lo ces ib tag hmo 12 moos kuv lo yuav tom tug zo, kuv tus yawj yij thiaj li maub tuaj pab ris e thiaj li lo txog tsev. Tos kuv ris tsi tau cov nqaij ma cov nqai nyhav tshaj kuv tus kheej lawm kawg kuv yeej diaj lub pob tawb nqaij tsi ua zog li.
Zaum ntawd ma kuv tiaj li ris nqaij nyhav tiag tiag lios. Qhov tseeb ces kuv tseem tsi tau tiav hlua tiag thiab tseem tsi tau muaj zog. Ho kuv tus tij laug ntawd yeej tiav tiav hlua nraug lawm nws hnoob nyoog thaj tsham 26/27 zoo lawm, nws paub paub tab li tus neeg lau lawm, ho kuv ces qab hau tsi paub, pob tawb qhov muag lo tsi paub qhaib, zaub mov lo tsi paub ua noj nws yog tus ua rau kuv tag dho xwb.
Nws cia kuv nyob li tus huab tai xwb ce txhua yam nws yog tus ua tag dho. Xyoo 2013-14 nov kuv mus txog tim nws tsev noj ib pluag mov ua kes nws kuv lau lawm laus ho kuv yau nws ces kuv tseem hlua dua nws xwb os.
Koj tham txog mus yos hav zoov ma tau ntxim muaj nqaij kawg nkau, kuv yuav piav txog kuv tus kheej mus yos hav zoov thaum kuv tseem nyob rau lub zos Roob Kub Twm, xyoo ntawd yog xyoo 78 ntag nawb, kuv lo kuj yog tub hlua, tab si ma kuj tsi tau tiav hlua pe tsawg, kuj paub tham hlua nkauj lawm ces tseem tsi tsua tau nrog hlua nkauj pws thiab.
Muaj ib hnub, kuv ib tug tij laug kwv tij kom kuv nrog nws mus yos hav zoov, nws nqa rab 30 carbine qub2 xwb nws rab phom ma tso mos tswv poob rhov pauj rau hauv xwb vim lawv tua heev dhau lawm e lub qhov phom khoob loj heev lawm.
Wb txawm mus txog puag tom hav zoov loj lawm ntag, wb mus so rau ntawm ntug kev txoj kev ntxhws xwb, ces nws ho muaj ib tug kwj deg ntws ua kwj ha loj tob2 ces wb pws tsi deb ntawm ntug dej, thaum tsi tau tsau ntuj ces nws txawm kom wb mus dhiav saib pua pom nraj chaws pws thiab pua muaj kab bloos no, wb mus txog ntawm ib cov qhov zeb nws ua ntej ces ua li ca muaj ib yas cav qhuav hla kiag ntawm ntug hla plaws rau ib ki pob ze ce tus tij laug txawm ua ntej mus li 3 dag ua kuv ntej to nco xwb nws twb tua 3 phom sib lawv liag, ces kuv saib no nws twb tua hauv qab zeb tag ces hov lub suab dai qws lub suab xyu loj loj ce yau zu yau zu lawm ces kuv paub hai tias yog dai tuag lawm lau.
Thaum nov kuv hnug nws hai tias koj tua dab tsi? nws hai tias dai os, lub qab zeb tob kawg tab si tus tij laug ntaws tua phom keej heev thiab drawm heev ces twb tua tau ib tug dai dev lawm wb mus muab cab lo rau sab nraum ces nws muab hlai kiag ntawm puab tai ce nws ris kiag lub hauv siab nrog yav taub hau mus ua ntej rau nram qhov cub lawm.
Nws twb mus muab dai hai tag, ua txee qha nws cov nqi tag kuv tseem ris lub pob tws dai lo yog yav nram lo tsi paub txog chaws kiag, nqi nqi hav xwb tab si ma kuv ri ces sawv tsi tau kiag li zoo li muaj neeg zaum ntxiv kuv qhov nqaim lawm ces kuv kam kam tsau ntuj kiag kuv mam li lo txog ces nws yws yaw kuv xwb, nws hai tias ua li ca es kuv ris qhov niag twb tsi nyhav ua li ca kuv lo tsi tau li?
Nws twb ua hmo tos kuv tib sis. Kuv hai tias tsi paub li os qhov nqai ntawd ma nyhav tiag tiag kuv yeej sawv tsi tau lo li kuv maj mam muab luag nqi hav xwb. Ce nws yws2 kuv tag nws muab qhov nqai hlai qha tib si, tsau ntuj lawm ce wb ho mus zov bloo thiab mus tua nraj ua wb pom chaws pws thiab hmo ntawd wb tua tau 2 tub bloog thiab 4 tug nraj ho Hmo ntawd sau ntuj mab pheej tuaj phoov ntawm wb pws ces kuv tsom teeb kuv tua tau ob tus mab thiab.
Kaj ntug ces wb hos mus yos thaum sawv ntxov ces wb tseem tua tau 3 cuam 4 tug liab thiab wb muab ris lo txog ntawm chaws ces muab hlai tag rauv taws loj loj qha li yuav hluag ib hnub ces thaum 4 moos yuav tsau ntuj ce wb thiaj lo tsev, nws kuj fiab pob twb qhov muag rau kuv ib lub nws ib lub ces wb ntim nqaij puv nkau rau hauv.
Nws cov ma nws ris sawv tsee lo lawm ho kuv li ma kuv sawv yuav luag tsi tau ces ris lo li 10 tawm dag xwb kuv yeej lo tsi tau li lawm, mob kuv lub duv heev thiab zoo li neeg pheej muab kuv rub rov qab lawm, thiab muaj neeg pheej zaum zaum kuv cov nqaij ma nyhav tiag tiag kuv yeej lo tsi tau kiag.
8 Moos tsau ntuj xwb nws twb lo txog tsev lawm, ho kuv ma tseem nyob pob tom hav zoov lo tsi tau li vim nyhav dhau lawm kuv maj mam lo ces ib tag hmo 12 moos kuv lo yuav tom tug zo, kuv tus yawj yij thiaj li maub tuaj pab ris e thiaj li lo txog tsev. Tos kuv ris tsi tau cov nqaij ma cov nqai nyhav tshaj kuv tus kheej lawm kawg kuv yeej diaj lub pob tawb nqaij tsi ua zog li.
Zaum ntawd ma kuv tiaj li ris nqaij nyhav tiag tiag lios. Qhov tseeb ces kuv tseem tsi tau tiav hlua tiag thiab tseem tsi tau muaj zog. Ho kuv tus tij laug ntawd yeej tiav tiav hlua nraug lawm nws hnoob nyoog thaj tsham 26/27 zoo lawm, nws paub paub tab li tus neeg lau lawm, ho kuv ces qab hau tsi paub, pob tawb qhov muag lo tsi paub qhaib, zaub mov lo tsi paub ua noj nws yog tus ua rau kuv tag dho xwb.
Nws cia kuv nyob li tus huab tai xwb ce txhua yam nws yog tus ua tag dho. Xyoo 2013-14 nov kuv mus txog tim nws tsev noj ib pluag mov ua kes nws kuv lau lawm laus ho kuv yau nws ces kuv tseem hlua dua nws xwb os.
koobpovtxuj- Moderators
Character Sheet
:
- Post n°55
Tham txog kev tua tsiaj mas kuv muaj ntau qhov tham tab sis pheej yog yus nrog lawv mus es lawv tua tau rau yus nrog lawv faib phuv xwb.Vim lub caij peb nyob tim nplog yus tseem yau ces tsis tau txawj tua nqaij pes tsawg.Muaj 1 zaug kuv cab 4 tug txiv nees sawv ntxov mus thauj pob kws nram teb los txog tom yawm txiv vam sawm lawv ntug teb ces kuv hnov phom nrov 1 nyuag teg pem yawm txiv vam sawm lawv luag teb tuaj.Cas 1 tug laug kauv cia li dhia los vau lo rau ntawm ntug kev.Kuv muab kuv cov nees khi tseg ntawm ntug kev kuv hu hu tias leej twg tua kauv los tuag ntawm no lawm tsis muaj leej twg teb li.Kuv thiaj li mus rau tom yawm txiv vam sawm lawv teb cas nphob xuav zoo li tsis muaj neeg tuaj ua teb li.Kuv thiaj li muab niag kauv ntawd zais rau nram qab ke kuv thauj pob kws los txog tsev kuv mam li los nqa loo phom thiab cab nees rov mus thauj pob kws dua kuv mus thauj pob kws los txog ntawm tus kauv ces kuv mus muab niag laug kauv ntawd txiav kiag 2 ya rau nees 1 tug nees thauj los tsev.Kuv coj niag kauv los laws tawv zuj zoj ces cov Hmoob tuaj saib zom zaws tias koj mus tua kauv qhov twg.Kuv tias kuv sawv ntxov mus thauj pob kws kuv hnov kauv tshe saum roob tuaj kuv thiaj los nqa phom mus nyas no mus txog tom yawm txiv vam sawm lawv ntug teb kuv mus ntsib kauv nqes saum roob los kuv tua tau tom lawv ntug teb xwb.Ces muaj 1 yawg Hmoob muas thiaj li tuaj saib kuv tus kauv nws hais tias tag kis no kuv sawv ntxov mus zov qaib qus pem yawm txiv vam sawm luag teb kuv hnov kauv tshe 2 suab kuv mus nyas pom tsis tseeb thiab muaj ntsis deb kuv lam tua 1 phom no tsis niam raug kuv mas khuv xim kawg ntshe yog koj tua tom lawv ntug teb thiab no tsam yog tib tug xwb ne.Kuv tias kuj tsis paub li nawb kuv mus thauj thawj fij pob kws kuv tsis nqa phom ces kuv hnov kauv tshe pem roob tuaj.Kuv thauj pob kws los txog tsev kuv ho rov mus lwm 2 ces kuv mam nqa phom mus nyas no cuag muaj hmoo kuv thiaj li mus ntsib kuv thiaj tua tau tej zaum ntshe yog tus koj tua 1 phom ntag lauv.Tab sis tiag ces twb yog kuv khaws xyeem yawg niag kauv noj dawb xwb.
Davdub- member
- Post n°56
Haaa, Toj Xeem koj ma ca txawj tham kawg, ua li ca koj ho tsi hlai ib thooj muab rau nws nqai mus rau nws poj niam menyuam noj thiab? Yog kuv mus tua tau lo yog khaws yeej tau li ntawd e nws ho tuaj piav nws tsu kauv li ntawd thiab ces twb yog nws kiag lawm no kuvyuav hai tias, oh, yog li ntawd nov ces koj lo kuj tua ib phom lawm thiab ces muab ib thooj rau koj nqa mus ua rau koj tsev neeg noj ib pluag thiab ma, xam hai tias wb ob leeg muaj hmoo thiaj li tau nqaij noj nawb. Kuv tus kheej ma yuav xav li nov ntag nawb.
Thov Khawv- Registration date : 2014-05-20
Character Sheet
:
- Post n°57
Nraug Cuam wrote:Bro Davdub, Thov Khawv & Vajhuamsibluag, kuv mus ncig toj ncig pes no kuj mus pom nej tham pem nyob ntawm no thiab hahahaha pab hmoob no kuv paub lawv txhua tus hahahaha
Bro tau ob lub hlis los no ces kuv ham tsis nkag tuaj saib Hmoobtiam21 cov VDO tua nas tua noog no xwb tiag, zoo li yim saib ces yim nqhis xwb. Cov hauv no koj paub los bro, kuv tsis paub ib tug li. Tsis tag li ntawd thaj chaw lawv mus yos no los cas zoo li kuv tsis tau hnov dua li thiab.
Davdub- member
- Post n°58
Cov Brother, kuv nyiam yos kawg li tiag, hnub nov kuv nag hmo kuv mus nrhiav phom no lub tebchaws loj li nov phom kuj tsi muaj thiab nawb, muaj ib rab kuv xav yuav tab si hauv chaws muag tsi muaj ces tseem yuav sim saib pua order online tau. Hai kuv cov mos txov ua lawv hai tias, .22 long rifle 17 mar 2 cov mos tswv tsi muaj muag qhov twg li ma xyov kuv pua tseem nrhiav tau mos tswv lo siv thiab. Hnub nov kuv tsi mus yos ces kuv yuav mus nrhiav phom tso.
Davdub- member
- Post n°59
Kwv Nraug Cuam, Hnubnov kuv mus yuav tau ib rab phom hunting rifle yog ruger 270 lawm os, nws yog 700 plus tax, thiab yuav lub scopes yog 190 thiab os, lub 10/27/15 kuv li mus nqa tau vim luag cia 10 hnub ma yus li mus nqa tau nawb, tab si tsi yog rab kuv nyiam lawm nws yog qub phom luag twb tua tua lawm ces kuv mus nrhiav tag lawv tsi muaj cov tshiab lawm es lam yuav qab used lawm xwb os. Kuv yuav cvo mos txwv .22 long rifle ma kim kawg nkau lawm thiab, ib pob 100 rounds yog 13 dollas, 3 pob yog 300 rounds yog 40 dollars lawm os, thaum ub ma 50 rounds ma yog 3 dollars xwb, tau 10 xyoo nov ces txhua yam nce nqi tag. kuv rab 17. mar2 ma tsi muaj mos txwv kiag ma kuv dhiav qhov twg lo tsi muaj kiag li tiag. Kuv mus muab lawv cov gun sale ywss hai tias, nej pom xeeb muag phom tab si ho tsi muaj mos txwv e nej ho muag ua dab tsi? lawv tsi teb kuv li thiab. Kuv yuav koob xoos thiab e tus nqi yog $ 939 include lub gun scope tab si tseem tsi tau yuav mos txwv thiab laiv, thaum mus nqa phom no mam li mus yuav mos tswv, ib pob yog 20 rounds yuav yog 20 dollars nawb, muab hai lo ces ib lub ib do las os. |
koobpovtxuj- Moderators
Character Sheet
:
- Post n°60
Kuv tsis muab faib rau nws nqa mus tsev tab sis kuv yeej muab 1 ceg rau nai npab li kev cai zej zog.thiab muab hau ua quav iab ua laj siav laij nyoos hu cov kwv tij neej tsa nyob ua ke sib ze tuaj nrog kuv noj 1 pluag.Yawg Hmoob muas uas tua tus kauv ntawd los yeej coj poj niam me nyuam tuaj nrog kuv noj huv si.Davdub wrote:Haaa, Toj Xeem koj ma ca txawj tham kawg, ua li ca koj ho tsi hlai ib thooj muab rau nws nqai mus rau nws poj niam menyuam noj thiab? Yog kuv mus tua tau lo yog khaws yeej tau li ntawd e nws ho tuaj piav nws tsu kauv li ntawd thiab ces twb yog nws kiag lawm no kuvyuav hai tias, oh, yog li ntawd nov ces koj lo kuj tua ib phom lawm thiab ces muab ib thooj rau koj nqa mus ua rau koj tsev neeg noj ib pluag thiab ma, xam hai tias wb ob leeg muaj hmoo thiaj li tau nqaij noj nawb. Kuv tus kheej ma yuav xav li nov ntag nawb.
Davdub- member
- Post n°61
Zoo heev TojXeem
Yov cov niag Hmoob nyob rau Roob Kub Twm ma txawm zoo li koj tus koj khaws taws qhuav li ntawd lo lawv yeej nojzai kiag tsipub sawv daws noj li nawb. Koj yeej yog siab zoo heev ma, kuv muaj cov neeg nyob rau lub zo kuv hai ntawd ma lawv tua tau bua teb ntau tus lo lawv tsi pub leej twg noj li laiv.
Yov cov niag Hmoob nyob rau Roob Kub Twm ma txawm zoo li koj tus koj khaws taws qhuav li ntawd lo lawv yeej nojzai kiag tsipub sawv daws noj li nawb. Koj yeej yog siab zoo heev ma, kuv muaj cov neeg nyob rau lub zo kuv hai ntawd ma lawv tua tau bua teb ntau tus lo lawv tsi pub leej twg noj li laiv.
koobpovtxuj- Moderators
Character Sheet
:
- Post n°62
Kev yos hav zoov tua tsiaj qus mas nyob ntawm lub zej zog txoj cai kev coj noj coj ua xwb.Peb lub zej zog peb 2 tus toj xeem pham mawb toj xeem nas nyos uas nyob sib ze kav.mas yog tias 1 pab neeg mus yos hav zoov tua tau tsiaj nruab nrag.npua teb dais nyuj qus kauv mos lwj li cas los lawv yeej tsis muaj nqaij nai npab li.Yeej tsis coj los ua 1 pluag hu kwv tij neej tsa tuaj nrog yus noj li nawb.Hos yog tias yus tib leeg mus yos yus tib leeg tua tau nyuag nas nyuag noog cov tsiaj me xwb yus noj yus.Hos yog tua tau txij li tus kauv rov rau cov loj dua kauv lawm ces muab 1 ceg qab rau nai npab.thiab yuav tsum muab me ntsis los hau hu cov kwv tij neej tsa txheeb ze hauv zej zog tuaj nrog yus noj 1 pluag.
Davdub- member
- Post n°63
Toj Xeem, cov Hmoob Roob Kub Twm ma txawm tua tau ntau lo luag yeej tsi pub leej twg pom thiab paub li os. Thaum kuv tseem nyob ma 3 tua tau 2 tug nyuj qus o, ib tug yog tus heev nyuj txho loj heev li nawb, tag zej zog mus ris, ho tus maum lo loj heev thiab tab si peb tua tau ntawm roob ze yeej tub rog ces yog nyab laj tuaj nrog peb ris xwb. Muab haib ib phuv rau tub rog nyab laj noj thiab cov ntshav ce muab rau nyaj laj nqa tag dho lawm.
koobpovtxuj- Moderators
Character Sheet
:
- Post n°64
Txawm yuav nyiam tua tau nyuj qus tau npua teb tau dais Ntxuav ntxw los xij yog tias txij li 2 leeg ua ke lawm ces yeej tsis muaj nqaij nai npab thiab yeej tsis hu sawv daws tuaj nrog yus noj 1 pluag li lawm.Hais qhov uas muaj 1 ceg rau nai npab thiab hu sawv daws tuaj nrog yus noj 1 pluag mas yog tus uas yus tib leeg mus tua tau xwb hos.
Koj mus nyob roob kub twm tom qab teb chaws tawg lawm xwb tsis muaj nas noog tsis muaj tsiaj nruab nrag coob lawm.Thaum ub mas nas noog los coob tsiaj nruab nrag npua teb kauv sai nyuj qus mas muaj coob heev.Tom qab no ces lawv muab roob kub twm ua lub chaw fwv thab ham ces thab ham tuaj coob tua phom loj phom me tas hnub thiab cov thab ham mus laij tej nyuag tsiaj nruab nrag tua noj tag ces tsis muaj li lawm.Ntawm khaib tham ham lawv hu ua khaib lis mauj cov ntoo thuv 8 tsob ua 1 leej pem roob los thiab 8 tsob tav toj ntawm ntug tshav ncaws pob ces kuv tau nrog lawv ev yub thuv nram moos phanthabun no mus cog ntag mas.lub qhov tsua ntawm qab khaib lis mauj muaj 1 co khoom nyob sab hauv qab tsuas yog mej tsum mab thiab rooj zaum ciaj pob zeb puag ntxov los lawm ces kuv niaj hnub mus zaum.lub qhov tsua ntawm khaib lis mauj to mus tshwm plaws puag tom pas dej naj lawv no tab sis kuv tsis tau nrog lawv nkag mus saib li.Hos 2 tsob ntoo luam yeeb ntawm ntug pas dej naj lawv los kuv tau mus khaws cov nplooj luam yeeb los rau lawv cov laus haus lawm.Hmoob roob kub twm cov toj xeem muaj 7 leej xws li nram qab no.
1 Tooj choj lauj.
2 Txiaj lwv lauj.
3 Ntsum lis xyooj.Tus no ces yog tub sab muab tua nram tog kev lawm.
4 Vam muas hawj.
5 Paj lug xyooj.Paj lug ua toj xeem thaum paj lug tseem yog tub hluas xwb ces ua tau 4 xyoos xwb.
6 Nyiaj yig muas.xuv no xaiv tau Ntsuab cawv tsab thib 1 tab sis Ntsuab cawv tsis kam ua ces thiaj muab rau Nyiaj yig muas ua lawm.vim nyiaj yig yog tus tau khab nees thib 2.
7 Vam muas hawj. Rov xaiv tau Vam muas hawj ua dua zaum 2 ces ua los txog ntua xyoo 1973 ces nom tswv muab roob kub twm los ua xum kas fwv ces lawv thiaj muab Hmoob roob kub twm nyauv nyaib mus nyob 3 lub zos xws li pab 1 nom tswv xa mus nyob nas nyos lawm.Pab 2 nom tswv xa mus nyob naj ceeb.Pab 3 nom tswv xa mus nyob doos nyawj.Ces tus toj xeem roob kub twm los xaus rau ntawm Vam muas hawj coj tsiv mus nyob puag tim nas nyos lawm.Tom qab no nplog liab los pauv khoos lub teb chaws ces nai khu nas ho los ua tus toj xeem no los txog ntua xyoo 1989 ces nai khu nas ho xuas kab khiav tuaj thaib teb ces kuv tsis paub tias tus toj xeem no poob rau leej twg ua ntxiv lawm.
Koj mus nyob roob kub twm tom qab teb chaws tawg lawm xwb tsis muaj nas noog tsis muaj tsiaj nruab nrag coob lawm.Thaum ub mas nas noog los coob tsiaj nruab nrag npua teb kauv sai nyuj qus mas muaj coob heev.Tom qab no ces lawv muab roob kub twm ua lub chaw fwv thab ham ces thab ham tuaj coob tua phom loj phom me tas hnub thiab cov thab ham mus laij tej nyuag tsiaj nruab nrag tua noj tag ces tsis muaj li lawm.Ntawm khaib tham ham lawv hu ua khaib lis mauj cov ntoo thuv 8 tsob ua 1 leej pem roob los thiab 8 tsob tav toj ntawm ntug tshav ncaws pob ces kuv tau nrog lawv ev yub thuv nram moos phanthabun no mus cog ntag mas.lub qhov tsua ntawm qab khaib lis mauj muaj 1 co khoom nyob sab hauv qab tsuas yog mej tsum mab thiab rooj zaum ciaj pob zeb puag ntxov los lawm ces kuv niaj hnub mus zaum.lub qhov tsua ntawm khaib lis mauj to mus tshwm plaws puag tom pas dej naj lawv no tab sis kuv tsis tau nrog lawv nkag mus saib li.Hos 2 tsob ntoo luam yeeb ntawm ntug pas dej naj lawv los kuv tau mus khaws cov nplooj luam yeeb los rau lawv cov laus haus lawm.Hmoob roob kub twm cov toj xeem muaj 7 leej xws li nram qab no.
1 Tooj choj lauj.
2 Txiaj lwv lauj.
3 Ntsum lis xyooj.Tus no ces yog tub sab muab tua nram tog kev lawm.
4 Vam muas hawj.
5 Paj lug xyooj.Paj lug ua toj xeem thaum paj lug tseem yog tub hluas xwb ces ua tau 4 xyoos xwb.
6 Nyiaj yig muas.xuv no xaiv tau Ntsuab cawv tsab thib 1 tab sis Ntsuab cawv tsis kam ua ces thiaj muab rau Nyiaj yig muas ua lawm.vim nyiaj yig yog tus tau khab nees thib 2.
7 Vam muas hawj. Rov xaiv tau Vam muas hawj ua dua zaum 2 ces ua los txog ntua xyoo 1973 ces nom tswv muab roob kub twm los ua xum kas fwv ces lawv thiaj muab Hmoob roob kub twm nyauv nyaib mus nyob 3 lub zos xws li pab 1 nom tswv xa mus nyob nas nyos lawm.Pab 2 nom tswv xa mus nyob naj ceeb.Pab 3 nom tswv xa mus nyob doos nyawj.Ces tus toj xeem roob kub twm los xaus rau ntawm Vam muas hawj coj tsiv mus nyob puag tim nas nyos lawm.Tom qab no nplog liab los pauv khoos lub teb chaws ces nai khu nas ho los ua tus toj xeem no los txog ntua xyoo 1989 ces nai khu nas ho xuas kab khiav tuaj thaib teb ces kuv tsis paub tias tus toj xeem no poob rau leej twg ua ntxiv lawm.
Davdub- member
- Post n°65
Yog lawm ma TojXeem,
Ntshe yav thaum ub Vaj Pov tseem nyob es thiaj li muab xwb pob, thaum peb nyob es blog liab lo lawm ma peb tua tau peb yeej tsi nqa rau tus Toj Xeem noj li laiv. Yog tus nyuj qus no tej zaum thiab hos txij li tus kauv xwb ces twb yog coob leej mus caum ces yeej tsi muab li nawb.
Ntshe yav thaum ub Vaj Pov tseem nyob es thiaj li muab xwb pob, thaum peb nyob es blog liab lo lawm ma peb tua tau peb yeej tsi nqa rau tus Toj Xeem noj li laiv. Yog tus nyuj qus no tej zaum thiab hos txij li tus kauv xwb ces twb yog coob leej mus caum ces yeej tsi muab li nawb.
koobpovtxuj- Moderators
Character Sheet
:
- Post n°66
Davdub.
Yeej yog mas yav thaum ub thiaj li muaj xwb tom qab nplog liab los ces lawv tsis muaj tej no lawm.Lub caij koj los nyob yog nplog tuaj ua toj xeem los yog Hmoob tseem ua toj xeem.
Yeej yog mas yav thaum ub thiaj li muaj xwb tom qab nplog liab los ces lawv tsis muaj tej no lawm.Lub caij koj los nyob yog nplog tuaj ua toj xeem los yog Hmoob tseem ua toj xeem.
Davdub- member
- Post n°67
Yog Blog ua toj xeem tab si lawv muab Hmoob tsa ua ib tug neeg saib zej saib zos thiab. Ho lawv muab kuv yawm yij ua tus sau ntawv vim Yawm Yij lawv txawj ntawv ces lawv muab nws ua tus loos ntawm tus tswv zos.
Lawv muj muab tau ib qab phom dub rau Yawm yij aw tau coj mus yas hav zoov thiab tiag tab si twb tua tsi raug zoo li os vim rab niag cos cos twb tsi tshua khov lawm. Lam siv xwb, kuv coj mus tua liab ma tsi raug kiag thiab kuv tua nas liab ma tsi raug li os. Tua teg twg lo tsig tos lawm xwb.
Lawv muj muab tau ib qab phom dub rau Yawm yij aw tau coj mus yas hav zoov thiab tiag tab si twb tua tsi raug zoo li os vim rab niag cos cos twb tsi tshua khov lawm. Lam siv xwb, kuv coj mus tua liab ma tsi raug kiag thiab kuv tua nas liab ma tsi raug li os. Tua teg twg lo tsig tos lawm xwb.
koobpovtxuj- Moderators
Character Sheet
:
- Post n°68
Nplog liab cov toj xeem nai npan mas lawv puav leej muaj phom zov zej zov zos lawm laiv yom.Kuv mas thaum ub teb chaws twb tawg nom tswv twb khiav tag.Kuv nrog lawv xa Col Ntxoov tswb yaj los mus ti nkaus tom ntug naj khoom ces Col Ntxoov tswb muab tau 1 rab M16 tseem tshiab heev rau kuv.Lub caij ntawd ces tsis tau tua ywj siab lawm Vim nplog liab los nyob lawm ces peb cov muaj phom ces peb muab zais lawm xwb yuav mus yos ces kwv phom kej hauv zos mus ces mam mus rho phom loom tom hav zoov mus yos tua tsiaj nruab nrag xwb.Rov los ces mam coj yus rab phom mus zais ces mam kwv phom kej los nkag hauv zos xwb.Kuv coj mus tua tau 2 tug kauv los noj ces zoo li muaj neeg pom muaj neeg paub lawm.Xaiv neeb hawj los kuj muaj 1 rab kasrabin thiab ces nws thiaj li kom kuv kam no muab mus muag rau thaib ces wb thiaj li coj tuaj muag rau thaib lawm.
Davdub- member
- Post n°69
Toj Xeem
Qhov koj hai txog phom luam no ce cov Hmoob txwj Hmoob laug nyob lub zos kuv nyob ntawd lawv tseem muaj cov phom 8 teg thiab cov 5 teg coob leej lawv muab zai tom hav zoo lawm xwb, lawv yeej ua li koj hai ma kwv phom kip mus tab si thaum mus txog deb mam li mus taug phom hauv qhov zeb lo mus tua nqaij ma lawv tua tau bua teb kawg li thiab. Ho peb cov Hmoob tshiab Hmoob Vaj Pov ma peb ho tsi muaj li tsua yog nom tswv Blog muab rau peb ces peb tau siv thaum tsi ua txoj hauj lwm lawm ces muab rov rau tus tswv zo lawm.
Qhov koj hai txog phom luam no ce cov Hmoob txwj Hmoob laug nyob lub zos kuv nyob ntawd lawv tseem muaj cov phom 8 teg thiab cov 5 teg coob leej lawv muab zai tom hav zoo lawm xwb, lawv yeej ua li koj hai ma kwv phom kip mus tab si thaum mus txog deb mam li mus taug phom hauv qhov zeb lo mus tua nqaij ma lawv tua tau bua teb kawg li thiab. Ho peb cov Hmoob tshiab Hmoob Vaj Pov ma peb ho tsi muaj li tsua yog nom tswv Blog muab rau peb ces peb tau siv thaum tsi ua txoj hauj lwm lawm ces muab rov rau tus tswv zo lawm.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°70
Davdub wrote:
Kwv Nraug Cuam,
Hnubnov kuv mus yuav tau ib rab phom hunting rifle yog ruger 270 lawm os, nws yog 700 plus tax, thiab yuav lub scopes yog 190 thiab os, lub 10/27/15 kuv li mus nqa tau vim luag cia 10 hnub ma yus li mus nqa tau nawb, tab si tsi yog rab kuv nyiam lawm nws yog qub phom luag twb tua tua lawm ces kuv mus nrhiav tag lawv tsi muaj cov tshiab lawm es lam yuav qab used lawm xwb os. Kuv yuav cvo mos txwv .22 long rifle ma kim kawg nkau lawm thiab, ib pob 100 rounds yog 13 dollas, 3 pob yog 300 rounds yog 40 dollars lawm os, thaum ub ma 50 rounds ma yog 3 dollars xwb, tau 10 xyoo nov ces txhua yam nce nqi tag. kuv rab 17. mar2 ma tsi muaj mos txwv kiag ma kuv dhiav qhov twg lo tsi muaj kiag li tiag. Kuv mus muab lawv cov gun sale ywss hai tias, nej pom xeeb muag phom tab si ho tsi muaj mos txwv e nej ho muag ua dab tsi? lawv tsi teb kuv li thiab.
Kuv yuav koob xoos thiab e tus nqi yog $ 939 include lub gun scope tab si tseem tsi tau yuav mos txwv thiab laiv, thaum mus nqa phom no mam li mus yuav mos tswv, ib pob yog 20 rounds yuav yog 20 dollars nawb, muab hai lo ces ib lub ib do las os.
Wow bro koj rab phom no zoo nkauj tiag tiag yom, ntxim yuav tua xis tes & ncaj heev nawb.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°71
Bro Tojxeem & Davdub, ua tsaug ntau 6 neb cov hunting experiences sauv os, neb mas tsis dog dig kiag thiab nawb, thov qhuas lauj.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°72
Thov Khawv wrote:
Bro tau ob lub hlis los no ces kuv ham tsis nkag tuaj saib Hmoobtiam21 cov VDO tua nas tua noog no xwb tiag, zoo li yim saib ces yim nqhis xwb. Cov hauv no koj paub los bro, kuv tsis paub ib tug li. Tsis tag li ntawd thaj chaw lawv mus yos no los cas zoo li kuv tsis tau hnov dua li thiab.
Pab nyuag ntawv kuv paub yuav luag txhua tus li os bro, thaj chaw lawv mus yos ntawv los kuv paub thiab, tsuas yog tsis tau mus txog xwb hehehe.
Davdub- member
- Post n°73
Bro, kuv sim tag 11 lub mos txwv xwb kuv twb muaj ntsi tsi xav tua lawm laiv vim nws drov dhau lawm thiab muaj zog heev li hov. Zoo rau qhov lub mos tswv me zog ce nws thim tsi tshua heev lawm xwb os, tseem yog rab 8teg thiab ma haj yam tim ho.
koobpovtxuj- Moderators
Character Sheet
:
- Post n°74
Tam sim no nyob ntawm mes kas teb lawv rab phom 15 teg thiab rab phom 8 teg cas zoo li muaj zog tsis cuag li cov thaum ub peb siv nyob tim nplog teb lawm.Thiab ua cas nim no mas rab 15 teg zoo nkaus li nim me me rau kuv lawm.Rab 8 teg ces lawv muab lub xav xaws txiav ua 5 teg lawm xwb.Yog yuav tom lab phom qub no tej zaum tseem mus nrhiav tau lub puav xav xaws 8 lub mos txwv thiab.Hos yog yuav hauv lab tshiab ces yeej tsis laib lub xav xaws 8 lub mos txwv li lawm.
Davdub- member
- Post n°75
Toj Xeem, cov phom 30 carbine thiab cov phom 30-06 lo yog 8teg ntawd ma tos nws txawv cov phom ua rog lo vim lawv muab yav kav phom hloov lawm nws tsi yog yav kav phom qub thiab cov mos tswv luag muab cov tshuaj phom txawv tsi muaj zog baum li cov lawv ua rog.
Rab 30 carbine ma haj yam tsi zoo vim yav kav hlau nws tsi tseem kab lawm tos tua tsi pov khawv thiab tsi zoo li qub ce yog li kuv hai lawm xwb.
Tam sim nov, yog koj yuav phom siv ce txhob yuav cov phom ua rog li ntawd vim coj mus siv tsi tau kam lawm, koj yuav cov hunting rifle ma zoo heev, lo yog cov bolt action ma muaj zog thiab raug zoo kawg kiag.
Rab 30 carbine ma haj yam tsi zoo vim yav kav hlau nws tsi tseem kab lawm tos tua tsi pov khawv thiab tsi zoo li qub ce yog li kuv hai lawm xwb.
Tam sim nov, yog koj yuav phom siv ce txhob yuav cov phom ua rog li ntawd vim coj mus siv tsi tau kam lawm, koj yuav cov hunting rifle ma zoo heev, lo yog cov bolt action ma muaj zog thiab raug zoo kawg kiag.
koobpovtxuj- Moderators
Character Sheet
:
- Post n°76
Kuv ces lam tham lawm xwb yav no lawm tom ntej ces ntshe yuav tsis muaj hnub nrog luag mus tua tau nas tua tau mos lwj li lawm os.yog tias nyob nyob no mos lwj lam los txog ntawm tog tsev no mas nyaj tseem yuav tua tau.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°77
Davdub wrote:Bro, kuv sim tag 11 lub mos txwv xwb kuv twb muaj ntsi tsi xav tua lawm laiv vim nws drov dhau lawm thiab muaj zog heev li hov. Zoo rau qhov lub mos tswv me zog ce nws thim tsi tshua heev lawm xwb os, tseem yog rab 8teg thiab ma haj yam tim ho.
Koj sim tua puas ncaj thiab os bro?
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°78
Yawg thaub uas yees daim vdo no los kuv paub tib si thiab hehehe
koobpovtxuj- Moderators
Character Sheet
:
- Post n°79
Pab no yog neeg txawv teb chaws lawv kuj tso dev caum npua teb tos kev tua npua tweb li Hmoob thiab.
Davdub- member
- Post n°80
Kuv saib ma lom zem kawg kiag li lawm tiag, kuv saib ntev heev li os.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°81
Wow saib lawv caum npua teb mas lom zem tas tas kiag yom! kuv saib tsis tau tag, khoom tso mam tuaj saib kom tag kiag. Toj roob hauv pes ntoo sib nrhav li no ces npua teb kawg tu noob hahaha. Ua tsaug koj nqa tuaj post pub 3 saib nawb bro Tojxeem.
Davdub- member
- Post n°82
Kuv twb saib ntev kawg twb tsi tau tag li thiab tiag. Kuv lo yeej nyiam saib kawg li tiag, tiam si ma yus ho tsi tau mus tua baum li tua rog li nov li thiab.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°83
Lawv mas thiaj yog tua muaj ceem tiag tiag yom bro, cas yuav mus coob thiab coj dev coob ua luaj ntxim lom zem ua luaj thiab lauj! tus kwv tij hmoob no mus dab tsi tim Spain cas ho tau nrog lawv mus thiab ne? los yog nws yeej nyob tiv lawm?
koobpovtxuj- Moderators
Character Sheet
:
- Post n°84
Tus Hmoob uas hais lus no yog nws mus muab lawv cov movie copy los nws hais lus rau xwb tsis yog nws mus thaij ho raws kuv xav.
Davdub- member
- Post n°85
Toj Xeem nws hai cov lus ma zoo li yog nws kiag nrog lawv mus e nws yog tus yee duab ntag no laiv, tiam si ntshe yuav yog koj lus lawm xwb ntag lau, vim luag yuav tsi kam yus nrog lawv mus na raws kuv xav.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°86
Tej zaum yog li neb hais lawm ntag thiab ov bro Davdub & Tojxeem. Lawv mas caum npua teb tau lom zem & muaj ceem kawg li.
Vamntxawg- Moderators
Character Sheet
:
- Post n°87
Noj nqaij tom hav zoo qab dua noj hauv tsev hos cov yawg
Davdub- member
- Post n°88
Tij Wamntxawg, yog li kj hai kawg os, cov nqaijhav zoov nov nws tsi muaj cov roj rog rog thiab nws tsi muaj chemical li cov tsiaj luag yug tom chaws yug tshiaj os.
koobpovtxuj- Moderators
Character Sheet
:
- Post n°89
Xav nrog lawv cov neeg no mus yos hav zoov hwv lau.Zoo li muaj zoo tsiaj qus tsiaj lopj kawg li tiag.
koobpovtxuj- Moderators
Character Sheet
:
- Post n°90
Cov no zoo li npuia teb ntag tab sis ho tuaj 2 tug kaus ntawm taub ntswg txawv npua teb me ntsis lawm.Xav mus tua los noj seb puas qab xwb lau.
Davdub- member
- Post n°91
cov bua teb nov ma noj nqaij tsi qab lawm pob? nws cov kau ma txau ntshai kawg li tiag
koobpovtxuj- Moderators
Character Sheet
:
- Post n°92
Nej saib seb nej xav li cas cov noog no lawv txawj ua tsev rau lawv tej txiv hmab txiv ntoo uas lawv mus de los cia tseej pawg xwb.
Jesqav- Registration date : 2014-08-06
- Post n°93
Ca cov noob no ntse ua luaj tej brother Tojxeem ned
koobpovtxuj- Moderators
Character Sheet
:
- Post n°94
JesQav.Xyov yog lawv khaws cia rau lawv noj los xyov yog muab tej txiv hmab txiv ntoo no khaws los ua dab tsi li tiag.Muab saib mas zoo li yog noog cog nceb rau noog noj sub as.
Davdub- member
- Post n°95
Cov brother, nej saib tus noog nov ua lub tsev nov thiab nws ho ntxia tau tus maum noog lo saib ce tus moom noog cia li kam kam ua rau tus moom noog lub pob tws qhia hlo ce tus lau mam li yas plaws lo caij nkau rau? haaaa yog yuav muab piav ma tus lau noog nov muaj khawv koob nawb, thaum ua txua yam ntxia kom tau tus poj nyiam nyiam ce tus poj lo saib ce tus poj twb huam yees heev2 lawm ce kawg tus poj pob tws qhib plawv plos lawm ntag hov. Haaaaaaa
- Post n°96
Brother Tojxeem thaib Davdub, cov noog no ca txawj ua tau zoo saib kawg li ned yom. Teb chaw Lao nov tsi tau pom dua li nawb.
Davdub- member
- Post n°97
Bro, Jesqav, cov noog nov nyob rau Laos tsi muaj pob, cov noog nov nyob rau yav American qab teb thiaj li muaj xwb xub.
- Post n°98
Yog, daim vdo sauv lawv thaij tim Papua - south America kawg mad.
Davdub- member
- Post n°99
Yog nyob rau South Africa no ce peb tebchaw tsi pom muaj li. Muab ua tib zoo siab ma tus noog nov ntse kawg nkau tiag.
- Post n°100
Yog mad bro, tus noog ntawv ntse heev laiv.