Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+4
Jesqav
Tubzoonraug
koobpovtxuj
Nraug Cuam
8 posters
  • Post new topic
  • Reply to topic

Hunting Experience(Yos Hav Zoov)

Nraug Cuam
Nraug Cuam
member
member

Registration date : 2011-09-25

Character Sheet
 :

Hunting Experience(Yos Hav Zoov) - Page 3 Empty Hunting Experience(Yos Hav Zoov)

Post by Nraug Cuam September 13th 2015, 10:16 pm

First topic message reminder :

Nyob zoo cov brothers txhua tus, kuv lam qhib lub topic no los rau peb tau tham pem ua si txog kev mus yos hav zoo hunting ua si, yog nej leej twg muaj experience li cas no caw tuaj share tau.

Ua Tsaug. 

Last edited by Nraug Cuam on September 13th 2015, 10:26 pm; edited 1 time in total
Davdub
Davdub
member
member

Registration date : 2009-12-19

Hunting Experience(Yos Hav Zoov) - Page 3 Empty Re: Hunting Experience(Yos Hav Zoov)

Post by Davdub December 2nd 2015, 9:20 pm

xav tau ib khub niam txiv noog ntawd coj lo tso rau tim nej tebchaws cov hav zoov saib pua vam. Vim nws je thiab txawj quaj ntau lub suab heev.
koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Registration date : 2008-09-12

Character Sheet
 :

Hunting Experience(Yos Hav Zoov) - Page 3 Empty Re: Hunting Experience(Yos Hav Zoov)

Post by koobpovtxuj December 14th 2015, 6:55 pm

Xav nrog lawv mus tua npua teb kawg thiab tiag.Zoo li lawv mus lom zem kawg sub as.Xav kom thaum tus npua tseem khiav sas lam tim ntav toj ntawv lam yog yus tua no yuav zoo siab heev.
koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Character Sheet
 :

Post by koobpovtxuj December 14th 2015, 7:06 pm

Lawv tua tau ntau kawg.
Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub December 14th 2015, 8:06 pm

Toj Xeem koj cov duab video nov zoo siab kawg li tiag. Lawv tuas bua teb hmo ntuj li ntawd ma zoo tuas tshaj plaws li os.
koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Character Sheet
 :

Post by koobpovtxuj December 14th 2015, 8:30 pm

Davdub.
Yog mas kuv tseem tias xav mus nrog lawv tua 1 zaug ua kev lom zem no na has.Thaum i kuv nyob nram farm kuv mus yos tua npua teb kuj muaj coob kawg tab sis peb tsis muaj zoo dev raws nqaij ces yus mus caum tua xwb npua teb qus qus nas.
Jesqav
Jesqav

Registration date : 2014-08-06

Post by Jesqav December 14th 2015, 9:26 pm

Bua teb yog txawj cis no daim tawv cis noj qab kawg thiab, yog tsis txawj cis ce tawv2 noj tsi tus lis hahaha. Thaum id kuv cis tawv bua teb ib zaug es cis tau ce kuv noj tsi tus lis ce tsaug pob tsawg tag lis.
Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub December 14th 2015, 10:42 pm

2 Tug,

Kuv tsi tau noj dua bua teb daim tawv daib zoo li ca. Hai txog noj tawv bua nyeg ma kuv noj lawm tab tsi tsi tau muab coj lo cis li brother Jesqav hai saib ho zoo li ca.
Jesqav
Jesqav

Post by Jesqav December 14th 2015, 10:57 pm

Brother Davdub tawv bua teb qab dua bua nyeg os. Nws qab tau txim2 niav yog txawj cis os. Nws tawv tuab2 tab sis tsi muaj roj ce qab2 hahaha. Tab sis tsi txawj cis ce zoo tam sis noj ya log tsheb xwb os haahah, zom2 niav lo tsi tus lis zooj2 xwb.
Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub December 14th 2015, 11:31 pm

Brother, kuv tsi tau noj dua li tiag, yog koj tau noj lawm ma ntshe yuav yog li koj hai, tawv bua nyeg ma yeej yog muaj roj heev li hai ntawd. Sim cia saib yog kuv muaj caij e muaj neeg mus yos tua bua teb no kuv mam li mus sim saib pua lucky tua tau, yog tau no mam li sim muab tawv bua teb lo ci ov. Luag tej ma kuj tua tau ntau kawg tab si kuv tsi muaj phooj ywg nrog kuv mus ce kuv tsi mus e kuv thiaj li tua tsi tau os.
Jesqav
Jesqav

Post by Jesqav December 14th 2015, 11:36 pm

Los, ua li mad brother. Tua bua teb pua tau yuav ticket os.
koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Character Sheet
 :

Post by koobpovtxuj December 15th 2015, 11:45 am

Jesqav wrote:Los, ua li mad brother. Tua bua teb pua tau yuav ticket os.
Bua teb ces cia li mus tua mus cuab xwb tsis yuav ntawv pov thawj dab tsi li.1 hnub yuav nyiam tua tau tsawg tus los tsis ua cas li mas.Yuav cuab mag tsawg tus los tau li.Yuav nyiam xuas phom mos txwv phom suab xuas hneev nti xuas yaj phom tua los tsis txhaum cai li mas.Tab sis tsuas paub lub lav Minnesota thiab lub lav Arkansas thiaj ua tau li hais xwb lwm lub xeev xyov lawv ho coj li cas lawm.
Jesqav
Jesqav

Post by Jesqav December 15th 2015, 6:22 pm

Oh lod, yog lis ce mus tua bua teb xwb mad thiaj yooj yim.
Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub December 15th 2015, 6:23 pm

2 tug, hai txog tua bua teb nyob rau California, yav tag lo ma luag yeej opened all year, tsi muaj pig tag lo tau, tab si tam sim nov lawv pub 5 tug per day, lo yog 5 per years lawm xwb os. Season yeej yog all season ma. Yog tsi muaj pig tag ce luag tseem blua nyiaj nawb.
Jesqav
Jesqav

Post by Jesqav December 15th 2015, 8:23 pm

Oh lod. Nyob tim US ko mad zoo lis tsiaj nruab nrag coob heev vim lawv tseg tau cia. Thiab ho zoo tia kev tsheb mus txog txhua qhov mus yo hav zoo ho tsi sab lis tim peb nov.
Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub December 15th 2015, 9:01 pm

Yog ma Kwv Jesqav,

Tim USA nov ma cov chaws ua bua nyob ce nws tsi loj heev ce neeg mus nyob zov tag ce bua tawm qhov twg lo pom tag ce bua kawg raug neeg tua xwb ma. Tab si mus 10 zau pom ib zaug thiab xwb os. Sometime mus 10 hnub twb tsi pom ib tug lo muaj thiab.
koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Character Sheet
 :

Post by koobpovtxuj December 15th 2015, 9:54 pm

Xyoo 2003 muaj 1 pab bua teb los ntawm 1 tug kwv tij Hmoob vaj teb ces nws hu peb mus caum.Zaum ntawd peb muaj 6 leej peb mus tua tau 14 tug cov loj tshaj yog 6 tug hos cov uas muaj li 6 taus tawm yog 4 tug 4 tug yog cov me me lawm.Pab bua no tsis tau tag tseem tshuav coob ces ho mus rau tom 1 tug nplog teb ces nplog ho tua tau 12 tug ces cov bua no khiav ua loj ua lug txog qhov lawv tua tau 3-4 tug mus txog qhov lawv tua tau 4-5 tug ces pab bua no cia li khiav mus deb lawm.
Xyoo 2005 kuv mus cuab nkuaj mag tau 38 tug 1 zaug xwb ces zoo li bua cia li ntshai bua cia li tsis nkag nkuaj li lawm.
Jesqav
Jesqav

Post by Jesqav December 15th 2015, 10:05 pm

Brother Tojxeem ca neej tua coob tag baum ko es yuav ua ca tseev tag na.
koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Character Sheet
 :

Post by koobpovtxuj December 15th 2015, 11:35 pm

Thaum ntawd ces pom tsis tau li ne luag tsis txwv li ces pom tus loj tus me los tua pig pag rau xwb thaum cov bua khiav dhau tag mam li mus khaws mus suav ces twb tau ntau tug lawm.Peb coj los mus tseev tom lawv lub chaw tua bua ces lawv hlab thiab phais kiag rau yus xwb 1 tug yog $15.00.Cov me me ces peb coj los hlab hauv tsev peb mam li tseev peb xwb tab sis kuv yuav 2 tug xwb ces kuv 2 tug kuv coj mus rau lawv tseev tom lab tua bua huv si.
Jesqav
Jesqav

Post by Jesqav December 16th 2015, 3:40 pm

Oh yog lis ko mad yooj yim heev mad.

Kheev lam yooj yim es nrog nej mus ib zaug xwb laud yom
koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Character Sheet
 :

Post by koobpovtxuj December 16th 2015, 5:00 pm

Jesqav.
Hais ncaj tias yog koj tuaj txog tim no thaum twg ces los nrhiav kuv es kuv coj koj mus tua 1 zaug nram kuv teb xwb tiag.Txawm tsis tau bua los tua tus puav mos lwj noj yeej tau li mas.Bua mas yeej niaj hnub los lib tshom tom tej kwj ha lwj ntsuav tshiab kiv li ntag. tab sis xyov yog li cas mus zov ces tsis pom los li lawm cia li nphob li lawm.Yog ho pom kiag 1 pab tawm ntag ces caum tua kom tu noob kiag los yeej tau li.Yog tua tau ntau ces muab cab los tso ntawm ntug kev ces coj luv mus thauj los tseev tom lab ces mam coj los ci tawv noj mas tam tseeb lau cas yuav xis ncauj tag npaum li.Hlob neej tuam hais tias tawv bua teb mas yog tau tus poj niam tsis hlub yus pes tsawg mas kom muab ci sab tawv txhiab hluav taws kom tawv tawv rau noj xwb txhob pub cov muag muag rau noj.
Jesqav
Jesqav

Post by Jesqav December 16th 2015, 5:10 pm

Hahaha, Tojxeem yog tuaj txog tim  koj ko mad yuav lom zem ntag nawb.
Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub December 16th 2015, 7:28 pm

Tim nov nyob rau Fresno California chaws tua bua teb ma laj laj mus pom bua teb li thiab os bro, luag lawm lub State kuj muaj bua teb coob ce mus zaum twg lo kuj tsi xiam thiab ma.
Jesqav
Jesqav

Post by Jesqav December 16th 2015, 11:00 pm

Lod, Nyob tim Laos nov yog mus yo tua no tseem tau tua thiab mad bro. Tiam sis mus ko taw deb2 es sab2 yus xwb os. Thiab nws high risk, unsafe es tsi tsha mus xwb.
Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub December 16th 2015, 11:35 pm

Yog lawm bro, txoj kev mus yos nov ma yeej yog high risk kawg li thiab ma. Yog xav mus xav tua e thiaj li mus xwb ho yog tsi mus lo yeej tsi ua li ca.
Jesqav
Jesqav

Post by Jesqav December 17th 2015, 12:35 am

Yog mad, Kuv mus nrog yawm yij thiab tij laug lawv zov mab ntau zau yav mo ntuj mad kuv tsi tau luag lis. Zaum2 hauv qab ntoo zov txiv qaum ib leeg xwb tsau ntuj dub nciab xwb. nyob txob 10-11pm tej ce yus nkee2 tsaug2 zog heev ce xyov tos nco yus twb looj hlia ib pliag ib pliag li ce tsi tau luag li.
Jesqav
Jesqav

Post by Jesqav December 17th 2015, 12:39 am

Tim Laos nov mad yog tom hav zoo loj lwm mad, tsau ntuj ce muaj kab ntsaum, Noog tau txua, plab taub lwm yam quaj tau txia siab heev lis ov.
Jesqav
Jesqav

Post by Jesqav December 17th 2015, 12:45 am

Muaj qee leej es ho tsha xyuam xim thiab ce pom nroj co xwb twb tua lawm ce raug neeg thiab.
Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub December 17th 2015, 3:41 pm

2 tub brother, cov neeg mus yos hav zoov e tsi pom tus tsiaj pom droj cos xwb cia li tua ma cov nov yuav tau muab rau txim kom nyhav nawb, kev yos hav zoov yuav tau kawm thiab muab instruction rau lawv thiab yuav tau qhia kev yos hav zoov rau lawv tag ma mam li mus yos hav zoov os.

Tim peb nov muaj ib cov hmoob tuaj tshiab tsi tau ntev xyoo, lawv mus kawm tua phom kawm kev cai yos hav zoov thiab tab si xyov lawv lam mus e cia li pub daim ntawv kawm tiav rau xwb lo yog li ca, cov nov mus yos hav zoov ce yeej tua neeg tuag coob leej lawm thiab.

Kuv tus kheej mus yos hav zoov ma yog mus nkag rau hauv hav zoov lawm e nyia mus yos nyia lawm ma mam li nkag mov txwv rau hauv phom e mub tso safety rau lawm, yog pom tus mos lwj e pom tsi zoo tus kub xwb twb tsi tua, yuav tsum pom kub tua tau li tua thiab hov.
Jesqav
Jesqav

Post by Jesqav December 17th 2015, 4:49 pm

Yog mad brother Davdub,

Tiag mad muaj ib txhia neeg ce maj heev ce lawv pom nroj co xwb ce lawv twb tshee ceg ris laim txia lis lawm ce lawv thiaj pheej tua yuam kev. Thiab xav ntau yam heev ce pom tib neeg lo saib zoo li tej tsiaj ce tsi saib zoo2 lam tua ce thiaj raug mad.

Kuv ib tus phooj ywg nrog kuv kawm ntawv college ua ke es thaum lub caij holiday ua tsi kawm ntawv lawm yawg mus yos hav zoo sab Moo Mauj es nrog yawg dab laug mus ua ke 2 leeg. Yawg dab laug nce mus tua noog saum ntoo lawm ce yawg nyob hauv qab. Xyov dab laug ua dab laug li ca, dab laug xa tib phom kej yawm yij tob hau, xa yawm yij ntog kiag ntawm chaw. Daug tua saum ntoo lo hauv av ce xa suab nkag kiag hauv hlwb. Lawv mam mus kwv coj yawg los mus kho rau Vientiane tsi nco qab tau 14 nub mam xeev, ce niam no yawg hlwb tsi tsha zoo heev lawm ce poj niam muab yawg nrauj lawm thiab.
Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub December 17th 2015, 7:42 pm

Brother, cov neeg tsi muaj qhov safety ce zoo li ma, nws nyob hauv ce nws pheej muab phom kov nta mus nta lo ce thaum phom drov thaum nws ua ntaws nws ho taws ncaj tus saum ntoo thiab ce thaum phom drov ce thiaj li raug tus saum ntoo vim tsi siab qi qi xwb ce kawg raug.

Zoo rau tsi tuag ma, yog tuag lawm thiab ce yawg haj yam raug txim. Tsi tag li tus neeg tsi muaj qhov responsibility ma ua dab tsi lo yeej yog qhov danger nkau xwb os.
koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Character Sheet
 :

Post by koobpovtxuj December 17th 2015, 8:08 pm

Xyoo 2009 kuv twb mob mob sawv tsis taus kuv lam nkag nkag mus zov mos lwj tom ntug teb xwb twb tsis mus deb pem hav zoov li.Kuv mus zaum saum 1 tsob txiv xyab txob ces kuv ntsia 2 daim ntoo rau.Kuv saib mus rau nram ntug pas dej cas kuv pom 1 tug zoo nkaus tus mos lwj mus kiag rau pem pas dej ho thaub kiag rov qab lawm.Kuv twb taw phom kiag mus rau npaj rov tawm plaws ces tua lawm xwb.Ua cas 1 pliag kuv pom tawm plaws rov los ces ho tsa hlo txhais tes los tib npuag ntawm xub ntiag.Kuv saib tseeb tsam yog neeg no cas ua zoo saib no yog kuv poj niam tuaj mus khaws pob zeb.Thaum nws khoov mus khaws pob zeb ces lub niag caj qaum hnav lub tsho liab tsem tseb ces zoo li tus mos lwj nkag hauv av.Kuv thiaj li hu tias txhob tuaj ntawm ko tsam mos lwj tsis los lawm maj.Poj niam teb tias kuv tsis paub tias koj nyob ntawm ko kuv lam tuaj khaws 2 lub pob zeb mus ua zeb cub rauv taws nraum zoov tau teeb lauj kaub xwb.Tej zaum ntawd mas yus rov tshee yus 1 leeg ua yus 1 ce tuag tag li thiab hos.
Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub December 17th 2015, 8:53 pm

Haaaa, Tojxeem

Tej kev ua nws yuav muaj xaim hej nov ma yeej tseeb nawb, yog yus tsi ua zoo saib ce lam tua  thaum nov ho yuav yog neeg.

Yav tag lo kuv thiab kuv ib tug xeeb ntxwv thiab nws tus dab laug peb mus yos tua na, kuv mus laij laij tsi pom na ce kuv txawm sim phom ntawm ib tug ntoo  muaj ntsi  mus rau sab ntug hav zoov kuv lub siab xav hai tias, txob tua phom siab txij neeg yuav tau tuas hauv av xwb, lub siab xav ntau zau ua nyuj nyeg,  lub siab phem ntau yeej lub siab zoo lawm, kuv txawm sim kiag tus ntoos ua  muam lub txiaj bib  ua kuv lub siab ua nyuj nye yuav tua tsi tua ib ntsi ho lam muaj neeg lo tod lo,  kuv lub siab zoo xub tsi yeej ce kuv txawj ua ib siab tsa hlo phom tua kiag lub txiaj bib dawb2 ntawm ib tug menyuam ntoo luaj ncej puab, kuv tib phom pag rau twb tsi tau ob seconds, kuv tus niag xeeb ntxwv tawj plaws  kiag ntawm niag ntoo lo,  ce ua rau kuv tshee tag, kuv xav hai tias huag!!  ua li ca yuav muaj tej yam phem yuav kom u ua teeb meem tag li xwb lau, yus tsi tua lo lub siab ma pheej hai tia sim kiag sim kiag no ce thiaj li tau sim lawm.

Thaum nws tawm plaws lo ce nws hnug hai tias,  koj tus dab tsi? "kuv teb hai tias kuv lam tua phom saum tsi ntoo saib pua pom na tawm"  qhov tiag ce twb yog tua kiag nawm hauv ntej lawm xwb. Ntxim nws nyob li 3/4 daj ntawd txob ntoo xwb,  xyov li tiag, kuv twb nyob ze li 100 feet xwb sab nws lo ntawd kuv pom tsi tag tab si   kuv twb lo sab ntawd lo thiab twb tsi pom nws li ua li ca nws ho lo ncaj kiag kuv qhov sim phom thiab.

Tej nov ma thiaj li hai tias, yog thaum yus lub siab  pheej xav zoj ua li ub  li nov ce cia li ntau yus lub tau hauv thiab ntau yus lub pob ntseg kom tshuav tawg xwb nawb, vim muaj ib tug tsuj plig phem cause  trouble  na 2 tug phooj ywg.
Jesqav
Jesqav

Post by Jesqav December 17th 2015, 10:24 pm

Brother Davdub thiab Toxeem, neb yeej tham tau txau riab kawg li thiab nawb yom.

Yuav tau ceev yus thooj fam kom zoo tiag li nawb.

Tim peb nov neeg mus yos hav zoo sib tua tuag coob kawg li lawm thiab os. Cov nws ua phom rov rau nws tuag lo muaj li thiab.
Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub December 18th 2015, 3:37 pm

kwv Jesqav, txawm yog neeg tsi paub ceev faj ce thiaj li raug li ntawd ntag ma.
Jesqav
Jesqav

Post by Jesqav December 18th 2015, 6:20 pm

Yog, yus ntsib dua lawm ce thiaj paub xwb os brother. Learn from experience li meka hai xwb os.
Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub December 19th 2015, 10:41 am

Yog lawm ma bro, txhua yam ma yeej yog learn from experience ma.
koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Character Sheet
 :

Post by koobpovtxuj December 25th 2015, 1:44 am

xyoo 2015 no kiag xwb muaj 1 pab Hmoob mus yos hav zoov sab Wisconcin lawv tseem yuav luag nrog mes kas sib tua thiab ne.Lawv mus tua nas ces mes kas lub tsev nyob puag tom hav zoov lawv tsis paub lawv los tshwm ntawm mes kas teb ces 1 co twb tias txhob mus hauv mes kas teb es cia li rov qab.muaj 1 tug hais tias no npaum nov mes kas tsis tuaj li os mus los tsis ntshai.Ces lawv los kiag no mes kas lub tseb twb nyob kiag ntawm ntug teb lawm ntag ces mes kas muaj 2 tug dev ces dev tsej ces mes kias txhaub deb caum lawv ces lawv tua 2 phom rau dev tab sis tsis raug dev ces lawv khiav los lawm.lawv mas ntshai kawg.
Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub December 25th 2015, 9:03 am

Yog lau, yog lawv tseem tua American dev tuag thiab ma lawv yuav tau khiav tiag lo kom dhau thaj tsam ntawd mus rau lwm qhov ma lawv thiaj li dim os. Yog lawv tsi khiav tiag kom dhau ma lawv kawg mag thiab raug txim tib sis vim lawv mua nkag rau luag private property os Toj Xeem.

Hmoob mus yos tos muaj muaj teeb meem lo Hmoob tsi paub qab paub hau thiab Hmoob tsi leej cai. Yog nyob kiag hauv luag daim av lawm ma lawv khaws xyeem phom phawv phoov rau yus tuag lo yeej tsi muaj leej twg hai tau kiag li os.
koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Character Sheet
 :

Post by koobpovtxuj December 25th 2015, 9:45 am

Hais txog tswv av mas Mes kas muaj cai kawg nawb leej twg tuaj nkag hauv mes kas av ces lawv tua li koj hais los tsis txhaum no tiag.Tab sis peb cov Hmoob yuav av mas tsis muaj cai dab tsi hlo li tiag.Thaum kuv mus nyob Arkansas mas kuv mus kawm kiag mes kas txoj cai uas yus yog tus tswv av lawm yus muaj cai npaum li cas yus yuav ua li cas.Lawv qhia ntau tab sis lo uas muaj neeg tuaj nkag hauv yus av lawm no yus tsuas muaj cai hu tub ceev xwm tuaj mus hais kom lawv tawm xwb.Yus yeej tsis muaj cai mus hais kom luag tawm los yog cia li mus tua luag li ntag.Lawv hais 2 lo li no.
1 yog muaj neeg tuaj hauv koj thaj av lawm koj tsis txhob mus ze luag tsam luag tua koj tag luag khiav lawm ces koj tuag dawb.
2 Yog muaj neeg tuaj hauv koj thaj av lawm yog koj tsis nyiam ces koj tsis txhob mus tua luag.Tsam luag paub tias koj nyob thaj av ntawd ces luag rov tuaj muab koj tua pov tseg ces koj tuag dawb.Yog koj mus tua luag tuag lawm los koj yeej tau mus nyob lub txim tua neeg.

MUaj tib txoj ncauj ke pab koj ces koj hu rau tub ceev xwm kom tub ceev xwm mus hais lawm tawm nkaus xwb.Qhov kuv hais no yog luag txoj cai ntawm 1 tug tswv av ntag.Tam sim no kuv muaj 1 nyuag qho av me me 38 ev kawj xwb.Mes kas tseem tuaj ntov ntoo tom mes kas teb vau los tsuam laj kab vau tag kuv mus hais kom mes kas kho no mes kas tseem yuav kom kuv mus hais tom tsev hais plaub ces kuv ua siab mus txiav cov ceg ntoo pov tseg thiab kho laj kab rau xwb.
Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub December 25th 2015, 11:11 am

Toj Xeem, txoj cai ntawm ib tug tswv av ma yeej siv tib txoj cai xwb. Qhov Hmoob tsi muaj cai ma vim Hmoob siab zoo heev Hmoob tsi paub txog txoj cai ce Hmoob tsi ua phem rau luag nkau xwb.
Yog Hmoob paub txoj cai zoo Hmoob muaj peev xwm hus rau tub ceev xwm tuaj nte tus neeg nkag lo rau hauv yus property tau yam luag tsi muaj lus nrog yus tham, qhov yuav tua luag ma peb hmoob siab tsi phem yuav tua tsi tau neeg rau hauv yus daim av, yog luag nqa nriam nqa phom tuaj nkag rau hauv ma yus muaj cai tua kiag tau nawb.

Txawm nws tsi tau tua yus lo yus tua lawv tuag yus yuav hai li ca lo yeej yog yus lus lawm xwb vim yus hai tias, nws nkag lo hauv kuv property ce nws tseem ua phem tua kuv thiab yog li kuv thiaj li tau tiv thaiv tua nws ntag. Hai li nov xwb twb yeej lawm, raws kuv kuv xav, thiab kuv xav hai tias peb yuav tau mus muab luag txoj cai hauv google tham txog private property ua luag violation ntawd.
koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Character Sheet
 :

Post by koobpovtxuj December 26th 2015, 9:13 pm

Yus mus yuav av yuav teb kiag xwb luag yeej qhia tias koj yog 1 tug tswv av koj muaj cai li cas.Koj ua tau txij li cas qhov twg yog qhov koj ua tsis tau.Nyob rau cov lav uas muaj neeg nyob liaj nyob teb (Farm) ntau ces luag yeej muaj txoj cai nthuav qhia 1 xyoos 1 zaug.Muaj tej tug tswv av mas 2 leeg ua teb yug tsiaj sib npuas ciam ces luag cov tsiaj tuaj nkag tom yus teb ces yus cia li muab tua pov tseg li los yog tua noj li lawm.Qhov nov luag txoj cai luag tsis pub kom yus ua li ntawd thiab ov.Luag qhia tias yog lawv 1 tug tsiaj tuaj rau tom koj teb mas koj yuav tsum hu mus rau cov member 1 ncig seb tus tsiaj ntawd yog leej tug tus kom tuaj coj mus xwb.tsis pub koj muab tua pov tseg.

Yuav kom nyob ywj siab ces yog pab nram qab no xwb lau.

Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub December 26th 2015, 9:53 pm

koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Character Sheet
 :

Post by koobpovtxuj December 31st 2015, 2:16 am

Xyov cas lawv xuas qhov ncauj tshuab yav tog raj no xwb es yuav muaj zog ua luaj yuav tshuab tau xib xub mus raug nyaj liab cuam puag saum ntoo li thiab tiag.

Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub December 31st 2015, 6:36 pm

TojXeem

Peb tsi tau sim saib peb pua paub tshaub thiab pua muaj zog tshuab kom tus xub nya plaws mus teg rau tus tsiaj. Kuv xav hai tias ntshe peb yuav tshuab tsi tau li lawv pob.
koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Character Sheet
 :

Post by koobpovtxuj January 2nd 2016, 3:41 pm

Lawv tsis caiv lawv pom zes noog ces lawv los tham ntawm ntug cub ces pa taws hnov pa taws mus qhia nab ces nab tuaj noj cov qe noog tag li lawm lau.

Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub January 2nd 2016, 3:54 pm

Nyov li cov liab qab nov ma thiaj li tsi nyuab siab kiag, thaum xav sib ua ce cia li mus saib tus twg tsi muaj txiv ce cia li nte kiag ua xwb. haaaaaa Vim tsi muaj kev cai dab tsi lo tswj fwm kom sawv daws nyob kaj siab.
Jesqav
Jesqav

Post by Jesqav January 2nd 2016, 4:32 pm

Brother Davdub, cov niag liab qab ntawv lawv nyob swm lawm lawv zoo li tej tsiaj lawm thiab xwb ho. Tsi muaj qhov tos nrhws lawm ho.
Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub January 2nd 2016, 11:30 pm

Brother, yeej yog li koj hai kawg ma. Cov niag jungle people ntawd ce lawv yeej zoo li tej tsiaj lo yog thiab tiag.
koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Character Sheet
 :

Post by koobpovtxuj January 3rd 2016, 11:43 am

Nyob thaib teb kuj muaj cov neeg nyob hav zoov zoo li yog cov neeg tawv dub thiab sub.

Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub January 3rd 2016, 1:43 pm

Yawg Thaib nov ma nws famous rau lub tebchaws thaib kawg li o. Tus nov ma thaum kawg yawg yauv lo run ua ib tug thawj coj hauv State governor ma neeg yuav nyiam nws heev vim nws play tau qhov searcher rau sab Science os.

Sponsored content

Post by Sponsored content

• Post new topic
  • Reply to topic

Current date/time is November 14th 2024, 8:29 pm