Last edited by Nraug Cuam on September 13th 2015, 10:26 pm; edited 1 time in total
+4
Jesqav
Tubzoonraug
koobpovtxuj
Nraug Cuam
8 posters
Hunting Experience(Yos Hav Zoov)
Nraug Cuam- member
- Registration date : 2011-09-25
Character Sheet
:
- Post n°1
Hunting Experience(Yos Hav Zoov)
Nyob zoo cov brothers txhua tus, kuv lam qhib lub topic no los rau peb tau tham pem ua si txog kev mus yos hav zoo hunting ua si, yog nej leej twg muaj experience li cas no caw tuaj share tau.
Ua Tsaug.
Last edited by Nraug Cuam on September 13th 2015, 10:26 pm; edited 1 time in total
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°2
Re: Hunting Experience(Yos Hav Zoov)
Bro Tubzoonraug, Tojxeem, Vamntxawg lub caij no lawv qhib mus tua nas nyob sab USA tim nej ko lawm nej puas mus tua nas thiab? yog mus no yees duab tuaj 3 saib nawb. Yujyeeg sab koj nyob ne lawv ho qhib mus tua nas lub caij twg? puas yog lub Sep 12th no thiab?
koobpovtxuj- Moderators
- Registration date : 2008-09-12
Character Sheet
:
- Post n°3
Yav nram ntej mas kuv kuj mus yos tua nas tua mos lwj zaum puav thiab.Tab sis txij li xyoo 2006 los ces kuv tawm tsis taus mus tom hav nas hav mos lwj li lawm.Lawv qhib tua nas tua mos lwj tua noog hnub twg los tsis nrog luag saib li lawm.
Tubzoonraug- Registration date : 2009-12-15
- Post n°4
Yog ma, Ntawm kuv nyob nov ma tab tom yog lub squirrel season os, lawv pub 4 tug na toj ib hnub ces ib lub season yog 4 tus rau thaj chaws nov os. Kuv yeej mus tau 2 hnub tsi pom ib tug kiag li nawb. Vim ntawm lub lav kuv nyob nov ma tsi muaj nag kiag es cov thuv ma qhuav tag li lawm os. Kuv yees tau 4 daim duab ua pov thawj os..
Jesqav- Registration date : 2014-08-06
- Post n°5
Oh brother, txau ntshai heev nawb. Lub sate ko lo hluav taw nquag kub kawg li thiab na.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°6
Tojxeem wrote:Yav nram ntej mas kuv kuj mus yos tua nas tua mos lwj zaum puav thiab.Tab sis txij li xyoo 2006 los ces kuv tawm tsis taus mus tom hav nas hav mos lwj li lawm.Lawv qhib tua nas tua mos lwj tua noog hnub twg los tsis nrog luag saib li lawm.
Bro Tojxeem tsis mus lawm los kuj zoo mas vim yos hav zoov muaj ntsis phom sij thiab, khoom no ho tuaj piav koj li kev yos hav zoov thaum hluas pub 3 tau mloog os nawb.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°7
Tubzoonraug wrote:Yog ma, Ntawm kuv nyob nov ma tab tom yog lub squirrel season os, lawv pub 4 tug na toj ib hnub ces ib lub season yog 4 tus rau thaj chaws nov os. Kuv yeej mus tau 2 hnub tsi pom ib tug kiag li nawb. Vim ntawm lub lav kuv nyob nov ma tsi muaj nag kiag es cov thuv ma qhuav tag li lawm os. Kuv yees tau 4 daim duab ua pov thawj os..
Oh bro ntshe yog nplooj thuv qhuav dhau lawm nas khiav tawm mus nyob lwm qhov lawm koj thiaj tsis pom na pob? cas yuav qhuav nkig nkuav li lawm tiag lauj yom.
Thov Khawv- Registration date : 2014-05-20
Character Sheet
:
- Post n°8
Raws li saib hauv CNN thiab BBC mas zoo li hluav taws tab tom kub hav zoov loj nyob California yom. Yog tias cov nplooj qhuav npaum no mas mus yos los nas tsis tawg tiag nawb, txawm tawm los tsis tau tua vim mus kev nrov heev.
Character Sheet
:
- Post n°9
Hais txog kev yos hav zoo mas kuv tsis muaj experience kiag li vim rau qhov thaum yau kuv tsis tshua tau kwv phom ywj siab vim tej laus tsis pub kwv ntshai tsam yus ua phom raug neeg. Tsis tas li ntawd kuv los tseem tua phom npeeg npeeg thiab thaum yaus nas. Kuv nco tias muaj ib zaug kuv mus zov diab qhov muag tooj noj txiv, qis qis xwb kuv tua ib tav su tau 3 nyuag tus xwb. Zoo li kuv tsis txawj tswm phom, muaj tej teg kuv tswm ces ua kuv ceeb nkaus, tej teg ces nrov tsis muaj ceem xib xyoob pheej daig ib ya kav phom ces xiam sij hawm rau qhov no heev.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°10
Haha yog kawg bro phom plav ces yeej zoo li ko xwb tiag, kuv los tsis kav lam nyiam yos xwb tsis tshua keej pes tsawg. Haha bro kuv los ham tsis muaj ntau zaus ua 6 kuv pob ntseg quaj nrov zib lag lawm tsheej week thiab os hehe.
Character Sheet
:
- Post n°11
hehehehehe....koj muaj li ko thiab los bro. Tab sis kab tias koj yuav tua phom noj xwm dua kuv nawb bro thiab koj muaj experience dua.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°12
Haha muaj thiab tiag bro, kuv mas nyiam yos hav zoov kawg li, yeej muaj me me ntsis experience thiab mas.
- Post n°13
Yog ma 2 tub brother, hai txog California drought ces yeej qhuav tau 2/3 xyoo lawm tsi muaj ntuj nag li ces pem tej roob siab qhuav heev tsi muaj dej nag ces tej ntoo tuag tag li nej pom nov lawm nawb, tej ntoo nws twb muaj 100 xyoo lo rau cov 30 tawm xyoo lo twb qhuav tag li lawm. Nws qhuav tag tsheej roob tsheej hav lawm os. Qhuav li nov ces tsi muaj nas li hai lawm ma, Na nyob rau tej zoov ua ntsuabb xwb thiab muaj txiv noj thiaj li muaj na os.
Character Sheet
:
- Post n°14
Tij Tubzoonraug, yog li ko es thiaj kub hnyiab muaj ceem nev yom. Yog sij zoo li ko mas ntshe tom ntej no cov ntoo ko tuag tas ces kawg ciaj ua tiaj suab puam nawb yom rau qhov CA nyob ze coastline thiab.
- Post n°15
Yog lawm ma Kwv Thov Khawv, Tab si yog cov thuv loj nov tuag tag lawm lo lawv rov qab cog dua cov thuv tshiab rau thiab. Txhua yam yog cog thiab xwb os.
Character Sheet
:
- Post n°16
Los,,,yog cog tau li mas kawg mam rov cog dua xwb. Yog thuv thiab ciab qhuav tuag taus li ko ses yeej yog kub thiab qhuav kawg kiag li lawm.
- Post n°17
Yog lo ma brother, nyob rau California nov ma taumuaj 4/5 xyoo nov ces tsi muaj ntuj nag li lawm, thiab snow pem roob lo kuj tsi muaj ntau lawm thiab es thiaj li ua rau tej ntoo nob toj roob hauv pe ua qhuavv ntawd thiaj li qhuav nkig nkuav lawm ntag os.
Character Sheet
:
- Post n°18
Lod bro,,,yog li ko mas ntshe tej tsiaj yuav tsis muaj txiv hmab txiv ntoo thiab tsis muaj zaub noj li yom.
- Post n°19
Yog lawm ma, nyobtej roob hav ntawd ces tej tshiaj noj tej kab noj cav lwj mus rau txiv thuv xwb dua li tsi muaj dab tsi noj kiag li os. Tej tshiaj ma lawv tso nas tso mos lwj rau neeg tua xwb nws yej ciaj tsi txau rau Hmoob tua li laiv.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°20
Cia hnub puav no khoom tso mam tuaj tham kuv li kev yos hav zoov pub 3 tau nyeem ua si nawb hehe
Character Sheet
:
- Post n°21
Ua li bro, tuaj piav pub peb mloog os, laj tos hnub koj tuaj piav kawg.
- Post n°22
Kuv twb lo txog rau Xeev Khuam lawm e kuv lo yees tau tus noog diab kaum lauj nov rau nej saib nawb?
Ua tsaug ntau rau Kwv Jesqav ua koj tseem muab lubsuab diab kaum lauj nov rau kuv thiab es mloog mus os?
Ua tsaug ntau rau Kwv Jesqav ua koj tseem muab lubsuab diab kaum lauj nov rau kuv thiab es mloog mus os?
Character Sheet
:
- Post n°23
Quaj tau kho siab kawg bro, tsis tau saj cov diab no los ntev lawm qab nqaij kawg!
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°24
Tubzoonraug wrote:Kuv twb lo txog rau Xeev Khuam lawm e kuv lo yees tau tus noog diab kaum lauj nov rau nej saib nawb?
Koj ua tau zoo kawg lawm bro, hnov lub suab diab no quaj mas kho siab kawg li. Kuv los tsis tau hnov los tau yuav luag 1 xyoos no lawm thiab, cia txog lub weekend no seb puas khoom mus mloog nws quaj tom hav zoov ov hahahahaha
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°25
Thov Khawv wrote:
Quaj tau kho siab kawg bro, tsis tau saj cov diab no los ntev lawm qab nqaij kawg!
Haha bro koj nyiam cook li cas noj xwb? hos kuv mas nyiam muab nws ci kom siav siav es mam muab los tuav kua txob 6 txuj lom txhij txhua es mam rho mov nplaum qhaub kaij noi cub sov so los ntsw xwb mas qab tas tas hahahaha
- Post n°26
Brother Nraugcuam aw, nyeem koj tus xuj ci diab noj ce tshaib2 kuv plab li lawm os. haahahaha.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°27
Hahaha qab kawg tiag bro, ci lub puav qij xyaw thiab mas oh qab tas tas hahaha
- Post n°28
Lwm nub muaj caij no wb mus tua ib thib ov. Mam sim os,.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°29
haha qab kawg bro, noj tom hav zoov mas qab tshaj plaws.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°30
Tua Mab Dais.
Xyoo 2013 thaum lub 4 hlis ntuj kuv thiab kuv cov tij laug peb tag nrho muaj 6 leej mus yos tua nquab haus poom tim sab ntug dej Naj Xeem, 3 kuj cab 3 tug txiv dev ua luag thiab, 3 pw txog tag hmo ua cas 3 tug txiv dev pheej tom nyooj, tom nyooj ntsia 6 nram kwj deg lawm, 3 txawm sawv mus kab teeb ncig, kuv 2 tug tij laug xub mus ua ntej tab sis nkawv ho tsis kwv phom li, kuv mam sawv tom qab mus kuv txawm nqa tau 1 rab niag phom plav lawv qab, kuv ho tsis mus nram kawv, kuv txawm ncaim nplas mus tom ntej zog, kuv kab 1 puag ncig los tsis pom dab tsi li thiab, kuv 2 tug tij laug rov los, nkawv hais tias zoo li tsw tsw ha sub no, ces s.d txawm sawv du lug los kab teeb, kuv 1 leeg thiaj nqa phom xwb, txawm tsom loo teeb mus saum 1 lub ntsis ntoo Tav Nyuj txij ru tsev na ha pom 1 thooj dub nciab hlauv hlua sauv los, kuv tsis paub tias yog Mab Dais, kuv 6 ntua 6 nrov pag ua nws mab poob nrov poog cua txo cav taws cov txiv dev sib tw caum qab, mab tsis nim ua cas hlo, mab tuam yas 6 hauv 1 lub pas dej 3 sib tw mus puav kev, kuv sas lam tuaj loo sav tiv lav kev mab ua luam dej los kuv khaws nkaus tau 1 pub pob seb me zog taub hau teg mab taub hau no tab sis tsis raug teg nqaj qaum xwb, mab nkag kuv 2 ceg kuv ntshai kuv tuam yas khiav kuv poob nrov plog pas dej, mab nce loo tsag kuv tawm plaws los ntsiab ko tw, mab tig loo los yuav tom kuv, kuv ntshai kuv tso plhuav mab rov nce tsag dua, coj tij laug qw tias kom khiav lawv yuav tua, kuv txav zog xwb kuv 1 tug tij laug nqa loo 6 nrov nrawj no xwb , nyem nyem nyem los phom tsis nrov li, 1 tug tij laug mam ho tiaj lias rov pem chaw pw nqa loo rab AK47 tuaj txog mab twb nce nro toj ploj puag saum ub lawm dev mam muab nws caum mus ces nws khiav nce ntoo dua puag saum ub lawm ces tag li, 3 cia li rov los sib ceg zom zaws xwb hahahaha. Tos tsis tau noj los vim:
1. kuv tsis paub tias yog Mab dais es phom suab tua tsis to, yog 6 hau mos txwv 6 mas thiaj tuag.
2. kuv tij laug muab nws rab phom tso sab pev nws txawm txawb 1 taig dej rau sab nram no, thaum nws ntsiab nkaus rab phom rub los no ces tais dej nchuav ywg kiag lub kej ntawv lawm thiab yawg thiaj nyem npaum cas los tsis nrov.
3. thaum xub lawv tsis nqa phom mus kab li kuv.
Tsis khaj naj ntiag tiag hahahaha.
Character Sheet
:
- Post n°31
Nraug Cuam wrote:
Haha bro koj nyiam cook li cas noj xwb? hos kuv mas nyiam muab nws ci kom siav siav es mam muab los tuav kua txob 6 txuj lom txhij txhua es mam rho mov nplaum qhaub kaij noi cub sov so los ntsw xwb mas qab tas tas hahahaha
Bro kuv yeej nyiam vib this ci tuav kua txob li koj thiab tiag, kuv mas ho nyiam ib taig mov txua es tso kiag cov dej txias hauv tub yees los ntse kiag rau es mam noj thaum tav su lub 3 hlis ntuj mas cas yuav qab tas npauv, tab mas kuv nyiam kom rau kua txob ntsim nawb bro thiab nyiam kom nws nyob nws hauv tshuaj khib es yus mam rho diav kaus tas zog los ntxuag xwb.
Character Sheet
:
- Post n°32
Nraug Cuam wrote:Tua Mab Dais.
Xyoo 2013 thaum lub 4 hlis ntuj kuv thiab kuv cov tij laug peb tag nrho muaj 6 leej mus yos tua nquab haus poom tim sab ntug dej Naj Xeem, 3 kuj cab 3 tug txiv dev ua luag thiab, 3 pw txog tag hmo ua cas 3 tug txiv dev pheej tom nyooj, tom nyooj ntsia 6 nram kwj deg lawm, 3 txawm sawv mus kab teeb ncig, kuv 2 tug tij laug xub mus ua ntej tab sis nkawv ho tsis kwv phom li, kuv mam sawv tom qab mus kuv txawm nqa tau 1 rab niag phom plav lawv qab, kuv ho tsis mus nram kawv, kuv txawm ncaim nplas mus tom ntej zog, kuv kab 1 puag ncig los tsis pom dab tsi li thiab, kuv 2 tug tij laug rov los, nkawv hais tias zoo li tsw tsw ha sub no, ces s.d txawm sawv du lug los kab teeb, kuv 1 leeg thiaj nqa phom xwb, txawm tsom loo teeb mus saum 1 lub ntsis ntoo Tav Nyuj txij ru tsev na ha pom 1 thooj dub nciab hlauv hlua sauv los, kuv tsis paub tias yog Mab Dais, kuv 6 ntua 6 nrov pag ua nws mab poob nrov poog cua txo cav taws cov txiv dev sib tw caum qab, mab tsis nim ua cas hlo, mab tuam yas 6 hauv 1 lub pas dej 3 sib tw mus puav kev, kuv sas lam tuaj loo sav tiv lav kev mab ua luam dej los kuv khaws nkaus tau 1 pub pob seb me zog taub hau teg mab taub hau no tab sis tsis raug teg nqaj qaum xwb, mab nkag kuv 2 ceg kuv ntshai kuv tuam yas khiav kuv poob nrov plog pas dej, mab nce loo tsag kuv tawm plaws los ntsiab ko tw, mab tig loo los yuav tom kuv, kuv ntshai kuv tso plhuav mab rov nce tsag dua, coj tij laug qw tias kom khiav lawv yuav tua, kuv txav zog xwb kuv 1 tug tij laug nqa loo 6 nrov nrawj no xwb , nyem nyem nyem los phom tsis nrov li, 1 tug tij laug mam ho tiaj lias rov pem chaw pw nqa loo rab AK47 tuaj txog mab twb nce nro toj ploj puag saum ub lawm dev mam muab nws caum mus ces nws khiav nce ntoo dua puag saum ub lawm ces tag li, 3 cia li rov los sib ceg zom zaws xwb hahahaha.
Tos tsis tau noj los vim:
1. kuv tsis paub tias yog Mab dais es phom suab tua tsis to, yog 6 hau mos txwv 6 mas thiaj tuag.
2. kuv tij laug muab nws rab phom tso sab pev nws txawm txawb 1 taig dej rau sab nram no, thaum nws ntsiab nkaus rab phom rub los no ces tais dej nchuav ywg kiag lub kej ntawv lawm thiab yawg thiaj nyem npaum cas los tsis nrov.
3. thaum xub lawv tsis nqa phom mus kab li kuv.
Tsis khaj naj ntiag tiag hahahaha.
Hahahaha...tseem kab tuav mab kw tw thiab koj tawv kawg nawb bro, kuv mas yog mab khiav los ncaj kuv xwb ntshe kuv twb tso tes khiav lawm. Yog ntsib tsum rau rab AK mas yom tau noj lawm tiag. Mas dais kuv noj ib zaug qab heev tsis hnov tsw ntxhiab li.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°33
Haha bro zaum ntawv mas khuv xim kawg & kuj tsis nco ntshai li tiag, zoo qhov Mab Dais tig los ntsiab tsis tau kuv xwb os hahaha.
Character Sheet
:
- Post n°34
Yog kawg bro, koj tsis raug mab tom ces zoo lawm txawm tias tsis tau muab nws coj los ua auv lam los puam chawj.
- Post n°35
Kuv twb tua dua mab dai lawm ma 3 tug brother, thaum kuv tseem nyob tim Laos kuv tseem yog tubhlua, kuv mus pom tus niag mab dai nyob haum tso txiv vaj khaum nruab hnug, kuv tua poob lo nws tseem khiav ceev heev kuv caum mus tuav nkau tustws ces mab tig loos lo tom kuv ces kuv xua roob riag rau ua nws zaum ntua, tus mab tom yuav luag tau kuv thiab yeej yog ua raukuv cav ntsee tsawv thiab, qhov kuv ho tsi ntshai ma vim muaj kuv ib tug tij laug nqa rab phom 30 carbine thiab ces kuv thiaj li tsi nco ntshai lawm xwb.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°36
Haha los bro Tubzoonraug, zoo kawg koj tseem tua tau nws los auv lam lawm thiab os.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°37
Thov Khawv wrote:Yog kawg bro, koj tsis raug mab tom ces zoo lawm txawm tias tsis tau muab nws coj los ua auv lam los puam chawj.
Haha yog kawg bro, zaum ntawv kuv mus saib lub pob zeb uas kuv muab ntaus Mab Dais ntawv lo 2-3 txoj nyuag 4 xwb tiag hehe.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°38
Saib lawv cuab hlua mag Mab Dais, saib ntu ntawm 47mins mus.
Davdub- member
- Registration date : 2009-12-19
- Post n°39
Bro, lom zem tiag tiag li os. Kuv ma xav kom kuv tseem nrog nej nyob tim nej es kuv yuav cob nej mus caum kauv thiab caum mos lwj, vim kuv muaj experience txog caum mos lwj os. Thaum kuv yog tub hlua kuv tuas tau ib ob tug lawm peb tso dev caum khiav lo mus ce mam li tua xwb.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°40
Lom kawg mas bro, tseem xav tias lub weekend Oct 17th no yuav rov mus pw yos hav zoov ua si 1-2 hmo tom qub zog no tiag. Bro kuv muaj experience tua Mab Dais lom zem cuag 2 yawg no thiab nawb hahaha. Los, zoo mas bro koj kuj tsis dog dig thiab nawb yom.
Davdub- member
- Post n°41
Haaaa Zoo heev li os bro, yog koj tau qab .22 rifle lawm ma tsi txhawj kiag lawm qhov loj ma yuav tua tsi tau yam loj tab siyam me ces yeej tua tau tag dho. Kuv ma tseem yov mus yuav ib rab phom 270, rab nov nws me zog rab 8 tig xwb os, lub plav tib size tab si lub mos tswv me dua xwb rab nov ma tua raug deb heev thiab ncaj tshaj rab 8 tig os. Tua ib mile tseem raug nawb, nws lub mos tswv me zog ces raug deb dua thiab ncaj dua os.
Last edited by Davdub on October 13th 2015, 10:52 pm; edited 1 time in total
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°42
Haha lam xwb os bro, tsis zoo tsis ncaj cuag nej cov tim ko os. Bro rab 270 ntawv tus nqi li cas ntxim yuav kim heev li yom? ntshaw 1 rab kom raug deb li koj hais ko kawg tiag hehehe. Zoo heev mas bro yog 1mile tawm tseem raug ces kuj ncaj heev lawm mas, kuv saib mes kas tua hauv internet mas ntxim yuav zoo tua heev & ncaj kawg li, tsa 6 tus twg lawm ces tsis dim kiag hahaha.
Davdub- member
- Post n°43
Rab nov tus nqi yog yuav online 670.. yog mus yuav tom chaws muag phom kiag ces yog 900 rov rau saum lawm os. Pom hauv nov ma zoo li tsi zoo nkauj tab si thaum koj kov kiag lawm ma nws yeej zoo nkauj thiab zoo kawg ma brother.
Bro, raug deb heev li tiag, qhov kuv tua ib mile ma nws tsi yog ncajj os, nws ua hav tobb ce tuaj ib sab hav tua ib sab hav ces tseem raug kiag ma. Yog tua tiaj tiaj no ma kuv tsi tau sim nawb, kuv sim txij li 500 feet ma yeej raug thiab os. Peb tua bua teb ib sab hav ma yeej pom tus bua luaj li tus rabbit xwb tab si thaum koj tua kiag raug lawm koj mus txog tus bua yeej yog ob leeg kwv tsi tau lawm laiv.
Cov phom nov ma yog tua 1/2 mile ce yeej tsi dim kiag li nawb. Ncaj tiag tiag li o bro, rab 8tig ma yog tua deb li rab nov lawm ma nws poob qi heev li lawm thiab nws raug tsi deb li cov mo tswv me zog nov li nawb. Cov ammo yog cov nov nawb?
Bro, raug deb heev li tiag, qhov kuv tua ib mile ma nws tsi yog ncajj os, nws ua hav tobb ce tuaj ib sab hav tua ib sab hav ces tseem raug kiag ma. Yog tua tiaj tiaj no ma kuv tsi tau sim nawb, kuv sim txij li 500 feet ma yeej raug thiab os. Peb tua bua teb ib sab hav ma yeej pom tus bua luaj li tus rabbit xwb tab si thaum koj tua kiag raug lawm koj mus txog tus bua yeej yog ob leeg kwv tsi tau lawm laiv.
Cov phom nov ma yog tua 1/2 mile ce yeej tsi dim kiag li nawb. Ncaj tiag tiag li o bro, rab 8tig ma yog tua deb li rab nov lawm ma nws poob qi heev li lawm thiab nws raug tsi deb li cov mo tswv me zog nov li nawb. Cov ammo yog cov nov nawb?
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°44
Oh kuj tsis kim thiab yom, ua cas yuav online ho pheej yig dua thiab ne? kheev lam tau 1 rab li ko coj los siv tim no mas oh tau kam xwb xwb lauj hehehe
Davdub- member
- Post n°45
Brother, tsi kim thiab os. Koj saib cov mos txwv nov ma, 30-06 yog 8teg os, loj ib yam nkau nawb tab si lub mos tswv haum me zog xwb nawb.
Brother, lub blav loj ib yam ntev ib yam tsua yog lub mos tswv me zog xwb nawb. 8 tig lub mos tswv loj zog rab 270 xwb os.
Koj saib cov mos tswv nov na, ib lub loj zog ib lub os, ces muaj cov loj zog rab 8 tig thiab nawb.
Brother, lub blav loj ib yam ntev ib yam tsua yog lub mos tswv me zog xwb nawb. 8 tig lub mos tswv loj zog rab 270 xwb os.
Koj saib cov mos tswv nov na, ib lub loj zog ib lub os, ces muaj cov loj zog rab 8 tig thiab nawb.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°46
Haib kawg bro, lwm hnub yuav tau no mus yos thaum twg ces ho yees duab tuaj tso pub 3 saib thiab nawb bro, pom koj cov phom no mas ntshaw kawg hahahahaha
koobpovtxuj- Moderators
- Registration date : 2008-09-12
Character Sheet
:
- Post n°47
Puag thaum ub kuv txiv ntxawm wb mus tua mab noj txiv toov laj ces wb mus tsom teeb pom 1 tug mab noj txiv toov laj saum tsob toov laj.kuv txiv ntxawm thiaj li tib phom rau tus mab poob nthav los ces muab rab phom tso plhuav tseg hauv av.khiav loo mus khaws mab no mab tsis tau tuag ces mab khiav kiag nce ntoo.ces thiaj li rho hlo riam ntawm duav los tib roob riag rau mab ces mab poob nthav rov los mab nkag kiag los rau ntawm rab phom.tsis nco saib li rov tib roob riag rau mab ntxiv ces tib teg rab phom ntawm keeb tawb qhov uas nqia es nkaus kiag ntawm tus qeb phom ntawd lov ntho lawm.muab niag mab caum ntaus tuag mam los nrhiav phom cas rab phom twb lov tag lawm.muab xav mas cas lub caij ntawd yuav ua tau haib kawg yog muaj neeg thaij tau los ua movie mas ntshe yuav zoo saib heev.
Davdub- member
- Post n°48
Toj Xeem, yog li ntawd ma keej dhau lawm pob, tsi hai tias yus mus khaw mab lo rab phom nrog dram yus hov. Thaum tus mob tsi tuag tus mab khiav lo tom yus lo yus thiaj li tau phom tua niag mab pob, yog tseem muab phom tso ib qhov lawm e muaj dab tsi tuaj ce yus kawg sab, tsi tag li tseem xyua mom riam ua txhab khaum phom dam tag thiab ma yeej yog tsi taa koos loos li lawm os. Muab hai lo ces koj thiab koj tus Uncle ntawd tsi puv 100 lawm ntag nawb.
Davdub- member
- Post n°49
Kwv nraug Cuam, koj ua tib zoo saib cov mos txwv nov ces koj thiaj li paub thau hai tias lub twg loj zog lub twg me zog. Tib hom plav loj sib luag tab si lub mos txwv me zog me zog lawm nawb. Koj ua tib zoo saib ma koj thiaj li paub ov.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°50
Tojxeem wrote:Puag thaum ub kuv txiv ntxawm wb mus tua mab noj txiv toov laj ces wb mus tsom teeb pom 1 tug mab noj txiv toov laj saum tsob toov laj.kuv txiv ntxawm thiaj li tib phom rau tus mab poob nthav los ces muab rab phom tso plhuav tseg hauv av.khiav loo mus khaws mab no mab tsis tau tuag ces mab khiav kiag nce ntoo.ces thiaj li rho hlo riam ntawm duav los tib roob riag rau mab ces mab poob nthav rov los mab nkag kiag los rau ntawm rab phom.tsis nco saib li rov tib roob riag rau mab ntxiv ces tib teg rab phom ntawm keeb tawb qhov uas nqia es nkaus kiag ntawm tus qeb phom ntawd lov ntho lawm.muab niag mab caum ntaus tuag mam los nrhiav phom cas rab phom twb lov tag lawm.muab xav mas cas lub caij ntawd yuav ua tau haib kawg yog muaj neeg thaij tau los ua movie mas ntshe yuav zoo saib heev.
Haha bro Tojxeem neb mas tsis dog dig kiag thiab nawb, cov phom thaum ub yeej tsis tshua khov heev tos xuas riam 6 xwb es ho lov lawm os, neb mas tua mab tau txaus luag kawg nkaus li thiab nawb yom.