Last edited by Tubzoonraug on October 18th 2012, 10:08 pm; edited 1 time in total
3 posters
Qhia Hmoob Sib Hlub
Tubzoonraug- Registration date : 2009-12-15
- Post n°1
Qhia Hmoob Sib Hlub
Last edited by Tubzoonraug on October 18th 2012, 10:08 pm; edited 1 time in total
Nraug Cuam- member
- Registration date : 2011-09-25
Character Sheet
:
- Post n°2
Re: Qhia Hmoob Sib Hlub
Tus tij laug Yeej Huam no cov lus muaj kuab thiab raug raws nraim li peb hmoob lub neej, nws yog 1 co lus tseem ceeb heev, tsim nyog peb txhua tus yuav tau khaws thiab coj mus siv hloov pauv peb lub neej lawm yav pem suab.
Ua tsaug.
Ua tsaug.
Last edited by Nraug Cuam on October 17th 2012, 10:11 pm; edited 1 time in total
- Post n°3
Kwv Nraug Cuam
Yog lo ma. Tus kwv hai cov lus nov kuv xav hai tias nws nyob rau MN no tab si nws ho nyob rau Australia lawm. Nws hai tau zoo heev li o. Nws hai tau raug thiab yog heev li o. Koj mloog tag koj paub lawm hov ntau o bro.
Yog lo ma. Tus kwv hai cov lus nov kuv xav hai tias nws nyob rau MN no tab si nws ho nyob rau Australia lawm. Nws hai tau zoo heev li o. Nws hai tau raug thiab yog heev li o. Koj mloog tag koj paub lawm hov ntau o bro.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°4
Yog mas tij laug Tubzoonraug, tej neeg dog dig li yus no yuav lam mus txawj hais tej lus tsim nuj zoo li no nab, tus tij laug Yeej Huam no yeej yog 1 tug neeg ntshe thiab txawj xav kawg nkaus, nws tej lus tham yeej yog lus nyiaj lus kub txhua lo, tsis muaj 1 lo yuav yuam kev thiab yuav pov tseg li. Tus twg muaj hlwb ces khaws nkaus nws tej lus nyiaj lus kub no coj mus tsim kho nws lub neej ces yeej yuav zoo nce qib xwb xwb, hos cov zoo li yus no ces tij laug aw ua li lawv hais uas "Tshuab Raj Rau Twm Pob Ntseg" xwb os, hehehehehe.
- Post n°5
Kwv Nraug Cuam
Nws yog neeg muaj tswv yim thiab yeej yog je kawg thiaj li hai tau zoo baum li nov ma. Nws cov lus hai yeej zoo heev. Kuv mloog nws cov lus nov ib zaug nyob rau hauv Peter Phiab Xyooj lub xov tooj cuas KPNP 1600 AM lo ma.
Nws yog neeg muaj tswv yim thiab yeej yog je kawg thiaj li hai tau zoo baum li nov ma. Nws cov lus hai yeej zoo heev. Kuv mloog nws cov lus nov ib zaug nyob rau hauv Peter Phiab Xyooj lub xov tooj cuas KPNP 1600 AM lo ma.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°6
Nws puas muaj lwm yam lus qhuab ntuas ntxiv lawm thiab ne tij laug Tubzoonraug???
Davdub- member
- Registration date : 2009-12-19
- Post n°7
Kwv nraug Cuam,
Kuv dhiav lawm zoo li tsi pom nws hai ntxiv lawm na. Tus kwv tij nov nws hai tau zoo heev li tiag. Thaum ub kuv hnov hai cov lus nov nyob rau hauv KPNP 1600 AM thiab ma, kuv xav hai tias yog hmoob Xyooj hai nov tab si ho yog Hmoob Vaj nyob rau puag Australia lawm.
Kuv dhiav lawm zoo li tsi pom nws hai ntxiv lawm na. Tus kwv tij nov nws hai tau zoo heev li tiag. Thaum ub kuv hnov hai cov lus nov nyob rau hauv KPNP 1600 AM thiab ma, kuv xav hai tias yog hmoob Xyooj hai nov tab si ho yog Hmoob Vaj nyob rau puag Australia lawm.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°8
Ntshe yog nws muaj hauj lwm ntau yam es thiaj tsis khoom hais ntxiv lawm, los xyov yog nws hais rau qhov twg yus tsis paub lawm xwb ne yom bro. Tos luag tau ua tus loj los luag xeem yeej txawj ntse hais lus tau txaus hwm dua ne.
Davdub- member
- Post n°9
Kwv Nraug Cuam, tus kwv nov tej zaum nws hai rau hauv Australia radio pob, tej zaum ma yuav yog li koj hai o. Nws hai rau qhov twg lawm peb tsi paub xwb. Cia thaum twg mus dhiav tau no mam lirov muab lo rau peb tau mloog dua. Kuv yeej nyiam nws hai kawg thiab os.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°10
Yog koj mus yos yos pom no ho coj tuaj post rau ntawm no rau kuv tau mloog thiab nawb, vim xav kawm khaws nws tej lus tsim nuj coj mus xyaum ua neej seb 1 hnub twg puas nrog luag ua neej nto ntuj, hehehehe.
Davdub- member
- Post n°11
Yog lawm ma Kwv Nkaug Cuam.
Kuv mamli search saib pua pom tus kwv tij nov cov vdo ntxiv lawm os. Nws hai tau zoo heev kuv yeej ntseeg hai tias nws hai raug kawg kiag lawm. Peb hmoob ib txwm mus qaug quav nrog rau Laos, French, USA, Vietnam, or Chinese. Yav tag lo Hmoob yeej nrog cov neeg nov mus txawb lawv thaum kawg tus neeg yus txhawb rov muab yus tsim txom. Yog li nov tsi tsim nyog mus ua lawv tus dev raws nqaij lawm.
Kuv mamli search saib pua pom tus kwv tij nov cov vdo ntxiv lawm os. Nws hai tau zoo heev kuv yeej ntseeg hai tias nws hai raug kawg kiag lawm. Peb hmoob ib txwm mus qaug quav nrog rau Laos, French, USA, Vietnam, or Chinese. Yav tag lo Hmoob yeej nrog cov neeg nov mus txawb lawv thaum kawg tus neeg yus txhawb rov muab yus tsim txom. Yog li nov tsi tsim nyog mus ua lawv tus dev raws nqaij lawm.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°12
Yog mas tij laug Davdub peb hmoob lub neej tsis hais yav dhau los los sis tam sim no ces yeej yog nkaus li koj ua tij hais lawm mas, vim li no peb thiaj ua noog qej qawg poob qab nrag lawm os.
Xyoo 2004 kuv mus kawm ntawv nyob College, muaj 1 tug txiv ntxawm hmoob xyooj tau mus nyob zov Fabkis Lub Qub Yeej Tub Rog Qha Qhaim hauv koj daim vdo no, nws twb zov los tau muaj 10 tawm xyoo lawm, xyoo no lawv yuav muab dhuav ces lawv txawm muab 1 lub tsev pub rau nws, kom nws rhuav rau nws yuav. Kuv kuj tau nrog nws mus rhuav, cov phab ntsa ces yog lawv muab xyoob phua tej txauj luaj 1 nti, muab fiab ua ntxais ces muab tso rau nruab nrab ces mam muab Xis Mas pleev tuaj sab nrauv tab sis kuv ho tsis nco xyuas tias nws yog xyoob dab tsi?, hos cov vuas vov ces yog lawv muab tej daim Xis Mas luaj 2 xib(dav li 15cm), ntsev li 1 tshim npab(40cm) vov xwb.
Xyoo 2004 kuv mus kawm ntawv nyob College, muaj 1 tug txiv ntxawm hmoob xyooj tau mus nyob zov Fabkis Lub Qub Yeej Tub Rog Qha Qhaim hauv koj daim vdo no, nws twb zov los tau muaj 10 tawm xyoo lawm, xyoo no lawv yuav muab dhuav ces lawv txawm muab 1 lub tsev pub rau nws, kom nws rhuav rau nws yuav. Kuv kuj tau nrog nws mus rhuav, cov phab ntsa ces yog lawv muab xyoob phua tej txauj luaj 1 nti, muab fiab ua ntxais ces muab tso rau nruab nrab ces mam muab Xis Mas pleev tuaj sab nrauv tab sis kuv ho tsis nco xyuas tias nws yog xyoob dab tsi?, hos cov vuas vov ces yog lawv muab tej daim Xis Mas luaj 2 xib(dav li 15cm), ntsev li 1 tshim npab(40cm) vov xwb.
Davdub- member
- Post n°13
Kwv Nraug Cuam,
Yog li ces nws rhuav lub tsev ntawd kuj tsi tau dab tsi coj mus ua dua tshiab li pob?
Yog li ces nws rhuav lub tsev ntawd kuj tsi tau dab tsi coj mus ua dua tshiab li pob?
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°14
Yeej tsis tau dab tsi li os, tsuas yog tau daim puav nyuag vuas vov uas tsis tawg xwb os.
Davdub- member
- Post n°15
Kwv Nraug Cuam thiab Txawj
Kwv Nraug Cuam, lub tsev Hmoob ces zoo li lub nov xwb ma. Thiaj li rhuav lo thiajli yuav tau cov nqeeb lo vov dua. Yog cov Vuas pob zeb ces nws tsi zoo li lub nov li o.
Kwv Nraug Cuam, lub tsev Hmoob ces zoo li lub nov xwb ma. Thiaj li rhuav lo thiajli yuav tau cov nqeeb lo vov dua. Yog cov Vuas pob zeb ces nws tsi zoo li lub nov li o.