Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+3
Thov Khawv
koobpovtxuj
Davdub
7 posters
  • Post new topic
  • Reply to topic

Ua neeb kho ib tsev

Davdub
Davdub
member
member

Registration date : 2009-12-19

Ua neeb kho ib tsev - Page 2 Empty Ua neeb kho ib tsev

Post by Davdub July 23rd 2015, 9:58 pm

First topic message reminder :

Kuv dhuav txoj kev ua neeb  muab bua tua lo kho ib tsev kawg nkau. Kuv tsi nyiam muab bua lo va ib tsev e ho muab niag bua tua liab ntshav tsua li ntawd thaum kawg tseem muab niag bua lua ua noj tag lawm thiab.

Kuv tus kheej ho tsi nyiam li ntawd,  kuv nyiam hai tias ua neeb ces muab pob zeb lo kho nia kev mob khee tseeg kom txhiab nyiaj pua xyoo tsi muaj mob kom txhob muaj kheeg xwb.

Tab si cov neeg tsi puv 100 ma pheej cam kom tua ib tug bua lo ua neeb vas ib tsev neeg xwb! kuv tus  kheej ho tsi nyiam muab animal lo ua li ntawd lawm vim kuv hloov lawm kuv tsi nyiam noj bua li ntawd  nws tsws nyoo heev thiab tsws phem dhau lawm kuv thev tsi tau lawm ces kuv tsi xav kom niam neeb lo si txiv neeb pheej tseev kom muab bua tua lo vas.

Kuv tus kheej twb tsi hus neeb tuaj ua tau muaj 34 xyoo nov kuv twb nyob kuv twb tsi muaj dab tsi, yus yog neeg  tsi nyiam tsi need lawm ces yeej tsi muaj dab tsi ua rau yus li lawm thiab. Nej sim xav saib nej pua nyiam li kuv nyiam thiab?
koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Registration date : 2008-09-12

Character Sheet
 :

Ua neeb kho ib tsev - Page 2 Empty Re: Ua neeb kho ib tsev

Post by koobpovtxuj August 13th 2015, 1:03 am

Nej pheej hais ua neeb kho tsev nim no muaj tej tug txiv neeb ua neeb txawv tsawv li no lawm ne.

Thov Khawv
Thov Khawv

Registration date : 2014-05-20

Character Sheet
 :

Post by Thov Khawv August 13th 2015, 8:24 am

Hahaha tij Tojxeem..koj mas keej nrhiav VDO tiag tiag os, nrhiav tau tej yam txawv txawv tas li.
Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub August 13th 2015, 3:52 pm

Neeb khwv nyiaj, neeb tswv8 li cov XF mus ntxia neeg kom mus church ntag. Tsi tau pom dua thiab nawb.
koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Character Sheet
 :

Post by koobpovtxuj August 13th 2015, 7:26 pm

Cov no yog cov neeb Faj tim huab tais no ntag nawb.Thaum ub mas cov txiv neeb mas lawv tus thawj neeb thawj qhua ces los xaus rau Tooj nchai siv yig xwb.Tam sim no mas lawv muaj dhau Tooj nchai siv yis rau saum ub lawm thiab.Cov nim no mas lawv ua neeb ces ke ua neeb ke tig los nrog cov neeg saib neeb tham.
Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub August 13th 2015, 7:32 pm

Kwv ua neeg dag xwb ma, tej niag neeg ua neeb e lam tau lam hai tej cov lus nkauj hmo siv saub! no thiab tiag es hai ib nrab lus rau cov niag tuag thiab laiv. 2 daim video kuv mloog ma txau luag kawg. Muab saib lo ma zoo li txawj dag dhau lawm.
Nraug Cuam
Nraug Cuam
member
member

Registration date : 2011-09-25

Character Sheet
 :

Post by Nraug Cuam August 14th 2015, 4:54 am

Tojxeem wrote:Nej pheej hais ua neeb kho tsev nim no muaj tej tug txiv neeb ua neeb txawv tsawv li no lawm ne.

Omg, cas kuv tsis paub li ne? hais kwv txhiaj, hais txiv xaiv, los yog dab qas tsi li lawm lauj? tsis tau pom tsis tau hnov dua thiab nawb lol lol lol
Thov Khawv
Thov Khawv

Character Sheet
 :

Post by Thov Khawv August 14th 2015, 7:11 am

Tojxeem wrote:Cov no yog cov neeb Faj tim huab tais no ntag nawb.Thaum ub mas cov txiv neeb mas lawv tus thawj neeb thawj qhua ces los xaus rau Tooj nchai siv yig xwb.Tam sim no mas lawv muaj dhau Tooj nchai siv yis rau saum ub lawm thiab.Cov nim no mas lawv ua neeb ces ke ua neeb ke tig los nrog cov neeg saib neeb tham.

Hahaaha...vib this fi xov rau yaj ceeb nyiam no mas meej tas tas li lawm yom. Tij Tojxeem yog fi xov meej li no kuj zoo thiab nawb kuv xav os hehehe.
Thov Khawv
Thov Khawv

Character Sheet
 :

Post by Thov Khawv August 14th 2015, 7:13 am

Kuv cia li nyoo li lawm thiab ntag nawb hais txog kis no os. Hmoob mas txawj dag dhau lawm tiag lau. Cov poj niam khib xuab no los xyaum dag tau ntxim ntxub tshaj plaws li thiab tiag.
Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub August 14th 2015, 3:17 pm

Cov brother, cov neeb tshiab nov yog neeg idea, neeb bau suav cov neeb nov ma lawv lub thaj neeb ma lawv siv mlom, siv dev aub nyuj twm qaib bua, Jesus tib si lo rau lawv lub thaj, txua yam tsiaj lo tso rau saum lub thaj neeb. Kuv muab xav lo txog, yog tswv 8 nkau xwb nawb. Yog txawj buam nov e ho yog neeg muaj nyiaj muaj txiaj blua nuj thiab hai kom nyiam yas lo e nyiaj cia li khiav tawm hauv bank lo no ma kuv ntseeg thiab tiag, tab si ma cov neeb tshiab nov ma kho tsiaj ntau heev thiab teeb nyiaj txog 1/2 phav rov saum lawm xwb hov. Nej xav pua yog make up shaman xwb?
Thov Khawv
Thov Khawv

Character Sheet
 :

Post by Thov Khawv August 14th 2015, 11:23 pm

Yeej yog li koj hais mas brother Davdub. Cov neeg no ces nws tws kev khwv noj lawm, yuav mus ua tej yam siv dag zog los nkees nkees thiab ces kawg siv vib this no seb puas tau noj xwb.
Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub August 15th 2015, 8:48 am

Kwv Thov Khawv, yog koj lus kawg nkau ma. Koj cov lus muab tau yog kawg gau lawm tiag.(Nk= g) kuv lo xav li koj thiab vim cov neeg tuaj hai nov ma yog cov neeg ruam2 ntsi ntsej muag xwb twb yuav luag tsi paub mus tso quav koj mloog ib tug hai ma yog cov neeg lag2 ntseg hai lus thawm rau hauv lub radio loyog nws lub suab tawm tuaj ces yeej paub hai tias neeg lag ntseg lawm thiaj li tsi pom qab mus khwv nyiaj e thiaj li mus dag noj hom nov.
Thov Khawv
Thov Khawv

Character Sheet
 :

Post by Thov Khawv August 16th 2015, 12:45 am

Tseeb kawg bro Davdub, tos kuv paub li ko los tim Nplog yeej muaj cov xuab xuab dag noj dag haus li koj hais ntawd. Cov neeg no mas ua rhuav plhu thiab ua rau Hmoob poob ntsej muag tshaj plaws li.
Jesqav
Jesqav

Registration date : 2014-08-06

Post by Jesqav August 16th 2015, 1:28 am

Cov brother, tej thaum yus tsev neeg - neej tsa - kws tij pheej yuam kom yus cia li baj - kom mus thov lawv tuaj ua neeb...hum hum kuv mad nkee dlau lawm os.

Xyov li laud, yus tsi ntseeg lo lwm tus ntseeg ce lawv yuav kom yus cia li ua li thiab no mad. Hum nyuaj siab kawg li os.
Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub August 16th 2015, 8:40 am

Brother, kuv lo nyuab baum li koj tiag, kuv ho ntseeg neeb tsi heev kuv niag pog lau ma ho ntseeg no ces yeej tsi sib haum kiag. Cov neeg tsi pom kev deb yeej muaj ntsi hom ntseeg tej yam tsi tsua tseeb, cov neeg ntseeg heev2 ces yeej yog cov neeg 80 percents xwb. Kuv yeej ntseeg thiab ma, tab si yuav kom kuv tua bua 1/2 tug ua neeb fab laj li ub li nov ma kuv heej nkee kawg nkau, bua lo tswv quav heev noj tsi tau, u muab ua ib zoo xav ntawm tus bua ces nws zoo li tus neeg nws paub lus, thaum yuav muab nws tua nws yeej paub ntshai tuag nws yeej quaj thov lo yus tsi paub ces hno loos caj pa ua ntshav tshau lug tseem muab ntshav lo noj nyoo2 thiab yog ua tib zoo xav txog lub neej txoj sia li ib tus neeg txawj je ces yeej tsi tsim nyog ua li ntawd. Yog yuav ua ma kuj hai hauv duab neeb xwb es muab tej lub niag pob zeb lo teem kom txhob muaj mob xwb.

Tej nov yeej yog kawg, luag hai tias dab neeg ruam txiv neeg je, yog vim li ca cov neeg ua neeb nov pheej yog cov neeg kuag kab kuag hlau xwb.
Jesqav
Jesqav

Post by Jesqav August 16th 2015, 5:05 pm

Brother Davdub, kuv muab xav2 yeej hlub tshua txog txiv neeb kawg thiab vim tia txiv neeb ua ib thaj neeb no siv sij hawm ib nub or ib hmo nkau. Yog txiv neeb tsi tuaj ua neeb es mus ua nws hauj lwm lawm kuj tau ib txoj num lawm thiab. Thaum zoo  li no yuav tau saib txiv neeb rau lub sam xeeb thiab yuav tau pab dej siab.

Tab sis qhov ib nyuag cov nyom zog mad. Thaum muaj mob, twb tsi tshuav nyiaj li lawm lo lwm tus ho tshum2 kom yus cia li mus nrhiav neeb saib yaig. Yog yus muaj kwv muaj tij-neej tsa txawj neeb saib yaig siab dawb-kam pab mad kuj hauj sim. Tiam sis yog tsi muaj ce nyuaj2 yus siab. Ua neeb tua tsiaj lawm ce yeej siv nyiaj ntau lis.

Xav mus xav lo ce yuav tau xyaum ua neeg siab zoo- hlub kwv tij phooj ywg-neej tsa. Thaum tau kev tis luag thiab pab yus xwb os.
Vamntxawg
Moderators
Moderators

Character Sheet
 :

Post by Vamntxawg August 16th 2015, 7:29 pm

Thaum ub mas hmoob yuag yuag ces thiaj muab npua coj los charger npua cov roj rau hmoob, nim no hmoob ho tsis nyiam rog lawm ces yuav tau xyuas nab qa dev lossis pog hleb coj los nqus roj mas thiaj li.  Hmoob ua neeb kho ces nej ua tib zoo saib ces zoo li peb charger batteries rau luv ntag tiag. Cab hlua nram tus npua coj los tauj rau tus neeg.

Nej txhob tib tib hmoob ua neeb kho npua nawb, lub tsheb twb yauv tau ua neeb kho ib yam, tsuas yog lub tsheb mas muab ib lub tauj ib lub xwb, hos neeg mas ho muab npua tauj rau neeg.  Peb hmoob Mekas mas yuav tau hloov vim peb lub plab zais hwv lawm ces yuav tau xyuas pog hleeb los nqus tawm.  Hos hmoob nplog mas yuav tau xyuas npua li qub es charger npua cov roj rau hmoob nplog.
Nraug Cuam
Nraug Cuam
member
member

Registration date : 2011-09-25

Character Sheet
 :

Post by Nraug Cuam August 16th 2015, 7:49 pm

Haha yog kawg tij Vamntxawg, yog charge tau no kuv xav tau lu puas ntxiv kom kuv plab ho zais zog nav hehehe.
Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub August 16th 2015, 8:02 pm

Vamntxawg, tim 3 nov tos tsi nyiam rog ma vim hai tias tus neeg twg rog lawm ces tub2 nkheeg thiab ua qaj dhov2 xwb os. Tsi tag li ma noj ntau2 nws noj ib pluag ma twb baum li 4/5 leeg noj ib pluag nawb, kuv hai tsi dag kiag li os. Kuv muaj cov neeg rog rog li ntawd e nws noj ntau tiag tiag hov.
Jesqav
Jesqav

Post by Jesqav August 16th 2015, 8:22 pm

Haha, Laughing Laughing Laughing .
Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub August 16th 2015, 8:26 pm

Neeg rog ces  noj ntau tiag tiag li hov cov brother,  tsi tag li lo lawv tub2 nkeeg lawv si da dej kiag thiab lawv quav loj heev thiab ntau heev  lawv zaum yus lub toilet ma twb puv lub qhov tag tseem tso quav tawm rau sab nraum lawm xwb hov. Qia tiag tiag li lau.  Tsi yog dag li nawb, kuv hai qhov tseeb os.
Jesqav
Jesqav

Post by Jesqav August 16th 2015, 8:27 pm

hahaha lol! lol! lol!
Thov Khawv
Thov Khawv

Character Sheet
 :

Post by Thov Khawv August 18th 2015, 7:49 pm

Vamntxawg wrote:Thaum ub mas hmoob yuag yuag ces thiaj muab npua coj los charger npua cov roj rau hmoob, nim no hmoob ho tsis nyiam rog lawm ces yuav tau xyuas nab qa dev lossis pog hleb coj los nqus roj mas thiaj li.  Hmoob ua neeb kho ces nej ua tib zoo saib ces zoo li peb charger batteries rau luv ntag tiag. Cab hlua nram tus npua coj los tauj rau tus neeg.

Nej txhob tib tib hmoob ua neeb kho npua nawb, lub tsheb twb yauv tau ua neeb kho ib yam, tsuas yog lub tsheb mas muab ib lub tauj ib lub xwb, hos neeg mas ho muab npua tauj rau neeg.  Peb hmoob Mekas mas yuav tau hloov vim peb lub plab zais hwv lawm ces yuav tau xyuas pog hleeb los nqus tawm.  Hos hmoob nplog mas yuav tau xyuas npua li qub es charger npua cov roj rau hmoob nplog.

Tam sim no kuv yog Hmoob Nplog tab mas kuv need puam coos khem los ua neeb kho nawb bro Vam Ntxawg hehehehe. Yog tseem siv npua kho thiab ces kuv kawg laj puag ib hub roj mus txog hnub tuag. 
koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Character Sheet
 :

Post by koobpovtxuj November 5th 2017, 11:07 am

Hmoob kev ua neeb loj zuj zus ntxiv lawm.

Tubzoonraug
Tubzoonraug

Registration date : 2009-12-15

Post by Tubzoonraug November 5th 2017, 5:48 pm

Nyob zoo os Toj Xeem,

Ntu nov koj pua nyob zoo thiab os?  tau ib lub hli nov lawm e tsi tau hnug koj lawm  e koj pua nyob zoo os?

Toj Xeem, Tus nyab nov yog nyab Hmoob Lauj, yog Vauv Txhiaj Lis Lauj tus tub. Lawv muaj 4 leej tub pob kuv nco zoo tsi heev lawm, Tub Lauj Niam yog kuv tij laug txhai, kuv yog yawm txiv rau lawv lawm. Tab si cov lau tuag tag tau 10 tawm xyoo lawm.

Nyab Tub nov ua neeb ntev heev li os.  10 Xyoo dhau lo, kuv tus muam tuaj Fabki teb tuaj ce mus kom tus nyab nov ua neeb saib ce nws yuav kom tua 2 tug bua,  xyab ntawv kom ntau li ntau tau. Vim cov lau muaj pluaj siab phem siab tsi zoo tau yuam txeeb Hmoob poj niam ce muab luag tus txiv tua lawm ce tam sim nov tseem hai plaub ntug ce thiaj li yuav kom kuv tus muam ua neeb  kho thiab mus dawb plaub ntug ntawm Pha nya Tub Byly Foung.. kuv tau mus nrog saib neeb ib hnub txog ib tag hmo 2 moos yuav kaj ntug thiaj li ua neeb nqi,  kuv tau hlawv cov xyab ntawv ma ntau tiag tiag li hov, baum nkau hlawv ntawv hauv ntee tuag ntag hov.  Nws kuj ua neeb muaj tsheej tsheem kawg li thiab tiag.  Kuv lo kuj tsi paub hai tias  nws ho ua tau neeb tsheej hnub tsi dim quav dim zi li thiab.
koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Character Sheet
 :

Post by koobpovtxuj November 6th 2017, 9:34 am

Tubzoonraug.
2 niam txiv nom vaj lauj no nyob nram koj nyob ntag lod?Yog nws hais li es qhov cov laus mus txeeb luag poj niam muab luag tus txiv tua ntawd seb puas muaj tiag xwb lauv.Raws li kuv mloog nkawd tham mas nkawd cov neeb no kuj khws li nkawd ua ntau yam neeb.
Tubzoonraug
Tubzoonraug

Post by Tubzoonraug November 6th 2017, 3:03 pm

Toj Xeem, muaj tiag ma. Yog Pha Nya Touby Ly Fong lawv ntag. Ib tug twb yog kuv niam tus txiv Phub Toom Paj Vws Lis ntag.. lawv cov nov ua tsi ncaj rau Hmoob e Hmoob thiaj li tso dab tom kuv niam tus txiv Hmoob li tuag kiag ce caj dab tus pob txha ntawd tus kiag tag tshuav daim tawv tuav lawm xwb.

Toj Xeem,  Tus nyab nov yeej ua  neeb ntev heev thiab nws kuj ua txhij ua txua raws kev neeg ma.. kuv twb mus saib  nws ua neeb  saib kuv tus muam Niam Vaj Pha nya ntawd e nws thiaj li txheeb txog thaum ub cov lau  txeeb luag poj niam muab luag tua e thiaj li ua vij ua swv rau cov tom qab. E kuv tus muam mus  kom ua neeb mus daw thiab  mus kho rau ntag. Kuv tau mus hlawv cov ntawv ma ntau baum li lawv ib lub ntee. Kuv hlawv yuav luag ib xuab moos thiaj li tag cov ntawv hov.
koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Character Sheet
 :

Post by koobpovtxuj November 9th 2017, 9:54 pm

Davdub.2 niam txiv nom vaj lauj nkawd nyob nram nej ko los yog nyob qhov twg yog koj paub no sim muab nkawd xov tooj kuv hu mus nrog nkawd tham seb yom.Vim kuv muaj mob ntev niaj ntau xyoo dhau lawm nas.
Tubzoonraug
Tubzoonraug

Post by Tubzoonraug November 10th 2017, 7:32 am

Toj Xeem, kuv tsi tau nkawv xov tooj,  kuv paub nkawv kawg, nkawv nyob ntawm kuv li 30 na thi thiab. Kuv tij laug ib tug ntxhai nyob ze rau tim nkawv thiab, cia kuv   nrhiaiv tau no kuv li muab rau koj nawb.

Toj Xeem,  Tus niam neeb nov ua neeb yuav nyiaj ntau heev li os.. lawv ua ce hai txog phav nce lawm xwb os... lawv yeej tsi ua dawb pab yus kiag li os Toj Xeem.
koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Character Sheet
 :

Post by koobpovtxuj November 10th 2017, 12:43 pm

Davdub.
raws li nws hais hauv nws daim video no mas nws tias yog thaj neeb loj tshaj ces yog $800.00 xwb hos yog ua neeb saib thiab saib yaig ces pab dawb xwb no nev.Cas cov neeg no es yuav hais 1 yam ua 1 yam li no ne.
Tubzoonraug
Tubzoonraug

Post by Tubzoonraug November 10th 2017, 5:12 pm

Toj Xeem aw,  kuv lo twb tsi paub zoo li thiab, kuv tau mus nrog kuv tus muam mus  nyob fabkis teb mus kom tus nyab nov ua neeb saib thiab kho 2 tug bua lo kuv ho tsi hnug tus nqi neeb, thaum ntawd yog xyoo 2007 lawm ce nws twb ntev tau 10 xyoo nov lawm  kuv ho tsi paub txog nws tus nqi neeb thiab.  Cia kuv hnug tau nws tus phone no kuv li sau PM rau koj nawb.. Tus yuav paub ma ntshe yuav yog kuv tus muam seb pua paub lawv tus phone.
koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Character Sheet
 :

Post by koobpovtxuj November 10th 2017, 6:24 pm

Tubzoonraug
Tubzoonraug

Post by Tubzoonraug November 11th 2017, 8:37 pm

Bro, nws yog pob thawj lo yog poj Hmoob na. Nws hai lus ma kuv mloog ma nws yog pob thawj sub.. nws hai lus li morlum xwb..  ua li nov xwb e pua yuav zoo ma. Zoo li lam ua li tswv 8 lawm sub ne.
koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Character Sheet
 :

Post by koobpovtxuj November 11th 2017, 8:45 pm

Tub zoo nraug.
Nyias muaj nyias kev ntseeg xyov tus pog no yog neeg dab tsi nws hais lus Hmoob kuj tsis meej thiab.
Tus hauv qab no yog niam Nom yeej lauj ua kev zoo siab txais tos Hmoob nom Hmoob tswv.

Tubzoonraug
Tubzoonraug

Post by Tubzoonraug November 12th 2017, 1:44 pm

Hai lus nyab laj lawm thiab tiag.. zoo li kuj hai yog lawm thiab, hai lus cambodian lawm thiab na..
koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Character Sheet
 :

Post by koobpovtxuj November 19th 2017, 4:08 am

DAVDUB.TAM SIM NO CES COV NEEG SAWV NEEB TSHIAB COOB HEEV CES NYIAS UA DAWS NYIAS LUB PEEV XWM LAWM XWB.MUAM PAJ XYOOB LOS CIA LI SAWV UA NEEB LI LAWM THIAB.

Tubzoonraug
Tubzoonraug

Post by Tubzoonraug November 19th 2017, 3:07 pm

Toj Xeem, Tus muam nov lo nws ce neeb muaj ntsi mus raws tus nyab Hmoob Lauj lawm thiab. Tej nov ma yus kuj yuav tsi thuam lawv tab si yog lawv lub siab xav mus rau hom twg lawm ce yus tsua saib lawm xwb 3 cov tsi paub yog tim dab tsi lo peb tsua ntsia xwb.. Kuv lo kuj tsi nkag siab li lawm thiab tiag.
koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Character Sheet
 :

Post by koobpovtxuj December 10th 2017, 10:15 am

Tam sim no cov neeg Hmoob nyob hauv lub qab ntuj no cia li sawv neeb sawv saub thoob qhov txhia chaw li lawm.

Tubzoonraug
Tubzoonraug

Post by Tubzoonraug December 11th 2017, 3:54 pm

Saub ce yog cov txom nyem xwb thiaj li ua saub xwb.. Cia lawv ua lawv seb ho mus txog twg os.
koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Character Sheet
 :

Post by koobpovtxuj December 13th 2017, 8:27 am

Tus poj Hmoob no kuv mloog tsis tas nws tej lus tab sis zoo li nws piav txog kev neeb kev yaig thiab muab los ua suab kwv txhiaj hais lawm.

Tubzoonraug
Tubzoonraug

Post by Tubzoonraug December 13th 2017, 6:59 pm

Cov neeg koj pom sawv saub sawv neeb pua leej yog covneeg muaj tswv 8 tab yog neeg txom nyem yog feem coob.
koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Character Sheet
 :

Post by koobpovtxuj December 24th 2017, 4:53 pm

Tubzoonraug.
Kuv pom mas cov sawv saub thiab cov txawj khawv koob puav leej yog cov neeg txom nyem neeg quav yeeb ntau li koj hais thiab xwb mas.2 tug txiv neeb nram qab no los kuj ua neeb hais kwv txhiaj thiab tiag.

Last edited by koobpovtxuj on December 24th 2017, 5:01 pm; edited 1 time in total
koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Character Sheet
 :

Post by koobpovtxuj December 24th 2017, 4:59 pm

Nov yog ua neeb tshuab qeej
koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Character Sheet
 :

Post by koobpovtxuj December 25th 2017, 2:47 pm

Ntawm no yog lawv ua neeb xyoo tshiab thwj tim txais koob hmoob.Xa tej kev mob nrog xyoo laus mus.

Tubzoonraug
Tubzoonraug

Post by Tubzoonraug January 1st 2018, 6:51 pm

Toj Xeem cov niam neeg thiab txiv neeb ua yus niam yus txiv ib txwm ua ma lawv hus nkauj neeb lo yus yeej paub thiab yeej mloog tau kawg ho cov lawv ua tshiab lawv hai lawv ib cov lus tshiab ma kuv lo yeej tsi nkag siab lawv cov lus li thiab os. Daim kawg hauv qab nov a lawv cov neeb tuaj ua neeb coob leej ua ke li nov

• Ua neeb kho ib tsev - Page 2 P_up_en

ma zoo li niag neeg dag lawm thiab tiag.
koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Character Sheet
 :

Post by koobpovtxuj January 2nd 2018, 6:44 pm

Cov neeb tam sim no yeej ua txawv heev.Kuv tus kwv tus nyab ces ua hom neeb li lawv cov no ces nws tsis pub kom poj nrauj tuaj nkag hauv lawv lub tsev li thiab tsis pub kom lawv tsev neeg haus cawv haus npias li.Ces kuv tus kwv nkawd los 1 sij ua 1 rooj mov hu plig khi tes ces hu kwv hu tij hu neej hu tsav tuaj coob.Ces ua neeb los nkawd hu cov neeb txwg neeb laug li peb cov niam cov txiv yav thaum ub tuaj ua ntau xwb hos nkawd tus nyab ces nkawd pheej tsis kom ua neeb.Muaj 1 zaug ces nkawd hu tau 1 tug Hmoob xyooj tuaj ua neeb txog tog ces nkawd tus nyab cia li tshee ces cia li dhia puv tsev ces lawv muab txhom tau muab thauj mus rau tom kuv tij laug tsev ces nws mus quaj mus qw tod mus cem 2 tug laus tias nws twb txawj neeb cas saib nws cov neeb tsis muaj nuj nqes li tseem mus hu lwm tus tuaj ua neeb hauv tsev tsis cia nws ua es thiaj li phiv nws cov neeb lawm.Thiab cem tias niam thiab txiv lawv tsis paub pheej hu plig khi tes ces tej poj nrauj tuaj ntau zaus rau hauv lawv tsev ces nws cov neeb nplua nws.Thaum zoo li no lawm ces kuv tus kwv nkawd thiaj hais rau tus tub tias kom nkawd mus nyob nkawd mas thiaj yuav caiv tau tsis pub poj nrauj tuaj hauv nkawd tsev thiaj caiv tau tsis pub yus tsev neeg haus cawv haus npias hauv tsev thiab 2 tug laus ho kom leej twg tuaj ua neeb los thiaj tsis txhaum tus nyab cov neeb.Ces nkawd cia li sau nra mus nyob nkawd ces nyab tsis xav mus hauj lwm los nyab tias yog nyab cov neeb tsis pub nyab mus.Ces nyab cia li tias nyab cov neeb yuav kom nkawd khiav mus nyob rau tom Milwaukee,ces tus tub tias tsis muaj kwv tij no los nyab tias yog nyab cov neeb kom mus tsis mus ces yuav txhaum nws cov neeb ces da ua lwj ua liam puv tsev li ces nkawd ua siab khiav mus lawm xyov kuj tsis pom tshwm tom milwaukee li thiab.Nkawd pauv xov tooj tag li lawm xyov nkawd mus dua twg tau 3 lub hlis tsis muaj neeg paub li.
Tubzoonraug
Tubzoonraug

Post by Tubzoonraug January 5th 2018, 5:22 pm

TojXeem,

Hai txog cov neeg hai lus li koj tus nyab ntawd ma kuv tsi tshua ntseeg, vim muaj ntsi li tus neeg mental lawm xwb.. vim neeb twb tsi paub hai lus thiab neeb twb tsi ua rau yus vwm baum li ntawd. Kuv xav ma tus nyab ntawd nws vwm lawm.. yog cia tus nyab ntawd pha koj tus tub kwv tij ntawd mus ib ntus ce kawg tsi muaj noj muaj hau lawm, vim ua rau poob laj poob kam lawm ne.
Kuv tus kheej ma yeej tsi lam tseeg yooj yim li thiab laiv.
koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Character Sheet
 :

Post by koobpovtxuj January 7th 2018, 11:12 am

Davdub.
Peb tus nyab uas hais no mas nws ua li yog neeg vwm tsem tsawv muaj tej qhov nws kuj hais tau leej kawg thiab tiag.Xyoo 2011 nws hais tias lawv tus muam yuav khiav mus caum hluas nraug mas hluas nraug yuav tsis tuaj ua tshoob tsis tuaj them nqe tshoob kom ceev faj.Ua cas tsis ntev ntawd ces pab thas vaj xyooj tus tub sau cia li tuaj tham tau lawv tus muam ces cia li muab coj mus lawm.Pab thas vaj xyooj cia li tsis kam tuaj ua tshoob li nws tias lawv tus tub no txiv tuag lawm niam mus ua niam tshiab lawm tso tus tub no nrog pab thas vaj xyooj nyob los tsis mloog lus ces lawv tsis tuaj ua tshoob lawv tsis yuav lawv tus tub ntawd lawm no ces cia li tag li ntawd nkawd khiav mus nyob twg tsis qhia peb paub li lawm.
Tubzoonraug
Tubzoonraug

Post by Tubzoonraug January 7th 2018, 10:12 pm

Toj Xeem aw,  tej nov ce yog neeg dag  vwm lalwm xwb.. yuav tsi ntseeg li os..  yog nws ntseeg thiab leej cuag li naws hai ma nws yeej tsi txom nyem kiag.. cov  muaj muaj tswv 8 nov ma xuam coob yog cov neeg txom nyem pluag nkau xwb.

Sponsored content

Post by Sponsored content

• Post new topic
  • Reply to topic

Current date/time is November 15th 2024, 2:42 am