Last edited by Tubzoonraug on September 16th 2013, 5:34 pm; edited 1 time in total
5 posters
Chij Hmoob, Hmong Flags
Tubzoonraug- Registration date : 2009-12-15
- Post n°1
Chij Hmoob, Hmong Flags
Last edited by Tubzoonraug on September 16th 2013, 5:34 pm; edited 1 time in total
- Post n°5
Re: Chij Hmoob, Hmong Flags
Last edited by Tubzoonraug on July 21st 2014, 10:18 am; edited 1 time in total
- Post n°6
Last edited by Tubzoonraug on September 17th 2013, 4:05 pm; edited 1 time in total
Nraug Cuam- member
- Registration date : 2011-09-25
Character Sheet
:
- Post n°10
Bro Tubzoonraug koj ua tau cov flags no zoo kawg nkaus li lawm os, cheers.
- Post n°11
Haaa, lam ua sim o. Nws zoo thiab ma.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°12
Brother, koj cov flags no zoo nkauj kawg li lawm mas, kheev lam 3 muaj teb chaws mas koj yuav yog 1 tug Flag Designer ntag nawb.
- Post n°13
Kwv nraug cuam, cov chij tsi muaj colors ntau thiaj li yog chij haiv os. Thiab nws tsi muaj qhov cai pab cai pawg.Nraug Cuam wrote:Brother, koj cov flags no zoo nkauj kawg li lawm mas, kheev lam 3 muaj teb chaws mas koj yuav yog 1 tug Flag Designer ntag nawb.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°14
Zoo kawg li lawm mas brother, koj cov flags no mas tus zoo xws tus li os, tsis pom qab xaiv tus twg li lauj.
- Post n°15
Yog xaiv ma, kuv xav tus liab liab xwb vim tus liab thiajli yog tus tuag rau u daim av os.
- Post n°17
Last edited by Tubzoonraug on January 19th 2014, 9:21 am; edited 1 time in total
Vamntxawg- Moderators
- Registration date : 2008-09-12
Character Sheet
:
- Post n°18
Tus chij no yeej zoo lawm thiab tabsi yog zoo rau coj los roos rau koomhaum hmoob xwb, yog hmoob muaj teb chaws mas txhob siv rab qeej rau hauv plawv thiab txho ua ntug paj ntaub.
Vamntxawg- Moderators
- Registration date : 2008-09-12
Character Sheet
:
- Post n°19
Tus chij no zoo txaus lawm, txawm ua chij haiv los yeej muaj hwvxyeej(hwjchim) txaus lawm ntag
- Post n°20
Vamntxawg, tus chij muaj qab qeej ces yog Yuepheng Xiong yog tus tsim, qhov meaning thiab stand for ma yeej yog rau koom haum tsev kawm ntawv, tab si nws yuav stand tsi tau rau Hmoob, thiab tsev kho mob, vim nws muaj qhov culture nyob rau hauv ces nws cai haiv lawm. Yog yuav ua ib haiv neeg ma yuav tau coj tag pej xeem mab, suav, pub thawj, puab yis, los tsua, kom txhob cai lawv ma thiaj li yog, kuv xav ma tej zaum yuav siv tsi tau rau haiv neeg tus chij.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°21
Nyob zoo tij Vamntxawg & Tubzoonraug zoo siab tau ntsib neb 2 leeg tib si ntawm no os.
Tij Tubzoonraug cov chij no mas yeej zoo txhua tus li lawm os, kuv ces tsis muaj chaw tib li lawm tsuas muaj qhuas thiab zoo siab xwb os hehehehe.
Tij Tubzoonraug cov chij no mas yeej zoo txhua tus li lawm os, kuv ces tsis muaj chaw tib li lawm tsuas muaj qhuas thiab zoo siab xwb os hehehehe.
- Post n°22
Kwv Nraug Cuam, tus chij muaj rab qeej yog Kwv Yeej Pheej Xyooj ua yog ib tug PhD yog lawv ib qab tub kob xwb yog cov lo tsim daim chij ntawd os. Kuv li muab coj mus ua kom nws txawj moved or gif rau xwb. Tus liab liab hauv qab yog kuv lam ua saib pua khws xwb, nws muaj ntsi zoo li tus chij nyab laj lawm.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°23
Nyob zoo tij Tunzoonraug, zoo siab thiab ua tsaug 6 koj ua tij cov lus. Koj ua tij thiab Ywj Pheej cov chij no yeej zoo nkauj thiab muaj fwj chim kawg lawm thiab mas.
- Post n°24
Kwv Nraug Cuam, Yue Pheng Xiong cov chij yeej zoo kawg ma. Lawv cov tub txawj jes lawv sib koom siab lo tsim tau tus chij muaj qab qeej nrog rau lub hli thiab cov ntaub colors blue ntawd. Tsi tag li Yeej Pheej lawv sau tau ib txoj song yog National Anthem rau thiab. Kuv mam li mus copy cov lus Yue Pheng sau los paste rau hauv nov os?
Haiv Hmoob yog ib haiv neeg
Muaj keeb kwm los ntev heev
Thaum Txiv Yawg Cuaj Lig Teb (Cuaj lig teb =Jiuli Kingdom)
Peb Hmoob los txog Hmoob Teb (Peb Hmoob = San Miao; Hmoob Teb = Hmongland)
Ntsuab li zoov khov li tsua
Li hiav txwv tsis paub qhuab
Haiv Hmoob raug kev tsim txom
Chij Hmoob thiaj yoj ntxuaj ntxog
Liab dawb xiav thooj Hmoob Teb
Rub Hmoob thooj siab koom tes
Muaj kev twj lij ywj pheej
Kev thaj yeeb thiab vam meej
cov song nov yog Yue Pheng Saus. This song wrote by Yue Pheng Xiong
Last edited by Tubzoonraug on March 9th 2014, 9:23 am; edited 1 time in total
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°25
Nyob zoo tij Tubzoonraug, zoo siab thiab ua tsaug ntau 6 koj ua tij cov lus tham os. Yog koj xyeej no mus copy zaj nkauj ntawv los pub kuv mloog thiab nawb.
Hais txog 3 hmoob li keeb kwm mas yeej yog li koj ua tij hais & txaus tu siab kawg li os.
Hais txog 3 hmoob li keeb kwm mas yeej yog li koj ua tij hais & txaus tu siab kawg li os.
- Post n°26
Kwv Nraug Cuam, hai txog Chij Hmoob ma leej twg ua lo yeej tau os. Tab si ma yuav yog majority pom zoo thiab nyiam ma u ua lo luag thiaj li nyiam thiab.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°27
Yog mas tij Tubzoonraug, ua li koj puas tau niam ntawv Yaj Soob Lwj tus chij thiab os? zoo li cas? yog tau no nqa tuaj share kuv saib thiab os.
- Post n°28
Niam ntawv yaj soob lwj tus chij raws lawv hai yog tus nov xwb. Tus nov ces yog Hmoob Caub Fab siv ma, lawv siv sib ntau sib tuas tim nej ces caub fab siv tus nov xwb os.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°29
Zoo siab & ua tsaug koj nqa Niam Ntawv tus chij tuaj pub 3 saib os brother. Nws kuj zoo muaj hwj chim kawg lawm thiab mas. Tab sis tu siab qhov "Nyuj Vag ua Nyuj Laug dhaus" niam ntawv thiaj tau ploj lawm.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°30
Tij Tubzoonraug, koj ua tau zoo kawg li lawm os. Thov qhuas.
- Post n°31
Kwv Nraug Cuam, twb yog Hmong ABC kom kuv ua rau lawv os, lawv ua tau daim chij xwb lawv ho tsi paub ua kom daim chij txawj cos cos, ces thaum lawv pom kuv ua tau lawm, lawv thiaj li thov kuv hos ua kom tau tus pole rau tus chij ces ua tau tag lawm laus, lawv ho thov kuv kom ua rau hauv VDO ces kuv thiaj li ua ob daim VDO rau hauv youtube. Thaum kuv ua tau lawm ces thiaj li muab cov scripts sau kom phim phim li tus kwv Yang Geli hus ntawd tso rau kom neeg thiaj li follow up tau cov meaning os.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°32
Lov, zoo kawg lawm mas brother, koj ua tau haib kawg li lawm os, thov qhuas koj tus peev xwm nawb.
- Post n°33
Kwv nraug Cuam, 3 Hmoob ruam heev thiab lub siab txia ntshav heev=siab nyoosss tua tua neeg, Thaum ub Fabkis yeej muab Hmoob lub tebchaws faib rau Hmoob lawm, lub Mouang Miao ces yog Hmoob lus lo ma, tab si Hmoob ruam ces muab pauv Blog 6 tus caub Mouang lawm xwb es muab lub Tebhcaws Mouang Miao rov rau Blog tag lawm os. Fabkis fab Mouang Laos rau Lao, Cambodian rau lawv, sab Asian ces yog Fabkis muab faib rau lawm xwb.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°34
Yog li koj hais mas bro, 3 hmoob ces "ruam tsab ntse" ntau xwb os, thiab ntshaw nyiaj, ntshaw koob npe, ntshaw meej mom li os, tab sis hmoob ho muaj 1 lub siab nyoos tsias zais rau qab xib taws thiab no tiag. Tsis tas li hmoob los pob ntseg sib heev, ntseeg luag tej lus dag yooj 8 tshaj plaws li thiab ntshai tuag kawg nkaus li thiab no tiag, khav ntawm ntug cub xwb, nrov qhov twg mas khiav qhov ntawv thiab no tiag.
Bro yog li mas yuav tau sau $100,000 mus ua 1 rooj mov 6 Fabkis noj thiab pob??????? hehehehehehe.
Bro yog li mas yuav tau sau $100,000 mus ua 1 rooj mov 6 Fabkis noj thiab pob??????? hehehehehehe.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°35
Koj ua tau zoo kawg li lawm mas bro, cheers.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°37
Bro, koj ua tau haib kawg li lawm os, thov qhuas koj nawb.
- Post n°38
Brother, daim ntawm nov yog KPNP 1600 am kom kuv ua es kuv ua rau nws xwb koj saib ma, kuv ua daim map zoo tsi heev tab si siv nyog lawm thiab.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°39
Bro, koj ua tau zoo heev lawm mas, ua tsaug koj share pub kuv saib os, tsis muaj qhov tib li lawm os.
- Post n°40
Brother, ua tau zoo zog lawm ma. Kwv Peter Phia Xiong kom kuv ua es nws muab daim map rau kuv ua tab si kuv kho tsi tau daim map kom pua luas li daim av es kuv thiaj li ua li nov rau xwb os.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°41
Koj ua tau zoo kawg lawm mas bro, thov qhuas koj tus peev xwm os.
- Post n°42
Yog ma bro, kuv yeej ua tau zoo lawm ma bro.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°43
Hais tsis dag, muaj sawg leej thiaj ua tau li koj thiab nawb bro.
- Post n°44
Yog ma bro, yog ua kom zoo dua nov lo kuv yeej tseem tshuav tswv 8 thiab os. tej nov ma yog kuv siv 30 minutes lo ua xwb thiaj li zoo tsi tau heev os.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°45
Zoo kawg li lawm mas bro. Yog nyob ze mas yeej yuav kom koj qhia thiaj paub ua li koj os.
- Post n°47
Zoosiab ma, hauv Hmongz cov chij Hmoob hav zoov nov lo kuj ua tau zoo kawg lawm thiab tiag. Kuv lo kuj ua tau Hmoob hav zoov tus chij thiab.
yajvas- Registration date : 2014-10-12
Character Sheet
:
- Post n°48
Vim li cas kuv ho tso tsis tau duab rau hauv nov os..?
koj tsi tau nkag siab xwb yog koj gag siab koj tso tau kawg os.
Khoov Pob- Guest
- Post n°49
Koj yuav tau resgister thiaj li tso tau duab os phooj ywg.
yajvas- Registration date : 2014-10-12
Character Sheet
:
- Post n°50
Tojxeem wrote: