+4
Dej Cawm Siav
Tubzoonraug
Nraug Cuam
Davdub
8 posters
Bee Vue Bee Txoov Tuam
Davdub- member
- Registration date : 2009-12-19
- Post n°1
Bee Vue Bee Txoov Tuam
Nraug Cuam- member
- Registration date : 2011-09-25
Character Sheet
:
- Post n°2
Re: Bee Vue Bee Txoov Tuam
Nyob deb lawm tuaj pab tsis tau koj ua tij & tsev xyom cuab nta dab nta qhua os bro, tsuas yog xa lub moo tu siab tuaj cuag koj ua tij thiab tsev xyom cuab xwb, tu siab ntau tias koj ua tij & tsev neeg tau plam 1 tug neeg zoo mus 1 sim neej lawm os bro, thov kom nws tus ntsuj tus plig tsuas muaj mus nyob kaj siab lug.
Tubzoonraug- Registration date : 2009-12-15
- Post n°3
Tsi ua li ca o Kwv nraug Cuam, tej nov ces txhob xav txog xwb os. Xav txog lo zoo li tsi nco qab yuav nco lawm thiab, vim tsi paub yog li ca lawm, kuv lub hlwb no zoo li tsi nco niam tsi nco txiv tsi nco tej kwv tej tig li lawm, es xyov yog kuv lub hlwb tig mus rau qhov twg lawm os.
Dej Cawm Siav- Registration date : 2014-08-29
- Post n°4
Bro, muab xav tias txhua tus tib neeg hauv qab ntuj no yeej taug tib txoj ke xwb no ces thiaj tsis tu siab xwb os, yog hais txog kwv tij, nkauj muam nraug nus, yawm yij dab laug sib ncaim mas tu siab kawg li tiag.
Kuv los tsis kav hlwb qauj kawg li lawm thiab tiag bro. Zoo li laus zus ruam zus li lawm, xav dab tsi los xav tsis tawm, ua tom ntej tsis nco tom qab li lawm thiab os.
Kuv los tsis kav hlwb qauj kawg li lawm thiab tiag bro. Zoo li laus zus ruam zus li lawm, xav dab tsi los xav tsis tawm, ua tom ntej tsis nco tom qab li lawm thiab os.
naxus- Registration date : 2015-01-04
- Post n°5
Kwv Nraug Zaj Qab Ntug,
Yeej yog li koj hai ma, sawv daws yeej taug ib txoj kev xwb sawv daws yeej tsi muaj kev xaiv li os. Kuv ces tsi paub nco leej twg li lawm, zoo li kuv lub hlwb lo twb tsi xav txog tej yawm yij lo yog kuv niam kuv txiv li lawm thiab. Zoo li yus ces lub cev twb mus lawm thiab lo yog li ca viim hlub hlwb numb (loog) tag lawm tsi paub nco and cu leej twg li lawm os.
Yeej yog li koj hai ma, sawv daws yeej taug ib txoj kev xwb sawv daws yeej tsi muaj kev xaiv li os. Kuv ces tsi paub nco leej twg li lawm, zoo li kuv lub hlwb lo twb tsi xav txog tej yawm yij lo yog kuv niam kuv txiv li lawm thiab. Zoo li yus ces lub cev twb mus lawm thiab lo yog li ca viim hlub hlwb numb (loog) tag lawm tsi paub nco and cu leej twg li lawm os.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°6
Bro Tas Lauv Vwm, cas zaum no koj tuaj koj tsis hais lus li lawm?, quaj li quaj nyha li nyha lawm xwb hehehehe, tsis yog niam tij khoo nruj dhau lawm es tsis tau saj ncuav nyiv poom li los cas ??????? J/K smile
Thov Khawv- Registration date : 2014-05-20
Character Sheet
:
- Post n°7
Yog kawg mas bro,,,raug khoo zov tsev xwb os.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°8
Hahahaha yog li ko mas tsis khws lauj bro hehehehehe
Character Sheet
:
- Post n°9
hehehehe
koobpovtxuj- Moderators
- Registration date : 2008-09-12
Character Sheet
:
- Post n°10
Tas lauv.*Tas Lauv Vwm wrote:Yog kawg mas bro,,,raug khoo zov tsev xwb os.
Yog lwm yam mas tseem nyuaj yog raug khoo los zov tsev xwb ces yog qhov zoo lawm mas.Kuv mas thov tias kuv muaj mob ntsuav ces kuv tsis mus hauj lwm es kuv nyob zov tsev xwb no los luag tias koj nyob zov tsev es koj yuav noj dab tsi no ces yus muaj mob ntsuav los yuav tau maj mam sawv mus hauj lwm li hos.
Vamntxawg- Moderators
Character Sheet
:
- Post n°11
Hos kuv ces caj dab ua caj dab vaubkib tag los tseem niaj hnub mus khwv, vim yus txoj niag kev ruam hnub nyoog twb yog 75 llos tseem muab ua 64 tamsim no xwb. Thaum yus so ces yus noj yus cov niag nyiaj laus twb tsis qab lawm.
- Post n°12
Tijlaug Vamntxawg,
Yim Khwv ma yim zoo xwb, yog cov ho muaj mob muaj nkeeg lawm es ho mus ua tsi tau teb tej ces yuav tsi ua li ca. Kuv lo kuj tseem exercise kawg khiav tej hnub tsi no ces kuv tseem mus walk thiab run mentsi os.
Yim Khwv ma yim zoo xwb, yog cov ho muaj mob muaj nkeeg lawm es ho mus ua tsi tau teb tej ces yuav tsi ua li ca. Kuv lo kuj tseem exercise kawg khiav tej hnub tsi no ces kuv tseem mus walk thiab run mentsi os.
Character Sheet
:
- Post n°13
Poj niam khoo yus nyob tsev thaum hluas no mas nyob nyuaj dhau os...zoo li neeg raug txim. hhihihihi.
- Post n°14
Kwv Tas Lauv
Poj niam tsi pub mus qhov twg li ces thaum nrog poj niam pws ua kom txau kiag xwb tiag, ua ib yam li nws xav thiab yus xav ntag ces nws yeej zoo siab kawg lawm ma. ce tej thaum nws kuj yuav ok rau yus mus lawm thiab. Yog yus tsi muaj ib yam kev hlub kom txau rau nws ma nws yuav tsi kam thiab laiv.
Poj niam tsi pub mus qhov twg li ces thaum nrog poj niam pws ua kom txau kiag xwb tiag, ua ib yam li nws xav thiab yus xav ntag ces nws yeej zoo siab kawg lawm ma. ce tej thaum nws kuj yuav ok rau yus mus lawm thiab. Yog yus tsi muaj ib yam kev hlub kom txau rau nws ma nws yuav tsi kam thiab laiv.
- Post n°15
Yog raug poj niam khoo zov tsev 1 leeg mas nyuaj siab kawg tiag nawb, hos yog ho khoo nrog nws nyob 2 leeg lawm no mas kuj tsis npaum cas hehehehehe.
- Post n°16
nraug Zaj Qab Ntug
Yeej yog thiab ma, tab si qhov tiag tim yus tus kheej tsi muaj noob xwb pob, yog muaj noob ces txawm poj niam yuav khoo nyob hauv tsev lo yus yeej yuav muaj yus hau kev kawg. Ntawm kuv tus kheej ma nyob hauv tsev lo yeej zoo vim kuv yeej paub Internet, paub video Chat yog xav pom yam lo zem lo mus ntau zau ib zaug kuj yuav lom zem thiab.
Yeej yog thiab ma, tab si qhov tiag tim yus tus kheej tsi muaj noob xwb pob, yog muaj noob ces txawm poj niam yuav khoo nyob hauv tsev lo yus yeej yuav muaj yus hau kev kawg. Ntawm kuv tus kheej ma nyob hauv tsev lo yeej zoo vim kuv yeej paub Internet, paub video Chat yog xav pom yam lo zem lo mus ntau zau ib zaug kuj yuav lom zem thiab.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°17
Hahaha yog kawg bro, nyob hauv tsev thiaj tsim txiaj os hehehehe
- Post n°18
Kwv Nraug Cuam,
Kuv hai ma yog nyob hauv tsev xwb, txawm poj niam tsi paub mus qhov twg lo nyob hauv tsev xwb lo yeej pom hlua nkauj kawg, tab si ma pom zoo li thaum yus feeb tsi meej nkau xwb laiv.
Kuv hai ma yog nyob hauv tsev xwb, txawm poj niam tsi paub mus qhov twg lo nyob hauv tsev xwb lo yeej pom hlua nkauj kawg, tab si ma pom zoo li thaum yus feeb tsi meej nkau xwb laiv.
Character Sheet
:
- Post n°19
Tsis yooj yim kiag li os ob tug brothers aw...poj niam khoo mas nyuaj siab nawb, koj mus qhib internet ces koj lub computer kawg ntsoog, koj qhib facebook ces koj lub xov tooj kawg piam xwb as, hos koj saib Tv los dhuav dhuav neeg tsis xav saib thiab nes. Kawg zaum quaj li kuv xwb tiag. hehehe
Last edited by *Tas Lauv Vwm on January 21st 2015, 11:57 pm; edited 1 time in total
Character Sheet
:
- Post n°20
Koj mus tham hluas nkauj ces haj tseem yuav raug poj niam rhuav yus rau hluas nkauj xwb ces kawg nyob twj ywm, hluas nkauj nyob hluas nkauj yus poj niam mus qhia kev sib tsuav ntsuag rau hluas nkauj mloog na cov bro. hahaha
- Post n°21
Hahaha Tas Lauv Vwm, yog npaum ko lawm ces nti tsis taus li tiag lauj, kawg nyoo tsa tes nuv xwb zoo dua, vim yus yog tus khwv iab khwv daw thiaj tau tej khoom kim kim ntawv los siv, hos nws mas tsuas paub chim thaum twg ces tsoo kom tawg kom siab nqig & kom yus nyoo nws xwb hehehehehe
Character Sheet
:
- Post n°22
Yog mas hihihihihi
koobpovtxuj- Moderators
Character Sheet
:
- Post n°23
Nraugzaj.Nraug Zaj Qab Ntug. wrote:Yog raug poj niam khoo zov tsev 1 leeg mas nyuaj siab kawg tiag nawb, hos yog ho khoo nrog nws nyob 2 leeg lawm no mas kuj tsis npaum cas hehehehehe.
Kuv mloog zoo li nej nim raug poj niam khoo nej nim ua neej nyuaj siab kawg li ne?Kuv mas yog niag neeg tsis tab cuab ces poj niam khoo yus los zoo li lub neej yuav puas tiag ces lawv cia li nyoo yus li lawm.Tab sis kuv yeej nrauj 1 tug poj niam kiag rau txoj me kev tham hluas nkauj thiab ntag nawb.
- Post n°24
Kuv tus kheej ces muaj ib tug xwb ma, hlua nkauj ce yog kuv niag poj niam thiab xwb. Xav nrog lwm tus hlua nkauj sib plev saib lawv yam khoom pua zoo nkauj thiab? haaa