by Davdub October 2nd 2014, 11:37 pm
Kwv Nraug Ntse, yeej muaj tseeb li koj niam lawv tham kawg, ntawm kuv tus kheej ma kuv tsi muaj hlua nkauj ces kuv tsi nco leej twg lub caij 75 ntawd ces kuv yeej loj li 14 xyoo lawm thiab tab si nyiam hlua nkauj li tsi muaj cuab kav tham hlua nkauj. 78 ces kuv ho yuav poj niam lawm ces yeej tsi tau ua hlua nraug ib zaug ces tsi paub piav thiab tsi muaj experience txog kev ua nkauj nraug.
Hai txog kev tsiv teb tawm chaws ma yeej tsi nco qab txog txoj kev nco kiag li os tab si thaum tuaj txog rau Mab Dawb teb lawm ma mam li nco txog tej chaws yus tau nyob, yeej nco tiag2 li nawb xav txog ces yeej ua rau yus txoj me siv yuav luag tus yuav luag tus ntag os. Tab si dhau plaws li 20 lawm ces tej ntawd ploj tag kiag hauv yus lub hlwb li lawm. Yus tej nkauj muam tej xeeb leej xeeb ntxwv lo tsi nco lawv li lawm yus thiab laiv ces zoo li tsi txheeb tsi ze li lawm.
Thaum kuv rov lo pom lub zos kuv tau nyob ces kuv lub kuas muag poob tsi tau li lawm vim nws zoo li yus twb mus thawj dua thiab rov lo ua neeg ces txhua yam tsi zoo li thaum yus nyob lawm.
Nws txawv baum li nov ho. Kuv ho tsi paub txog lwm tus hos zoo li ca tab si kuv ces zoo li nov nawb.