3 posters
Military Helicopters(full documentary)HD
Dej Cawm Siav- Registration date : 2014-08-29
Ua tsaug ntau 6 koj 2 daim movies os bro.
Davdub- member
- Registration date : 2009-12-19
Kwv, lawv cov khoom ua tsov rog sib ntau sib tua no ma lawv ua tau zoo heev li lau. Luag muaj cov khoom pom tib neeg hmo ntuj thiab lawv siv lub hnub qub nyeg saum ntuj tsom ces lawv zaum hauv tsev saib Computer xwb tiag. Thaum lawv saib pom pab neeg ua lawv xav tua ces lawv nyem kiag cuaj luaj rau xwb. Nej saib hauv Iraqi tebchaws es cov neeg Mab Dawb tuas ma txau ntshai kawg nkau.
Bro lawv txawj ntse & technology siab kawg li lawm yom bro, zoo li no mas yog luag xav ua phem ces 24h xwb ntiaj teb kub nyhiab tag hehehehe.
Tubzoonraug- Registration date : 2009-12-15
Brother, yog kawg. cov tebchaws Vammeej ces yeej yog Suav liab mus rau sab Tebchaw Communist mus rau cov tebchaws Democratic lawv puav leej txawj je lawv ua tau cov advances weapons zoo heev li nawb. Koj mus hauv you tube koj mus sau lus txog cov advance weapons ces lawv yeej qhia meme rau hauv ma.
Sniper for education.
Bro, lawv cov teb chaws vam meej mas keej tiag tiag li yom, yog lawv tshaj li npaum no ces ntshe 3 cov teb chaws poob qab no kawg nyo hau 6 lawv lauj hehehehe. Ua tsaug koj qhov clip os bro.
Davdub- member
AW, Bro, tebchaws Vam meej ma lawv nyob hau qab thus dej siv Missile tua xwb lawv tsi siv neeg kiag li os.
Yog mas bro, nim no luag txawj ntse heev lawm luag zaum luag tom tsev zov screen nrog yus ua rog lawm xwb tiag.
Davdub- member
Yog lawm os Kwv Nraug Zaj Qab Ntug, koj mus hauv youtube e koj mus search American cov video lawv tua nyob rau sab Iraqqi ntawd thiab sab nyob rau Afghanistan ntawd American cov spy drone ntawd tua ma txau ntshai tiag li os.
Bro kuv twb tsis niam tau mus search saib cov VDO koj hais ko dua li thiab ov bro, cia muaj caij tso mam mus saib ov.
Brother, kuv sau yuam kev lawm, nws yog (drone) lub zoo li nov ma.