+2
Nraug Cuam
Tubzoonraug
6 posters
Suab Nas Txhos California quaj
Tubzoonraug- Registration date : 2009-12-15
- Post n°2
Re: Suab Nas Txhos California quaj
2 Tub brother, kuv tso qhov link nov rau neb tau saib txawv tebchaws lub sij hawm time zone os, yog xav paub lub state twg time zone ces sau rau kab search in the middle left window.
http://www.timeanddate.com/worldclock/usa/fresno
http://www.timeanddate.com/worldclock/usa/fresno
Nraug Cuam- member
- Registration date : 2011-09-25
Character Sheet
:
- Post n°3
Nyob zoo bro Tubzoonraug,
Koj tus Nas sauv toj sauv yog Nas Txheeb, Nas Txho los yog Nas Ncuav na? quaj txawv tim peb no yom!
Ua tsaug koj nqa tuaj wb mloog os, ua tsaug ntau 6 koj kab link thiab os bro.
Koj tus Nas sauv toj sauv yog Nas Txheeb, Nas Txho los yog Nas Ncuav na? quaj txawv tim peb no yom!
Ua tsaug koj nqa tuaj wb mloog os, ua tsaug ntau 6 koj kab link thiab os bro.
Thov Khawv- Registration date : 2014-05-20
Character Sheet
:
- Post n°4
Aub cov nas no quaj li me nyuam aub tsem yom...omg!
- Post n°5
Kwv Tas Lauv, nws quaj zoo li nov kawg ma. Thaum kuv hnov lub suab quaj li nov tsaum tej tsob tuv siab siab ma kuv khiav2 mus kom txog kiag xam zoj saib quaj qhov twg tuaj ces pom kiag nws tseem zaum zaum tus ceg khaub ces kuv tsa looj kuv rab .22 Ruger long rifle ces xauj kiag hauv lub scope mus pom kiag lawm ce qeb kiag dhov plav rau ce koj pom nws ua yas daws lo lawm ntag hov.
Character Sheet
:
- Post n°6
Thumb Up bro!
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°7
Bro cov Nas no luaj li cas diam na? puas luaj tus Luav(rabbit) os?
- Post n°8
2 tub bro, cov na nov ma loj kawg ma, kuv xav hai tias, nws yuav luag yog 2 pound ntawd os. cov me zog lo muaj ho cov ua neeg tua tsi tau es nws lau lau li 4/5 xyoo nas ma lo kawg li thiab os.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°9
Oh, lov bro. Yog li kuj lij dua cov tim peb no li 1 npaug lawm yom. Kuv mas nyiam mus yos tua kawg li, thaum tua tau mas muab nws coj los ua laj xyaw pob tsawb liab mas qab kawg nawb bro.
Character Sheet
:
- Post n°10
Saib cov npua teb no mas nqhis kawg os nkawv. Xav nrog lawv cua tawv npua teb kawg li tiag. Xyov thaum twg thiaj rov tau noj dua.
- Post n°11
Brother, hai txog nqaij bua teb qus ma kuv tua tau lo lawm, noj qab heev li nawb, cov dua lo qab kawg roj ma ua hnub qub rees xwb tiag.
Character Sheet
:
- Post n°12
Yog mas bro. Nqaij npua teb mas ci noj los qab, hau los qab li tiag. Xav txog thaum twg mas tshaib plab thaum ntawd xwb. Hos cov tawv los muab ci tau noj qab kawg li thiab tiag.
Character Sheet
:
- Post n°13
Thaum kuv tseem nyob nplog teb kuj muaj tus puav phooj ywg tua tau nqa tuaj faib noj thiab mas. Tab sis yeej sis laj siab npaum li yus mus laij hav zoov es mam ua noj pem hav zoov. Nyiam no yog mus yos hav zoov mas yuav tsum tau npaj txhij vog mus ua noj pev thiaj tsim nyog. Txhob ua li cov hmoob lawv yees no es lam tau lam hau tej maum lauj kaub kua noj mas tsis tsim nyog li es. Tiag mas lawv tsis tau paub ua zaub mov noj ntau vib this ces tsuas paub ci, hau tej maum lauj kaub kua xwb tiag. hehehe Noj ib zaug mas dhuav lawm ntau hnub, yog tias tsis txawj ua na.
- Post n°14
Yog ma bro, hai txog yos hav zoov es tau tej tsiaj li wb tham nov ma yeej yog tau ib pluag zoo zaub tiag. Nyob tom hav zoov lawm ces lawv ua zaub mov ces kawg cis thiab hau xwb ma. Vim tsi muaj sij hawm ua kom qab qab ne. Yog muaj poj niam ib ob tug nrog mus es cov poj niam ua cov cook ma tej zaum yuav tau zoo noj thiab.
Yog txiv neej xwb ces kawg noj dog noj dig li ntawd xwb tiag. Kuv lo nyiam kawg nkau li thiab hov brother. Kuv ma ho tub nkeeg heev hai txog cook rau sawv daws noj, kuv yog hom neeg ua mua yos es cia rau lawv cook rau yus noj xwb.
Yog txiv neej xwb ces kawg noj dog noj dig li ntawd xwb tiag. Kuv lo nyiam kawg nkau li thiab hov brother. Kuv ma ho tub nkeeg heev hai txog cook rau sawv daws noj, kuv yog hom neeg ua mua yos es cia rau lawv cook rau yus noj xwb.
Vajhuamsibluag- Moderators
- Registration date : 2009-02-28
Character Sheet
:
- Post n°15
ເຈົັາໃຊ້ເວລາຫລາຍໄປອັດສຽງກະຫອກນໍ້.Tubzoonraug wrote:
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°16
3 tug brothers, hais txog kev yos hav zoov tua tau nqaij li no mas yeej noj qab heev nawb, ci los qab, hau los qab tas zog, kuv li txawm ci & hau xwb los kuv yeej noj hnov qab kawg nkaus.
Lub caij no tom 3 zos, cov kwv tij tsis muaj hauj lwm ua heev ces sib yaum daws mus caum kauv npau teb 6 ub 6 no tas hnub xwb, yog khoom es mus saib lawv lub caij no mas yeej tau noj kawg tiag. Kuv tau noj nqaij kauv, npua teb ua laj, ncu lawm qab tas tas kiag nawb nkawv, xav txog mas qaub ncaug si lawm tiag. Kuj pom lawv coj quaj muag taj laj thiab, tab sis nqaij tsw pos lawm, thiab kim dhau yus yuav tsis tau los noj li.
Lub caij no tom 3 zos, cov kwv tij tsis muaj hauj lwm ua heev ces sib yaum daws mus caum kauv npau teb 6 ub 6 no tas hnub xwb, yog khoom es mus saib lawv lub caij no mas yeej tau noj kawg tiag. Kuv tau noj nqaij kauv, npua teb ua laj, ncu lawm qab tas tas kiag nawb nkawv, xav txog mas qaub ncaug si lawm tiag. Kuj pom lawv coj quaj muag taj laj thiab, tab sis nqaij tsw pos lawm, thiab kim dhau yus yuav tsis tau los noj li.
Character Sheet
:
- Post n°17
Hais txog caum npua teb mas bro, kuv nyuam qhuav mus 1-2 zaug xwb zoo li sab kawg li es. Kuv xav tias yog muaj muaj npua es mus nyas tua xwb no xav mus dua.
- Post n°18
Hai txog bua teb ma, nyob rau Roob Kub Twm thaum ub kuv nyob ma muaj kawg nkau li os. Tsi tag tso dev caum li mus yos puag tom tej hav zoov xwb yeej nya tua tau bua lawm os.
Ho yog tsev dev caum nos kuv tua tau ib tug lawm thiab. Bua teb qus no noj qab kua kawg nkau li os.
Hai txog thaum lub caij bua tshov ma tsi zoo nooj li lawm vim tus taws ma tsws phem heev ho tus maum ma tswv quav qaib dub kawg nkau yeej tsi zoo muab hau ua kua noj li lawm, vim cov nqaij yeej tsws thawm tag li hov. Xyov nej pua tau noj cov kuv hai nov?
Ho yog tsev dev caum nos kuv tua tau ib tug lawm thiab. Bua teb qus no noj qab kua kawg nkau li os.
Hai txog thaum lub caij bua tshov ma tsi zoo nooj li lawm vim tus taws ma tsws phem heev ho tus maum ma tswv quav qaib dub kawg nkau yeej tsi zoo muab hau ua kua noj li lawm, vim cov nqaij yeej tsws thawm tag li hov. Xyov nej pua tau noj cov kuv hai nov?
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°19
Bro kuv mas nrog lawv mus caum ntau zaus kawg lawm nawb bro, tab sis ho tsis tau tua dua 1 phom kiag li. 1 tsam los tsev mas sab tiag tiag li koj hais nawb bro, ntev ntev mam mus 1 zaug xwb mas khees zog hos yog mus tuab ntws li kuv cov brothers mas ntshe kawg ua mob li lawm os hehehehe.*Tas Lauv Vwm wrote:Hais txog caum npua teb mas bro, kuv nyuam qhuav mus 1-2 zaug xwb zoo li sab kawg li es. Kuv xav tias yog muaj muaj npua es mus nyas tua xwb no xav mus dua.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°20
Tubzoonraug wrote:Hai txog bua teb ma, nyob rau Roob Kub Twm thaum ub kuv nyob ma muaj kawg nkau li os. Tsi tag tso dev caum li mus yos puag tom tej hav zoov xwb yeej nya tua tau bua lawm os.
Bro, hais txog cov npau teb lub caij sib tshov ntawv mas yeej muaj ntsis tsw ntxhiab li koj hais mas, tab sis yog yus muab kiag qhov tsw ntawv hlais tawm lawm no kuj noj nyog thiab mas bro.
Guest- Guest
- Post n°21
2 Tug Brother, hai txog bua teb qus sib tshov ma kuv twb tuas tau lo noj lawm, tus maum bua ma tswv quav qab dub kawg nkau tsi zoo noj li yog muab cov nqai lo ua nqaij qhuav lam mam li muab lo cia ma kuj noj tau tsws lo kuj huj sim,
Yog muab hau ua kuas xyaws zaub ma yeej tsws quav qaib dub tiag li hov 2 tug. Yog paub hai tias buas sib tshovlawm ma txhob mus tua li lawm o. Tsi zoo noj li tsws phem kawg nkau li os.
Yog muab hau ua kuas xyaws zaub ma yeej tsws quav qaib dub tiag li hov 2 tug. Yog paub hai tias buas sib tshovlawm ma txhob mus tua li lawm o. Tsi zoo noj li tsws phem kawg nkau li os.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°22
Yog mas bro, mloog li koj tham mas ntshe tej zaum cov npau teb tim nej ko yuav tsw phem dua cov tim 3 no ho bro. tim 3 no kuj tsw tsis heev, yeej noj qab kawg.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°23
Bro, saib lawv tua mas ntxim yuav zoo tua heev li, ntxim yuav lom zem kawg thiab, lawv cov phom los ncaj kawg nkaus li, yog tso cai lug mas tsiaj kawg tu noob xwb xwb lauj, tsa 6 niam ces txiv quaj ntsuag, tsa 6 txiv ces kawg niam quaj ntsuag hehehehe, xav tau 1 rab kawg li hehehehe.
Guest- Guest
- Post n°24
Brother Nraug Cuam, lawv tua bua teb nov nyob rau sab Europe xwb os, Lawv yug tseg tso rau hauv lawv daim hav zoov xwb luag yeej muaj kev tsheb mus toob qhov txhia chaws ces 2 sab ntug lug xov zooo tag zog lawm ces cov tsiaj yeej tsi muaj peev xwm dhia dim tau li. Thaum lawv muab dev raws ces nws yeej khiav ncig mus ncig lo qhov qub xwb ces neeg zov qhov txhia chaws tag lawm ces kawg tus noob. Cov neeg tuas Bua ntawd lawv yog neeg Fabkis xwb tab si daim video ma yog lawv muab hai lus American rau xwb os.
Muaj ib cov video ma yog nyob rau Australia thiab. Nyob rau ntawm California kuv nyob nov ma luag yeej muaj li ntawd tab si ma cov hav zoov tsi zoo li lawv cov nws yog ib cov hav khaub thiab cov ntoo liab ua koj nkag mus tsi tau rau hauv xwb. ce yog li dev thiaj li mus tau nkau xwb.
Muaj ib cov video ma yog nyob rau Australia thiab. Nyob rau ntawm California kuv nyob nov ma luag yeej muaj li ntawd tab si ma cov hav zoov tsi zoo li lawv cov nws yog ib cov hav khaub thiab cov ntoo liab ua koj nkag mus tsi tau rau hauv xwb. ce yog li dev thiaj li mus tau nkau xwb.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°25
Ntxim lom zem kawg li os bro, lawv cov phom mas tua ncaj tas tas kiag li, tab sis zoo nyas tua ntau xwb, yog dev caum es txais mas ntshe yuav yog nrawm tiag tiag thiaj yuav txais raug, yog nyob li yus ces bro taw taw oib, no xwb tsis tau tua hlo li hehehehehehe.
Character Sheet
:
- Post n°26
2 tug bro, hais txog kev tua phom yas hav zoo mas kuv lam nyiam xwb kuv tsis keej kiag, yog lwm hnub peb mus ua ke no ces neb tua rau kuv khaws xwb yom, thiab neb tua kuv mam yog tus tseev, tus faib nqaij xwb mad Kuv siv Npawg Tooj tus xuj faib nqaij hehe.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°27
Hahaha ua li los tau kawg mas bro, kuv los yeej tsis keej tua phom kiag li thiab tiag bro.
Guest- Guest
- Post n°28
2 tug brother, nyob rau Tebchaws USA nov ma lawv tua Nquab ces lawv tua zoo li nov os. nej saib ma zoo li lom zem kawg nkau li hov. Tab si ma tua ntau ces dheeg yus lub plua heev ces ua rau mob tob hau kawg li os.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°30
Oh bro, cas lawv yuav nquab tau muaj ceem ua luaj, zoo li txais zaum 1 nta nkaus xwb tsis kav ncaj kawg thiab yuam, hauv daim clip 2 mas nquab cas yuav mus coob tshaj plaws li thiab lauj, ya cuag kab npauj xwb, puas yog los noj cov txiv Paj Noob Hli ntawv ne? tua tau ntxim lom zem tas tas kiag li. Cov phom ntawv los tua ncaj kawg li thiab, tab sis zoo li nrov tsis muaj ceem pes tsawg xwb.
Guest- Guest
- Post n°31
Yog lawm os kwv Nraug Cuam, hai txog txai noog thiab yos hav zoov ma cov neeg nov lawv professional heev li os. Thiab lawv muaj nyiaj ces lawv siv cov phom zoo heev li os.
Character Sheet
:
- Post n°32
Haib kawg bro cov mekas no mas tua ntau kawg yom.
Guest- Guest
- Post n°33
Yog ma kwv Tas Lauv, cov neeg nov lawv tsi yog Ameican pob, lawv hai lus American tab si tej zaum yog Australia thiab Fabkis xwb vim nyob rau USA tsi muaj Chaws zoo li nov rau lawv mus tuas. Txawm lawv yug bua teb lo lawv tsi tuas kom tus noob li nov os. Lawv tua raws caij nyoog thiab lawv tua raws tus cai xwb txawm yus muaj range (chaws yug tsiaj) lo lawv tsi pub tua over li ntawd.
Cov neeg nov lawv yog USA sport Hunter os.
Cov neeg nov lawv yog USA sport Hunter os.
Character Sheet
:
- Post n°34
lod bro, yog li mas ntshe tsis yog Mekas tias nawb. Bro, chiv thawj kuv xav tias ntshe tawv dawb tsis tshua noj nqaij no raws li saib nov mas lawv yeej xis nqaij kawg thiab nawb yom.
Guest- Guest
- Post n°35
American lawv yeej tua kawg tab si lawv tsi tua ntau li nov os. Lawv tua ib leeg kawg nkau yog 2 tug xwb vim luag muaj txoj cai hauv fishing and game luag protected wildlife tsi pub neeg tuas ua dog ua dig li ntawd, txawm yog private lo yeej muaj government lo saib xyua ma. Qhov lawv tua ntau ntau li nov ma yog lawv yug nyob rau Australia thiab France xwb lawv thiaj li tuas li nov os.
Dej Cawm Siav- Registration date : 2014-08-29
- Post n°36
Lawv cov phom mas tua ncaj tas tas kiag lauj, kuv saib tua tus twg lawm ces yeej raug ntau xwb ntag as, tua lom zem tas tas kiag yom. Daim clip uas caij dav dhau tua npuas teb ntawv mas cas yuav nqis peev ntau tshaj plaws li thiab lauj yom, rab phom los tua tsis nrov suab kiag li thiab nawb yom, ncaj tas tas kiag li.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°38
Ua tsaug koj daim clip os bro, tab sis zoo li kuv saib tsis tau li sub es.
Guest- Guest
- Post n°39
Bro, lawv xua hneev nti tua ma muaj zog kawg kiag li os. Tshab plaws tus mos lwj lawm xwb tiag. Lawv tuas bua teb, dai lo yeej tau thiab lawv tua cov mos lwj loj loj lo yeej tau.
https://www.facebook.com/video/embed?video_id=183854491651255
https://www.facebook.com/video/embed?video_id=183854491651255
Davdub- member
- Registration date : 2009-12-19
- Post n°40
saib tau Davdub mus laij yos hav zoov saib pua pom na, kuv mus pom ntau tus tab si kuv tua tsi rog thiab kuv tua qeeb heev lawm es kuv miss ntau tus na lawm. Thaum kuv tua tsi raug zoo lawm kuv lo lo shooting test ces nws tsi raug zoo lawm kuv thiaj li fix rau es thiaj li rov qab raug.
Nraug Cuam- member
Character Sheet
:
- Post n°41
Ua tsaug koj qhov short clip os bro. Ntxim yuav lom zem kawg li os yom.
Davdub- member
- Registration date : 2009-12-19
- Post n°42
Bro, lom zem thiab ma vim kuv thiab poj niam wb 2 leeg xwb ces tsav tsheb tau kev es pom na ntawm kev mam li tuas xwb. Cov nas nov ma khiav hla kev tag mus li xwb os. Kuv kuj tua tau 2 tug thiab ma tab si kuv tsi yees duab vim tsi xav pub lawv pom na.. haaaaaaa ho kuv siv lub sub dib na no zoo li tsi muaj nas tuaj li tej zaum ma cov na txho nov lawv tsi paub txog lub suab nas nov li os. Cov nas nyob rau Minnesota ma thiaj li dib tuaj vim cov nyob rau pem ma zoo ib yam li cov nyob rau Laos ne.
Lam yees me me duab rau neb daib kuv xwb os brother.
Lam yees me me duab rau neb daib kuv xwb os brother.