by Guest August 22nd 2010, 11:48 am
france wrote:Nyob zoo txog uncle Tubhmoob,
koj puas kam xav e-mail koj tus muam qhov chaws adress nyob Paris thiab tus phone rau kuv os?
Kuv mam lis research tseg puas muaj dab tsis txog Paj Cai Vwj thiab duab Paj Cai Vwj os.
es Dr Tub Xab Lis puas yog tus Dr Xab Lisfoom os? Kuv xav contact thiab os
Yog kawg los ma, Dr. Tub Xang Ly ces yog Lisfoom lawm lo ma. Yeej yog Phanya Tub be LYFoung tsev neeg lawm os.
Ntawm kuv tus muam, lawv tsi muaj email, yog nws cov menyuam ma thiaj li muaj tab si kuv ho tsi tau cov menyuam email thiab phone. Tus muam los lawv pheej nyob rau phuag nram teb nkia nya ua teb xwb ces kuv tsi tau lawv xov tooj tsua yog lawv hus nrog kuv tham xwb ces kuv ho tsi tau hnug nws tus xov tooj thiab, vim lawv hus rau kuv ntev xyoo lo lawm xwb es kuv tsi tau tus phone lawm. Yog kuv ho look tau thiab hnug tau no kuv li muab rau koj paub os tus brother.
Tus brother,
Kuv xavhai tais yuav tsi muaj hmoob nyob qab ntuj no keep tau Huab Tai Vwj Paj Cai cov duab li laud, koj yuav tau search nyob rau Faki teb xwb thiaj li yuav muaj nawb.. koj mus drhiav hauv cov library ma yeej yuav muaj xwb nawb, ho nyob rau American thiab hmoob ces kuv xav tsi pom hai tias lawv yuav muaj thiab Vwj Paj Cai tsev neeg kiag los twb tsi muaj leej twg kam lee hai tias lawv yog nws tsev neeg li es peb thiaj li muab tsi tau tej keeb kwm nov li o. Txhua yam ces yog fabki thiaj li khaws tau tseg xwb o brother.