by Davdub November 10th 2016, 5:03 pm
Ok, TwjCuab, hai txog qhov posting e thaum koj send ce cia li freeze lawm lo cia li tib laim ce ploj tag koj ho rov qab sau dua mam li send thiaj li tau no ma. Qhov ntawd kuv lo kuj tsi paub thiab vim kuv twb ua li ntawd thiab, kuv xav ma ntshe yuav tim lawv lub domain lawm lo yog lawv qhov program ntawm lub site nov lawm.
Tos kuv hai li ma kuv yog tus tswv kiag kuv yeej ua li ntawd zaum puav lawm thiab tiag e kuv thiaj li paub li qhov koj tham thiab. Nws tsua ua tej zaum xwb dua li ce kuj tsi ua li ntawd lawm.
Yog hai tias, thaum busy traffic e koj tseem sau sau no ua li ca koj send no ho pom ntawv tawm ho send tsi tau e nws ask kom koj save no ma yog tim muaj neeg tab tom send tib lub sij hawm koj send tawd ce thiaj li zoo li ntawd thiab, yog thaum zoo li ntawd no ce koj nia save xwb ce nws yeej posting tau lawm thiab.
Lawv cov code nyob rau hauv forum nov ma tsi muaj dab tsi ntau, txhua yam yus mus click ok tag rau thiab approval tag rau lawm ce yeej ua hauj lawm rau txhua leej lawm na brother, TwjCuab.
Yog next time ho rov ua li ntawd no ce rov qab qhia kuv e kuv ho rov mus saib hauv cov program seb yog lawv update li ca thiab lawv ua dab tsi tshiab lawm. Vim lawv tus tswv domain nov lawv twb update tshiab tau muaj 10 tawm hnub nov lawm thiab.