Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+2
Davdub
koobpovtxuj
6 posters
  • Post new topic
  • Reply to topic

plis koos kaim

koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Registration date : 2008-09-12

Character Sheet
 :

plis koos kaim Empty plis koos kaim

Post by koobpovtxuj November 12th 2015, 5:25 pm

Caw nej los sdaqib seb tus no puas yog plis koos kaim.

Davdub
Davdub
member
member

Registration date : 2009-12-19

plis koos kaim Empty Re: plis koos kaim

Post by Davdub November 12th 2015, 6:20 pm

Toj Xeem, dab Phim Koos Koim lo yog phim koos kaim, nws nov thaum kuv nyob rau Laos, kuv hnov quaj tau kwj deg rau ub rau nov li laiv, thiab cov pla lo quaj lub suab li ntawd thiab.
koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Character Sheet
 :

Post by koobpovtxuj November 16th 2015, 4:20 pm

Dab neeg plis koos kaim.
koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Character Sheet
 :

Post by koobpovtxuj November 16th 2015, 4:22 pm

koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Character Sheet
 :

Post by koobpovtxuj November 16th 2015, 4:34 pm

Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub November 16th 2015, 6:10 pm

Lawv piav txog cov dab koos kaim nov ma kuv yeej hnov quaj tag zog lawm ma, nyob tom hav zoov ma tsau ntuj zuag ma yeej quaj li lawm ntag hov.
Jesqav
Jesqav

Registration date : 2014-08-06

Post by Jesqav November 16th 2015, 9:19 pm

Nov2 tej lau hai lawm thiab ntag tab sis xyov tus zoo li ca tiag as
koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Character Sheet
 :

Post by koobpovtxuj November 17th 2015, 12:31 pm

Hais txog tus plis koos kaim kiag mas yeej tsis tau pom dua li tab sis pom cov plas uas quaj li plis koos kaim lawm mas.Xyoo 1972 peb mus saib teb ces mus pw lub nyuag tsev pheeb suab cas muaj 1 tug plis koos kaim quaj los ze zuj zus ces cia li los nplawm cub hluav taws.Nws los nplawm cub hluav taws ces nplawm ntau nws tis kub nyhiab tu tag ces cia li poob tib tug zoo li cas ntawm ntug qhov rooj.peb mus khaws los cia 1 hmos tag kis muab ua zoo saib ces yog tus niag plas xwb peb cia li muab tua pov tseg lawm xwb.
Jesqav
Jesqav

Post by Jesqav November 17th 2015, 8:51 pm

Brother Tojxeem, nej twb tsi muab ci noj kiag xwb ho tseem muab pov tseg lawm thiab.
koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Character Sheet
 :

Post by koobpovtxuj November 17th 2015, 9:16 pm

Ntsesqav.Yog tias nws lam rog li tej nraj tej yij thiab no yeej muab ci noj lawm mas.Tab sis cov niag plas koos kaim no ces tus niag yuag yuag zoo nkaus li cov niag os dej kaus ncauj ntev xwb thiaj li muab pov tseg lawm ne.
Jesqav
Jesqav

Post by Jesqav November 18th 2015, 2:20 am

Hahaha lod, ntshe yog nws tshaib2 plab es thiaj yuag2 os.
Nraug Cuam
Nraug Cuam
member
member

Registration date : 2011-09-25

Character Sheet
 :

Post by Nraug Cuam November 19th 2015, 2:07 am

Tojxeem wrote:
Caw nej los sdaqib seb tus no puas yog plis koos kaim.

Lawv hais tias yog Dais Dev(ໝີໝາ) xwb no, nws muaj mob ces 4 hle liam txwv tag lawm thiaj zoo li no xwb.
koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Character Sheet
 :

Post by koobpovtxuj November 19th 2015, 6:17 pm

Nraug cuam.
Dais dev m,as ku v pom lawm kuj tsis yopg tus nop thiab ov.Peb nyob nplog teb ces muaj 3 hom dais xwb mas dais dev.Dais npua.thiab mab dais xwb mas.
Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub November 19th 2015, 7:33 pm

Tus tsiaj nov nws tsi yog dai dev, dai kev nej mus saib cov dai me me dub dub ntawm hauv siab daj daj ce yog dai dev, tus nej saib ntawm hauv siab dawb paug yog dai bua. Nws muaj 2 yam nov nyob rau Laos xwb. Tus lawv ntev nov ma nws muaj nws ib hom tsiaj zoo li nov thiab, cov nov ntxim nws tom neeg thiab nawb. Vim zoo li nws yog hom noj nqaij thiab.
Jesqav
Jesqav

Post by Jesqav November 19th 2015, 8:12 pm

Hahaha, tus pli koo kai nej tso sauv ce yog kuv pom ce kuv kawg khiav tsi saib qab li os. Hahaha
Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub November 21st 2015, 3:17 pm

cov brother, tus Phim Koos Kaim nov nws  lub cev yog dev  tes taws muaj ntsi zoo li dai qhov ncauj zoo li dev thiab.  Yog pom li tus nov ma kuv tsi khiav nws yog kuv tau qws ce kuv yeej nrog nws sib ntsua zog. Yog nws tsi ua li ca ce kuv kuj tso nws mus yog nws lam khiav lo tom kuv ce kuv yeej kawg nrog nws sib ntau.  Hom tsiaj mus kev qeeb1 li cov niag sloth
Nraug Cuam
Nraug Cuam
member
member

Registration date : 2011-09-25

Character Sheet
 :

Post by Nraug Cuam November 27th 2015, 3:15 am

Yog tias tsis yog Dais Dev ces yog tus niag bro Davdub tso duab saum toj post #16 sauv xwb tiag.
Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub November 27th 2015, 8:13 am

Bro, tus tsiaj ua Thaib nte kaws hauv lub pob tawb ntawd tej zaum nws tom neeg li tej tso thiab dev thiab ov, nws yuav tsi noj nqaij tab si yog dab tsi lo thaib nws kev nws yuav tom thiab. Tsi tag li nws nkag hauv qav xwb nws mus tsi lau rau saum ntoos vim nws tsi yog hom tsiaj nyob saum ntoo. Tus kuv tham nov ma yog thaum nws ua lub suab ham neeg ma yuav ntshai thiab nawb.

tus nia sloth nov ma ho tsi tom neeg nws noj plooj ntoo xwb tus nov ma yeej nyob saum ntoo siab xwb nws nyob hauv av tsawg os.
Jesqav
Jesqav

Post by Jesqav November 29th 2015, 10:45 pm

Brother Davdub, niag sloth ntawv nws pua yog Kongkoi as. Nws niag qeeb li qeeb nkag lis niag qwj xwb es. Xyov pua tseem txawj quaj thiab yua...hahahaha.
Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub November 29th 2015, 11:08 pm

Kwv Jesqav, Tus niag sloth ntawd tsi yog phim koo koi o. tus dab Koo Koi ma nyob rau pem Roob KUb Twm muaj coob heev, ntawm ntug zos kiag xwb lo yeej quaj tsheej tag hmo, nram tej kwj deg kwj ha ce ib tag hmo ce yeej quaj tau kwj ha ma. Kuv kuj tsi tau pom kiag tab si kuv yeej hnov quaj ntau lawm, thaum ub tsi muaj lub kaws cov lus ce thiaj li tsimuaj dab tsi kaws cov suab ne.
Jesqav
Jesqav

Post by Jesqav November 29th 2015, 11:51 pm

Yog, tej zaum yog tej nyuag tsiaj me me tej xwb os.
Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub November 30th 2015, 2:57 pm

Yog lawm ma bro, some time yog bloos quaj li ntawd thiab hov, na ntsooj lo quaj li thiab pla lo quaj li thiab cov quaj li ntawd ma tus pla me me nawb, kuv twb tua ib tug lawm nws quaj koos koos koi222 no ce kuv tsom teeb rau pom lub qhov muag me me liab pliv ce kuv tib phom suab rau ho tsi pom poob qhov twg thiab kuv saib ma yog ib tug hnog me me xwb tiag.
Jesqav
Jesqav

Post by Jesqav November 30th 2015, 3:33 pm

Oh Lod, li ko xwb ce tsi ntshai li mad.
Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub November 30th 2015, 8:46 pm

Brother, kuv xav hai tias yuav tsi ntshai os, tus tiag tiag ma kuv yeej tsi pom li thiab tab si yog tus noog ma kuv yeej tua lawm tab si kuj tsi raug thiab laiv, vim kuv tsom teeb rau ma lub qhov muag me me liab pliv ho tus me me li tus noog ws xwb tseem me tshaj tus ws lawm thiab hov. Tab si tua tsi pom poob plaub lo tsi pom li thiab, kuv tua muaj li 10 daj xwb hov tab si tsi paub yog li ca tsi pom qhov twg kuv twb dhiav tag tsi pom qhov twg li thiab tiag.
Jesqav
Jesqav

Post by Jesqav November 30th 2015, 10:10 pm

Lod, tej zaum yog cov me nyuam pla taub me me ntawv os. Zoo li tus Tojxeem hai lo nplawm qhov cuab sauv ntag.

Txheej niam no neeg coob2 neeg muab tua noj tag lawm es twb tsi nov quaj li lawm os.
Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub December 1st 2015, 6:31 pm

Yog lawm ma bro, txheej nim nov ma luag tsi muaj nqaij noj ce tsuav yog na thiab noog xwb ces tua noj tag dho. Tej zaum lawv yeej muab tej niag tsiaj nov tua noj tag lawm thiab. Bro Jesqav, yeej yog cov bla me me ntag ma. Thaum yus nyob ze ze ntawd ma nws lub suab kuj quaj tsi drov pe tsawg tab si yog yus nyob deb ma quaj tau drov tiagg li lau.
Jesqav
Jesqav

Post by Jesqav December 1st 2015, 7:34 pm

Lod

Tubzoonraug
Tubzoonraug

Registration date : 2009-12-15

Post by Tubzoonraug August 21st 2016, 7:58 pm

Kwv JesQav,

Hai txog pli koos kaim, thaum kuv nyob rau Roob Kub Twm ma zau ntusj zuag li 8 moos xwb ce yeej quaj ntsuag qees nram tej kwj deg tuaj lawm os. Muaj ib cov yog na, ib cov yog bloos, ib cov yog cov menyua pla me luaj li ib tug menyuam noog ncwb xwb. Thaum nws quaj ma yeej txau ntshai thiab nawb.
Vajhuamsibluag
Vajhuamsibluag
Moderators
Moderators

Registration date : 2009-02-28

Character Sheet
 :

Post by Vajhuamsibluag January 27th 2018, 11:49 am

Kuv muaj ib tug txheebze tuaj Blog teb tuaj. Nws tham rau kuv lino: Muaj ib nhub, gawv ib kwvtij mus plob tuaj nqaij havzoov. Tsaus ntuj ces gawv txawm los thws caw pw ze ntawm ib tug kwjdeg, dej ntws taus xwb. Ib pliag xwb ces cua txawm pib loj heev zujzus. Me-jis ces cuag li tej ntoo ib cheebtsam lov tag. Thaum no gawv xavtias yuavtsum yog dab kavtheej xwb. 

Gawv tau tsancauj hu tias, "Tijlaug kooskuaim, wb tuaj nrhiav noj nrhiav haus txog qhov chaw no. Muaj tus dab kavtheej los ua phem rau wb. Thov koj los pab wb lau."

Tibpliag ces nhov lub suab kooskuaim quaj puag pem dawm kwjha tuaj. Lub suab nrov los zezus. Thaum koomkuaim los ze lawm ces cov cua loj heev ntawd ciali jiag tag. Thaum kawg ces tus koomkuaim los quaj ncig ze gawv. Tsuas yog tsis pom tus xwb.

Thaum tus dab kavtheej jiag tag ces gawv hais rau tus kooskuaim tias "Tijlaug, wb tau thov koj los pab xwb. Tus dab kavtheej khiav lawm ces koj mus koj. Wb mus wb." Hais tas li ces lub suab kooskuaim quaj nqis rau hauv tus kwjdeg ces quaj taug kwjdeg nqis hav lawm. Tus tham rau kuv haistias, qhov no tsis yog nhov ntawm leejtwg los. Yog nws thiab nws tijlaug jib los lawm ntag.
Tubzoonraug
Tubzoonraug

Registration date : 2009-12-15

Post by Tubzoonraug January 27th 2018, 8:24 pm

Uncle, thaum kuv tseem tsi tau muaj neej, kuv thiab koj cov kwv tij nyob rau Roob Kub Twm, kuv ntsib 3/4 zaug lawm ma.. hai txog dab kav theej lo ua suab quaj  kuv ntsib ib zaug  lo hem kuv 3 zaug yeej  txau ntshai kawg kiag  tab si kuv ib leeg nyob tom hav zoov xwb ce kuv ua ib siab tsi ntshai e  ua ib siab moob lo tsev xwb ma.. kuv twb sau kuv qhov kev ntshai ntawd rau  the first topic sub.

Sponsored content

Post by Sponsored content

• Post new topic
  • Reply to topic

Similar topics

-

Current date/time is November 15th 2024, 2:31 am