Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

5 posters
  • Post new topic
  • Reply to topic

Yog Sib Ncaim Lawm

Nraug Cuam
Nraug Cuam
member
member

Registration date : 2011-09-25

Character Sheet
 :

Yog Sib Ncaim Lawm  Empty Yog Sib Ncaim Lawm

Post by Nraug Cuam September 24th 2015, 3:30 am

Kuv lam teeb lub topic no los rau peb tau tham pem ua si, vim zoo li tam sim no 3 txhua tus tuaj tham pem tau lom zem heev, kuv muaj kev ntxhov siav me ntsis ua ntej tias nyob nyob lwm hnub peb cov no 1 tug cia li ploj tsis pom tuaj lawm ntshe peb yuav nco txog nws heev li thiab.

Ua  Tsaug.
koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Registration date : 2008-09-12

Character Sheet
 :

Yog Sib Ncaim Lawm  Empty Re: Yog Sib Ncaim Lawm

Post by koobpovtxuj September 24th 2015, 7:00 am

Nraug Cuam.
Nej lwm tus mas xyov nej ho zoo li cas.Hos kuv tus kheej mas kuv yeej qhia rau kuv cov me nyuam tias kuv mus ua si rau hauv cov website hu li cas kuv npe ua si hu li cas yog hnub twg tsis muaj kuv lawm los kom lawv tuaj sau ntawv qhia kuv cov phooj ywg sawv daws huv si lawm.yog li ntawd mas kuv xav tias hnub twg kuv tuaj tsis tau lawm los yeej muaj tus tuaj qhia tau rau nej txhua tus paub lawm.Yog nej nyiam qhia rau poj niam me nyuam kom paub los yuav tau qhia rau poj niam me nyuam kom lawv paub los yeej zoo mas.
Thov Khawv
Thov Khawv

Registration date : 2014-05-20

Character Sheet
 :

Post by Thov Khawv September 24th 2015, 9:24 am

Yog mas ob tug brothers.
Kuv ntshai tsa muaj ib hnub mus thab tau niam yau es niam yau tsis pub tuaj lawm xwb.

Nraug Cuam
Nraug Cuam
member
member

Character Sheet
 :

Post by Nraug Cuam September 25th 2015, 1:33 am

Tojxeem wrote:Nraug Cuam.
Nej lwm tus mas xyov nej ho zoo li cas.Hos kuv tus kheej mas kuv yeej qhia rau kuv cov me nyuam tias kuv mus ua si rau hauv cov website hu li cas kuv npe ua si hu li cas yog hnub twg tsis muaj kuv lawm los kom lawv tuaj sau ntawv qhia kuv cov phooj ywg sawv daws huv si lawm.yog li ntawd mas kuv xav tias hnub twg kuv tuaj tsis tau lawm los yeej muaj tus tuaj qhia tau rau nej txhua tus paub lawm.Yog nej nyiam qhia rau poj niam me nyuam kom paub los yuav tau qhia rau poj niam me nyuam kom lawv paub los yeej zoo mas.

Zoo heev mas bro Tojxeem, thov kom koj tus ua tij tsuas muaj txoj sia nyob ntev khov kho ruaj nreeg mus 1 txhis xws Toj Zeb Ntsuab, tsis paub nqhuab xws niam dej Hiav Txwv.
Nraug Cuam
Nraug Cuam
member
member

Character Sheet
 :

Post by Nraug Cuam September 25th 2015, 1:34 am

Thov Khawv wrote:

Yog mas ob tug brothers.
Kuv ntshai tsa muaj ib hnub mus thab tau niam yau es niam yau tsis pub tuaj lawm xwb.

U r so funny bro hahahaha.
Thov Khawv
Thov Khawv

Character Sheet
 :

Post by Thov Khawv September 26th 2015, 8:39 am

hehehe...that could happen 0,099%. Laughing
Tubzoonraug
Tubzoonraug

Registration date : 2009-12-15

Post by Tubzoonraug September 27th 2015, 1:25 pm

Yog niam yau tsee stop tauyus ces  kawg yus yuav tau tuaj sab hauv lawm xwb nawb. Niam lo ma thiaj li yog tus yuav  stop yus pob, ua li ca niam yau hos muaj power ua luaj?  zoo ma brother, Thov Khawv,  yog  muaj niam yau lo kuj ok ma tab si xab maim nov ces tau niam yau ces yus tus niam loj ho mus ua lawv tus niam yau dua thiab ma  nyuab yus siab nawb. Thaum yus tus niam loj mus ua lawv tus niam yau e lawv muaab caws ceg txhua hmoo  thiab muab khoov tag mus li ma ua rau khib yus thiab nawb, ua nej yus yuav tso nws mus ma yus yuav tau siv kom tag txuj ua ntej li tso nws mus nawb,   hai txog kev sib ua ma ua kom tag neeg ntiaj teb style rau ma mam li tso nws mus nawb.

Muaj ib cov poj nrauj qhia rau kuv hai tias,  lawv xav kom tus txiv neej muab lub nrig lij kiag kom tag  rau hauv es sib zog tswm  kom txau siab ma zoo tshaj plaws ntiaj teb nov  no nawb, lawv qhia kuv ua li ntawd no laiv,  Lawv hai ko muab cov tshuaj lubricant
 lo pleev yus lub rig ces mam li  tsi rau. Lawv qhia kuv li nov ma cav ua rau kuv ib cev tawm hws thiab tiag.   Tus pog nov  nws qhia meej meej  nws tsi dag kuv li os. E kuv thiaj li hnug ntau yam nws qhia tag tib si ma.. ua raukuv  cia li  tag kuv kev xav lawm.. haaaaaaaaaa
Thov Khawv
Thov Khawv

Character Sheet
 :

Post by Thov Khawv October 3rd 2015, 6:15 am

Yog lau bro Tub...
Thov Khawv
Thov Khawv

Character Sheet
 :

Post by Thov Khawv October 3rd 2015, 6:19 am

Nraug Cuam wrote:

U r so funny bro hahahaha.

Joking bro hehe.
Tubzoonraug
Tubzoonraug

Post by Tubzoonraug October 4th 2015, 1:04 pm

Niam 2,  nws tsi yog niam yau or niam me or small wife, it is 2nd wife.  Kuv tus kheej tam sim nov kuv  nyiam lawm laiv, yav tag kuv kuj tsi nyiam thiab kuv tsi hai txog, tam sim nov kuv hai txog lawm vim kuv niag poo lau coj haum kuv kiag li thiab tawm tsam kuv tag zog li   lawm thiab ces kuv kuj yuav  yog man lawm thiab nawb. kuv  kuj look tau ib tug nyob rau Dong Dok Vientiane University thiab, nws kuj tsi zoo luaj twg tab si kuj ntxim  siv nyog, tiam si thaum lau lawm no  kuj yuav tsi zoo heev rau thaum lau. Tab si thaum hlua nov kuj siv tau dog dig li tej poj niam thiab. Yog muaj Hmoo es ho dhiav tau tus haib haib no kuj  xav tau thiab laiv.
Thov Khawv
Thov Khawv

Character Sheet
 :

Post by Thov Khawv October 9th 2015, 4:33 am

Hhehehe...brother kuv paub koj lam hais xwb koj tsis ua li os. Tab mas cov pog tiv yeej nyiam nej cov nyob USA no heev nawb bro.
Tubzoonraug
Tubzoonraug

Post by Tubzoonraug October 9th 2015, 11:02 pm

Cov brother, cov pojniam tim nej yeej tsi xyeej cov niag yawg lau tim USA nov tiag ma, tab si lawv muaj lub xeem muag lo yog lawv muaj plan loj heev vim lawv ntxia kom tau tuaj xwb ces nyob tos ua ntawv Citizen tiav tag ces khiav lawm xwb ma. Muaj coob leej ntau tus ntxhai khiav lawm, 100 leej ces khiav lawm 30 leej tshuav 70 leej, muab hai qhov tseeb, yog cov ntxhai tsi tau ua som phe ny li ma cov nov yeej nyob twj ywm os, yog cov niag ntxhai ua ua som phe ny ces cov nov khiav tag lawm thiab lawv nyiam sib deev heev muaj 3/4 leej li paub ces mus sim kiag cov niag Mev thiab Dub lawm thiab ntag.

Txawm li ca lo cov lau tim nov yeej yog ua neej tuav plig rawv xwb tsi paub nws yuav khiav mus ua qau qus thaum twg hnub twg lo tsi paub li os.
Nraug Cuam
Nraug Cuam
member
member

Character Sheet
 :

Post by Nraug Cuam October 11th 2015, 8:15 pm

Haha yog kawg nkawv cov me mos ab tim no mas yeej tsis xyeej cov laus li os, tsuav muaj $ xwb ces lawv yeej kam nrog mus hotel tag tus hahahaha
Davdub
Davdub
member
member

Registration date : 2009-12-19

Post by Davdub October 21st 2015, 7:01 pm

3 tug brother, yog sib caim lawm ma yuav sib nco heev li nawb. Ib yam li kuv tus yawm yij wb yeej ua ke puag thaum kuv muaj 7 xyoo lo txog rau tam sim nov, nws ncaim lawm kuv twb tsi paub nyob li lawm thiab tiag. Kuv mus dhiav qhov twg lo yeej tsi pom nws qhov twg li lawm ces yeej yog nco nws heev li ne.
Nraug Cuam
Nraug Cuam
member
member

Character Sheet
 :

Post by Nraug Cuam October 21st 2015, 11:19 pm

Yog ncaim li koj hais lawm mas nco xwb tiag nawb bro.
Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub October 22nd 2015, 12:04 am

Yog lawm tiag,  yeej nco heev li nawb. Luag tej mab tej suav ma luag tsi nco 3 Hmoob li nawb tiam si 3 cov hmoob ma yeej txheebb ze ze heev li ces  yog sib paub  lawm yeej sib nco yog  tau ncaim  lawm ce yeej kawg nco kawg.
Thov Khawv
Thov Khawv

Character Sheet
 :

Post by Thov Khawv October 22nd 2015, 12:08 pm

Yog kuv yog Hmoob USA ces ntshe kuv twb xub mag riam npuaj lawm os cov bro...
Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub October 22nd 2015, 4:49 pm

Brother, koj tham li tab si yog koj nyob tim USA nov no ces koj ho tsi ua li ntawd thiab tsi xav li tam sim nov koj xav lawm laiv, vim qhov twg lo yog qhov ntshai, ntshai tshaj yog tau uav tau ka cees, thiab mob aids xwb. Dua li ces kuj tsi ntshai pe tsawg li nawb.
koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Character Sheet
 :

Post by koobpovtxuj October 22nd 2015, 9:24 pm

Thov Khawv wrote:Yog kuv yog Hmoob USA ces ntshe kuv twb xub mag riam npuaj lawm os cov bro...
Thov Khawv.
Yog koj xav li cas ho yuav tias yog koj nyob tim USA no mas ntshe koj twb xub mag riam npuaj lawm maj?Thaum ntej mas kuv tuaj txog ntua USA kuv yeej tsis nyiam luag txoj cai ntawm kev txij nkawm hlo li.Vim kuv muaj niam loj niam yau ces hais lo twg los yog lo ntob nkaus yus nruab pliag nkaus xwb.Tuaj nyob ntev zus ces luag txoj cai no los ze qhov yus nyiam zuj zus lawm.Kuv hais lawv lo lus uas thaum ub kuv ntxub tshaj plaws mas yog lo tias poj niam lub paum yog poj niam li poj niam lub xwb.nws xav muab rau leej twg los tau huv si.Tus txiv tsis muaj cai yuav mus khoo lawv lub pim tsis pub lawv muab rau lwm tus.Tsis muaj leej twg yuav muaj cai khoo lawv lub pim rau  yus tib leeg kav tib leeg zip your mouth.Lo lus no mas kuv yeej toj xub lawv loj tshaj plaws tias yus yuav nws los ua yus poj yus sev yus them nyiaj rau luag niam rau luag txiv huv si lawm yus thiaj li muaj cai khoo tsis pub nws mus deev lwm tus.Tom qab no ces mam pom tias luag deev leej  twg los tau vim pim yog luag lub tiag tsis yog yus lub ces cia nws lub pim rau nws siv ywj nws siab li luag hais mas thiaj yog kev cai ywj pheej thiaj yog kev ncaj ncees.Yog yus tseem khoo tsis pub nws deev lwm tus tsis pub nws siv nws lub pim ywj siab ces tsis yog kev ywj pheej tsis ncaj ncees lawm.
Nraug Cuam
Nraug Cuam
member
member

Character Sheet
 :

Post by Nraug Cuam October 23rd 2015, 4:08 am

Davdub wrote:Yog lawm tiag,  yeej nco heev li nawb. Luag tej mab tej suav ma luag tsi nco 3 Hmoob li nawb tiam si 3 cov hmoob ma yeej txheebb ze ze heev li ces  yog sib paub  lawm yeej sib nco yog  tau ncaim  lawm ce yeej kawg   nco kawg.

Tseeb li koj hais kawg bro, 3 hmoob mas yeej 1 txwm muaj dej siab sib hlub sib pab os, piv txwv li yus mus ua qhua na, yus txawm tsis paub luag li los thaum yus mus txog lawv lub zos lawm yus yeej tau chaw so & tau mov noj.
Nraug Cuam
Nraug Cuam
member
member

Character Sheet
 :

Post by Nraug Cuam October 23rd 2015, 4:10 am

Thov Khawv wrote:Yog kuv yog Hmoob USA ces ntshe kuv twb xub mag riam npuaj lawm os cov bro...

Hahaha bro wb ces tib tug xuj ntag, tej zaum kuv haj tseem yuav xub mas ua ntej koj lawm thiab nawb hahahaha.
Nraug Cuam
Nraug Cuam
member
member

Character Sheet
 :

Post by Nraug Cuam October 23rd 2015, 4:19 am

Tojxeem wrote:
Thov Khawv.
Yog koj xav li cas ho yuav tias yog koj nyob tim USA no mas ntshe koj twb xub mag riam npuaj lawm maj?Thaum ntej mas kuv tuaj txog ntua USA kuv yeej tsis nyiam luag txoj cai ntawm kev txij nkawm hlo li.Vim kuv muaj niam loj niam yau ces hais lo twg los yog lo ntob nkaus yus nruab pliag nkaus xwb.Tuaj nyob ntev zus ces luag txoj cai no los ze qhov yus nyiam zuj zus lawm.Kuv hais lawv lo lus uas thaum ub kuv ntxub tshaj plaws mas yog lo tias poj niam lub paum yog poj niam li poj niam lub xwb.nws xav muab rau leej twg los tau huv si.Tus txiv tsis muaj cai yuav mus khoo lawv lub pim tsis pub lawv muab rau lwm tus.Tsis muaj leej twg yuav muaj cai khoo lawv lub pim rau  yus tib leeg kav tib leeg zip your mouth.Lo lus no mas kuv yeej toj xub lawv loj tshaj plaws tias yus yuav nws los ua yus poj yus sev yus them nyiaj rau luag niam rau luag txiv huv si lawm yus thiaj li muaj cai khoo tsis pub nws mus deev lwm tus.Tom qab no ces mam pom tias luag deev leej  twg los tau vim pim yog luag lub tiag tsis yog yus lub ces cia nws lub pim rau nws siv ywj nws siab li luag hais mas thiaj yog kev cai ywj pheej thiaj yog kev ncaj ncees.Yog yus tseem khoo tsis pub nws deev lwm tus tsis pub nws siv nws lub pim ywj siab ces tsis yog kev ywj pheej tsis ncaj ncees lawm.

Haha bro Tojxeem, Thov Khawv tsis tau khoom tuaj ces cia kuv ua DEV TXAIS CUA ntawm no hehehe. Bro Thov Khawv hais mas yog mag npuaj li Alaine Lee na hahahaha.

Hahaha bro Tojxeem, li ko mas tsis nkag 3 hmong Laos kis li nawb, 3 mas tsis nyiamtxoj cai li koj tham no hlo li, yog tseem cia nws nqa nws lub paum mus 6 tus ub tus no aim thiab ces kawg sib tua tuag pawg lug lol lol lol. Bro Tojxeem yeej yog li koj hais yuav tsum tso ywj nws siab thiaj li yog vaj huam sib luag, tab sis ua li ne 3 men ho puas muaj cai yuav aim leej twg los tau thiab ma??? yog muaj sib nrawg nroos ces tsis hais hlo li lawm ntag, piv xam li yus tab tom coj 1 tug los aim hauv tsev es yus niag pog los pom na es yus puas muaj cais thiab????
Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub October 24th 2015, 9:45 pm

3 tub brother,  tim USA ce paum pim luag aim free no pay. Yog nws xav F leejtwg lawm ce  yus tus ua txiv (husband) yeej kawg keep mouth shut xwb os.  Yog  tseem speak out thiab ce yus kawg mag jail,  vim nws mus dab luag cov authority hai tias, yus ma niam rape(mos nws aim) ce luag tsi mloog leej twg hai li ce luag ncaij qha tuaj muab yus xauv tes mus kaws txog hnub yus tuag kiag yeej tsi muajhnub tawm.

Qhov zoo tshaj ce yog  nyob tim nej ce muaj ib txoj kev nkau xwb.  Qhov ntawd yog dai ntoo xwb tiag. Tiam si tim USA ces kawg maj nroo  siv huab tai Xob  lub zog rau xwb ces  sawv daws   mam li rov mus thawj dua thiab lawm xwb.

Muaj ib tug ntxhai Hmoob Lao,  nws tuaj ua nyab tau ntev xyoo lawm tam sim nov nws foob nws tus txiv hai tias  tus txiv muab nws rape (mos or quab yuam) thaum nws muaj 13/14 xyoo  ce nws niam thiab txiv thiaj li muab nws nrog tus Hmoob lau ntawd lawm,  ce tus txiv neej Hmoob old man USA kawg mag nyob tsev loj cuj txog hnub tuag tsi muaj hnub tawm. Cov ntxhai Hmoob Lao ua tuaj tim USA nov e tig rov ntxeev lus nov muaj ze 3/4 leeg lawm nawb.  Thaum lawv mus muab paum rau lwm tus aim free lawm ce raug cob lo ntawd tus  F u c   ker lawm ce  ob tug nov muab lub tswv 8 phem nov rov lo tua nws tus txiv  lawm.  Tej nov ce yog paub ua ntej  luag yuav nte yus ces muaj ib txoj kev taug lawm xwb,   cav kam kom tau tus  FCKer  ua ntej ce tus Cheater tom qab  muab coj mus dai ntoo ma yus  thiaj li caij yog tsi ua li ce yus kawg tuag  tseg lub niag pim cheater ntawd mus cheat on you  tsi tag li lo yus  tseem cia li tuag dawbb yam tsi muaj kev caum.
Nraug Cuam
Nraug Cuam
member
member

Character Sheet
 :

Post by Nraug Cuam October 25th 2015, 4:26 am

Bro Davdub, yog li koj tham no mas tsis yog equal right hos yog equal wrong lawm hahaha, nws tsis fair 6 cov men lawm, nws fair 6 women lawm xwb haha.

Bro yog zoo li koj hais ces kawg ua koj zaj xwb tiag, tso mos nkawj mos muv ya caum qab xwb ces 4 tag hahaha, leej twg tseem thaiv kev thiab ces luj zus lol lol.
koobpovtxuj
koobpovtxuj
Moderators
Moderators

Character Sheet
 :

Post by koobpovtxuj October 25th 2015, 2:58 pm

Tos nej 1 sij hnov nrov toog vag no tim mes kas teb tuaj los vim yog lawv txoj cai ywj pheej li no xwb tiag.Yus tus poj niam nws muaj nws 1 tug hluas nraug nws muaj hluas nraug me nyuam hluas nraug niaj hnub tuaj tos nws tus me nyuam mus zov los yus yeej kawg cia lawv tuaj tos lawv li xwb.Yog yus tsis zoo siab ces kawg nkaus tib lub toog vag ua nwg 2 leeg tsa taw hlo xwb thiaj li tag xwb.

Txoov tub yaj muaj niam loj niam yau ces muaj 1 hnub Txoov tub txhob txwm sawv ntxov mus soj niam yau.nws mus txog tom niam yau tsev cas niam yau tsis tau sawv.Nws mus khob qhov rooj ces niam yau tus hluas nraug tawm tuaj qhib qhov rooj thiab cav hu tias koj tuaj lod no rau txoov tub.Txoov tub npau taws ceev dhau lawm nws xuas tib ncaws taw rau tus hluas nraug ntxeev tiaj hlo rau sab hauv tsev ces nkawd sib ntaus vig voog niam yau tawm plaws tom txaj los niam yau cem Txoov tub tias koj tsis muaj cai tuaj ntaus neeg hauv kuv tsev.Lub tsev no yog kuv lub kuv yuav coj leej twg tuaj nrog kuv nyob nrog kuv pw los yog kuv hauj lwm.Txoov tub xav zoj yuav tsis khws nws tawm plaws raum zoov hu kiag rau nws cov kwv kom tuaj pab nws ces lawv tuaj txog hluas nraug twb khiav tawm lawm.Tib pliag xwb ces pus liv tuaj muab txoov tub xauv tes mus kaw tim nkuaj lawv poob $3,000.00 mus tso thiaj li tau  txoov tub los tsev.Txij hnub ntawd los ces niam yau ua ntawv tiv thaiv tsis pub Txoov tub mus ze nws lub tsev li yog mus ze nws lub tsev ces kawg nws mag xauv tes dua mus kaw ntxiv xwb.
Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub October 25th 2015, 8:48 pm

Cov brother sawv daws, txoj cai nyob rau tebchaws yug yaj lo yog tebchaws niam dav nov ma yeej tsi muaj qhov haum yus tus kheej li nawb. Poj niam lo kuj muaj txoj cai heev hai txog kev sib deev vim yog nws txau siab rau leej twg deev lawm ces tus txiv hai tsi yeej, vim lus English hai tias self consent Nws txau siab yog li ce tustxiv yeej kov tsi tau tus niam kiag vim paum pim yog nws lub yog nws txau siab rau leej twg aim lawm ces cov Officer yeej tsi pab tus txiv lawm. Qhov yuav ua kom haum yus lub siab ce kawg ua kom 3 leeg tiav kam kiag xwb ces plaub ntug tsi muaj, yog yus tsi xav tuag ce kav liam tso nws kev mus e yus ho mus look dua pub pim tshiab lawm xwb os.
Davdub
Davdub
member
member

Post by Davdub October 25th 2015, 8:54 pm

Toj Xeem Txoov Tub yeej txhaum lawm tiag, vim li ca txhaum, vim yawg tsi muaj cai yuav ob tug poj niam ne, yog nws yuav ob tug pojniam ces nws yuav tso poj niam sib zip your mouth ywj siab, e yus txhob khib ce yus thiaj li tsi tuag, yog yus ntse, ua lub txia txia xwb plaub ntug tsi muaj. Li nov xwb nawb vim hai tias yus lub siab ceev heev ce yus thiaj li raug mus nyob tsev loj cuj lawm, ce yus tseem tsi tau mus ua pim lawm thiab, nej xav saib? kuv twb hai tias yog yus khib ce kawg 3 leeg tuag xwb, yog yus tsi xav tuag ce tso kev lawv sib zip your mouth lawv xwb tiag.

Sponsored content

Post by Sponsored content

• Post new topic
  • Reply to topic

Current date/time is November 15th 2024, 7:22 am