by Tubzoonraug February 22nd 2021, 8:38 pm
Xyoo 2020 thaum lub 10, 12.. or 10/12/20.
Tau kab mob 19, lub neej tau kab mob 19 yam yus ntshai thiab xav hai itas, ib mentsi ho mob loj heev e ho ua tsi tau pa lawm no yuav ua zaj twg, tsi tag li yog mus Hospital ne, pua yuav muaj txoj hmoo rov lo pom vaj poj tsev lawm. Yeej xav txhij xav txhuas.
Thaum mob lawm nws yeej tsi yooj yim kiag. Yeej xav ib qhov zuj zus tuaj li lawm, tej vaj tsev tej life insurance lo yeej kws lus tseg txhua yam financial lo piav kaws lus tseg tag vim xav hai tia ib mentsi tsi muaj txoj hmoo e tus mob ho zoo tsi tau ce tej menyuam nyob rau tom qab thiaj li paub txog niam thiab txiv tej nyiaj tej life insurance.
Thaum mob tau 2 weeks lawm ce yeej xav ntsoov hai tias twb yuav tau 14 hnub ce yuav zoo no, kuv ma kuj zoo tsi heev tab si kuv tus tub ma kuj zoo ua ntej kuv lawm. cov phooj ywg sawv daws. yog tham ma txau tus siab heev vim American luag yeej lom tshuaj rau kom cov neeg lau thiab cov neeg dub hau tuag kom tag e kom tshuav lawv xwb raws li kuv xav.
Muaj txoj hmoo e kuj zoo tag lawm sawv daws kuj tsi muaj teeb meem. Ib qhov ma vim yog tseem lau tsi tau heev, tsi tag li lo yeej tsi muaj mob li thiab ce ib qhov pab ib qhov kuj ho zoo lawm.
Ntawm nov ce yog piav txog kev tus siab kev dab neeg ua tau ntsib dua lo lawm.