Ob tus tijlaug, neb ua li cas thiaj sau tau lus nplog rau hauv no nab?
Kuv xav kawm cov lus ntawv thiab xav txawj nyeem es neb puas kam qhia kuv nyeem os thiab qhia kom kuv txawj nrog nej sau thiab ne yom
Hahaha Nkaujhnubqub, tsis niam yog yus li ntawv yus li lus ces yeej nyuaj tsawv, tab sis yog muaj siab kawm tiag ces yeej yuav tsum tau xwb mas. Zoo siab rov ntsib koj dua os leej muam.nkaujhnubqub wrote:cas nyeem nyuaj kawg li cov ntawv nplog no na
Tubzoonraug wrote:2 tug kwv thiab NkaujHnub, nyob zoo nej sawv daws os, twb yog tag kis nov kuv mus work ntxov ntxov lawm ma, vim hnub nov yog thawj hnub menyuam kawm ntawv rov pib mus kawm ntawv os. Kuv ma khwv kawg nkau li tiag tus me Nkaujhnubqub, Tub siab tim txoj kev lub hlwb tsi zoo heev es tsi nrog luag tsaj thaum luag tau noj lawm ces yus thiaj li ua dev nuam yaj ntag lo ma. Txawm li ca lo tsi tus siab viim yus yeej txawj li ntawd xwb ces tsi txhob muab luag tej piv rau yus kiag li os. Maybe luag tej paub ntawv tab si ho muaj bad background, nws zoo ib yam lo phem ib yam. Ho kuv li ma raws kuv xav tsua yog paub ntawv tsi zoo xwb kuv yeej tsi swb luag tej lawm thiab os. Haaaaa Lam tam joking xwb txhob xav li ca.
Ua dab tsi lawm xwb na nkaujHnub?
|
|