Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

3 posters

Hmoob Ntuj Qub Qab

Jesqav
    Jesqav

Registration date : 2014-08-06

Hmoob Ntuj Qub Qab Empty Hmoob Ntuj Qub Qab

Post by Jesqav September 5th 2019, 5:16 pm

Tubzoonraug
    Tubzoonraug

Registration date : 2009-12-15

Hmoob Ntuj Qub Qab Empty Re: Hmoob Ntuj Qub Qab

Post by Tubzoonraug September 6th 2019, 5:55 pm

Kwv Jes Qav.

Nej lom zem heev li lau..  xav lo nrog nej noj je ib zaug nawb..  kuv nyiam noj cov jes pa 2 lo yog lawv hai pam moob  cov nov ma kuv nyiam noj lub taub hau. e muab hau  rau txuj lom thiab tso mam nau kom qaub tsuav rau ma  qab tiag tiag li os.
    Jesqav
    Jesqav

Post by Jesqav September 9th 2019, 11:06 pm

Yog mas qab kawg ov.
    Jesqav
    Jesqav

Post by Jesqav September 12th 2019, 8:19 am

Jesqav
    Jesqav

Post by Jesqav September 14th 2019, 4:43 am

Tubzoonraug
    Tubzoonraug

Post by Tubzoonraug October 1st 2019, 5:26 pm

Kwv Jesqav, koj ua tau lub pa dej zoo da kawg.. ntxim koj cov menyuam yuav zoo siab heev
    Jesqav
    Jesqav

Post by Jesqav October 5th 2019, 5:56 am

Tubzoonraug wrote:Kwv Jesqav, koj ua tau lub pa dej zoo da kawg.. ntxim koj cov menyuam yuav zoo siab heev

Yog kawg mas.
    Tubzoonraug
    Tubzoonraug

Post by Tubzoonraug October 16th 2019, 10:10 pm

Nej twb hlai blej tag lawm lo tsi tau os kwv Jesqav?  lub caij nov ma ntshe nej yuav lom zem heev li os.
    Jesqav
    Jesqav

Post by Jesqav January 15th 2020, 7:06 am

Tubzoonraug wrote:Nej twb hlai blej tag lawm lo tsi tau os kwv Jesqav?  lub caij nov ma ntshe nej yuav lom zem heev li os.

Nyob zoo os, ntu no hauj lwm ntau heev es tsis khoom li thiaj tsis tau tuaj hauv no li lawm. Hmo no nco txoj nej sawv daws es thiaj rov tuaj dua twb yuav txog ib tag hmo lawm los thiaj los saib sawv daws tso.
    twjcuab

Registration date : 2016-07-23

Post by twjcuab January 15th 2020, 10:59 am

Jesqav wrote:

Nyob zoo os, ntu no hauj lwm ntau heev es tsis khoom li thiaj tsis tau tuaj hauv no li lawm. Hmo no nco txoj nej sawv daws es thiaj rov tuaj dua twb yuav txog ib tag hmo lawm los thiaj los saib sawv daws tso.

Ua tsaug rau koj lub sij hawm muaj nuj nqis koj tseem khiav khiav tuaj xauj peb os lov?
    Tubzoonraug
    Tubzoonraug

Post by Tubzoonraug March 14th 2020, 4:15 pm

Nyob zoo Tij Twj Cuab thiab Kwv Jes Qav

Tam sim nov ce nyob rau tnawm USA nov cov kab mob CDC19 lo yog  corona nov lo raug rau cov neeg nyob ntau lub Stated lawm os. ntawm kuv lub State ce lawv yeej kaws  tsev kawm ntawv tag lawm tshuav cov ua hauj lwm nkau xwb.
    Cov kab mob nov ma raws li muaj ib cov xov xwm hai tawm, lawv yeej hai tias yuav yog American  yog tus tso cov kab mob rau Iranian lo yog Iran teb chaws raug tus kab mob nov neeg tuag ntau txhiab leej, ho nyob rau Suav tebchaws. lo yeej yog American ib yam vim American ntxub suav thiab Iran. lub teb chaws Italy lo raug ib yam vim lub tebchaws nov ua phooj ywg nrog rau Suav thiab.. ce raws li lawv cov neeg txawj je xav ce yog American lawm. Peb kuj tsi paub tab si lawv cov News hai li ntaw.
    twjcuab

Registration date : 2016-07-23

Post by twjcuab March 14th 2020, 4:42 pm

Tubzoonraug wrote:Nyob zoo Tij Twj Cuab thiab Kwv Jes Qav

Tam sim nov ce nyob rau tnawm USA nov cov kab mob CDC19 lo yog  corona nov lo raug rau cov neeg nyob ntau lub Stated lawm os. ntawm kuv lub State ce lawv yeej kaws  tsev kawm ntawv tag lawm tshuav cov ua hauj lwm nkau xwb.
    Cov kab mob nov ma raws li muaj ib cov xov xwm hai tawm, lawv yeej hai tias yuav yog American  yog tus tso cov kab mob rau Iranian lo yog Iran teb chaws raug tus kab mob nov neeg tuag ntau txhiab leej, ho nyob rau Suav tebchaws. lo yeej yog American ib yam vim American ntxub suav thiab Iran. lub teb chaws Italy lo raug ib yam vim lub tebchaws nov ua phooj ywg nrog rau Suav thiab.. ce raws li lawv cov neeg txawj je xav ce yog American lawm. Peb kuj tsi paub tab si lawv cov News hai li ntaw.

Nyob zoo Tubzoonraug:
          Tam li kuv xav mas kob tsov rog Suav tuag aws no  nyaj yuav tsis nyuab thiab nyaj yuav tsis  txom nyem npaum li thaum 1975  peb hmoob Vaj Pov poob teb chaws es peb ua  kob tsov rog Cob Fab pob?  
    Tubzoonraug
    Tubzoonraug

Post by Tubzoonraug March 15th 2020, 7:57 pm

Tij Twj Cuab,

Yog li koj hai kawg, kob tsov rog nov ce raws li hai yog American tso tshuaj lom Iran thiab Suav lawm. raws li Suav cov nom tswv hai. Kuv lo yeej xav li ntawd vim American nov ua txhua tsav yam kom suav thiab Iran pua tsuaj.
    Tubzoonraug
    Tubzoonraug

Post by Tubzoonraug November 3rd 2020, 10:54 am

Tij Twj Cuab,  ntev lawm tsi pom koj tuaj e koj pua nyob zoo os?  thaum lub 10/12/20 nov kuv mus saib lawv twv txiaj  ce kuv mus kis tus kab mob 19 lo rau kuv tsev neeg tag kiag. Kuv tsev neeg tej menyuam lawv  tsua kub taub hau ib hnub ob hnub xwb lawv zoo  tag lawm ho kuv ma mob hnav tau 20 hnub, kuv thiaj li zoo..  poj niam kuj tsi mob thiab  nws mob hnoo xwb kuj tsi ua dau nos.  kuv ma  ua dau nos  kub txog 103. tag mus li xwb.. kuv  sawv lo muab dej ntxuav kuv  tag zog kom tus kub txia xwb.. thaum txia lwm ce ho tawm fws, tawm fws ntws si laim lawm xwb ma qhov kuv tsi nco qab  lawm ma yog tawm fws xwb, thaum xeev rov lo ce ib ce ntub tag ce mam li sawv lo muab yus ntxuav kom txhob ntub ntub fws.. ua li nov tau 10 hnub nkau.. ce nws kuj zoo lawm tam sim nov kuv rov mus kuaj ce lawv hai tias kuv tseem positive  qee thiab.. e kuv tseem nyob twb tsi tau mus hauj lwm.  E qhia rau koj ua tij li ntawd. Kuv yeej zoo lawm nawb.. kuv tsev neeg lo zoo tag lawm kuj tsi muaj dab tsi pua tsuaj.

Sponsored content

Post by Sponsored content

Current date/time is November 10th 2024, 8:56 pm